Ημ/νια Γέννησης:
14.06.2006
Τόπος Γέννησης:
Κοζάνη
Θέση:
Επιθετικός
Βάρος:
68κ.
Ύψος:
1,79μ.
Στον ΠΑΟΚ από:
2013

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
ΤΙ ΜΑΤΣΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ?

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Για τις πρώτες του παραστάσεις με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά και ταυτόχρονα είμαι λίγο αγχωμένος. Την Τετάρτη ήταν ένας δύσκολος αγώνας, ακολούθησα τις οδηγίες του προπονητή και έτσι έκανα και σήμερα».
Για τον Κωνσταντέλια: «Μας δείχνει τον δρόμο, όπως και άλλοι συμπαίκτες μου. Ο Πέλκας, ο Μιχαηλίδης και ο Μύθου είναι πολύ καλά παραδείγματα».
Για το τι του είπε ο Λουτσέσκου πριν το παιχνίδι: «Να το απολαύσω, όπως και έκανα»
Για την θέση που προτιμά: «Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις αλλά με βολεύει περισσότερο να αγωνίζομαι στα δεξιά».
Για τον Τάισον: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Έχει αρκετή πλάκα στα αποδυτήρια και δεν έχω καταλάβει ακόμη ότι είναι 38 χρονών».
Για το πως αγωνίστηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ: «Ήρθαμε από την Κοζάνη στη Θεσσαλονίκη για να μπορώ να βρίσκομαι σε όλες τις προπονήσεις της ομάδας. Από την έκτη δημοτικού μετακομίσαμε στη Θεσσαλονίκη».
Για το πρότυπο του: «Ο Γκριεζμάν και όταν βάλω γκολ θα το πανηγυρίσω όπως κάνει εκείνος».
Για την συνέχεια: «Αφοσίωση στον στόχο και να συνεχίσω την δουλειά».
Για τους στόχους του την φετινή σεζόν: «Να βελτιώνομαι και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της».
Ειχε πολυ καλες τοποθετησεις μεσα στο γηπεδο και ηταν πολυ γρηγορος στην σκεψη και στην εκτελεση.
Χθες φάνηκε ότι έχει κάνει πολλά βήματα προόδου. Πολύ ευχάριστο να βλέπεις τέτοια νέα παιδιά, να μπαίνουν και να κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Ωριμο παιχνιδι ρε παιδι μου.
Ακομα και το τακουνακι που κανει, το κανει εκει που πρεπει χωρις να το κουραζει.
Ας συνεχισει ετσι, ειναι σε πολυ καλο δρομο.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Άντε και εις ανώτερα ...
Περιμενω να ειναι αποστολη αυριο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Μου ειχε καποτε ενας φιλος που επαιζε Εθνικη παιδων ο γιος του για τον Χατσιδη, οτι ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.
Δεν το ειχα λαβει πολυ σοβαρα να πω την αληθεια, αλλα θυμαμαι την επιμονη του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση μου. αλλά και για την πρόκριση στον τελικό. Ο στόχος μας όμως είναι να πάρουμε το κύπελλο. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι πολύ καλή, υπάρχει βελτίωση και εξέλιξη. Οι οδηγίες ήταν να βοηθήσω στην άμυνα και να κυνηγήσω τις δεύτερες μπάλες. Ο τελικός είναι ακόμα μακριά»
Απόλαυση να βλέπεις παιδιά από τις Ακαδημίες να πατάνε τους αντιπάλους στην Τούμπα και εκτός και να το θεωρούν απολύτως φυσιολογικό, απλά μια μέρα στη δουλειά.
Για το αν ξεκουράστηκε: «Είχαμε τρεις μέρες μετά τον αγώνα να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε μπαταρίες και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ».
Για το πως αισθάνθηκε τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό και την απρόοπτη είσοδο του στο παιχνίδι: «Μου είπαν να μπω. Ήταν γρήγορα εκείνα τα πέντε λεπτά που τραυματίστηκε ο Πέλκας. Μου λένε σήκω να ετοιμαστείς, μπαίνεις. Το μυαλό μου ήταν εκεί, ήμουν σε εγρήγορση και έτοιμος να παίξω».
Για το αν αισθανόταν ότι μπορεί να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι: «Όχι. Οι φίλοι μου πάντα μου λένε καλή επιτυχία, αλλά εγώ όχι δε το σκεφτόμουν».
Για το γκολ και ασίστ με τον Παναθηναϊκό: «Είχα μεγάλη χαρά με το γκολ, δεν ήξερα πως να το πανηγυρίσω. Έτρεξαν τα παιδιά πάνω μου, το χάρηκαν κι αυτοί. Έκανα την ασίστ, δεν ήταν κάτι, μια πάσα που ήταν ο Γιακουμάκης στο σωστό σημείο και την έβαλε μέσα. Το να βάζεις γκολ στην Τούμπα είναι φοβερό. Δεν περίμενα να έρθει σε αυτό το παιχνίδι, αλλά αφού ήρθε ήταν φανταστικό».
Για το αν η πρόκριση τόνωσε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση: «Ναι. Ήταν μια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, μια καλή ομάδα, μια νίκη σε ακόμη ένα ντέρμπι. Είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις και πάμε τώρα για το πρωτάθλημα».
Για το τι κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι είναι το κλίμα στην ομάδα. Βοηθάει πάρα πολύ. Όλοι είμαστε πολύ αγαπημένοι, μονιασμένοι και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Μπράβο στην ομάδα της ΑΕΚ που είναι ακόμη στην πρώτη θέση. Στον κόσμο θέλω να πω να είναι έτοιμος για μια νίκη του ΠΑΟΚ».
Και σημερα θελω να τον δω να παιζει.
Πάμε ρε μικρέ...
Σκοραρε ξανα, συνεπης ο μικρος οπως φαινεται.
Είναι δύναμη ο πιτσιρικάς. Αν δεν κάνω λάθος η κανονική του θέση είναι σέντερ φορ, αλλά όπως βλέπω τον προορίζουν για εξτρέμ.
Λίγο να βελτιώσει κάποια στοιχεία, δεν θα πιάνεται. Ταλεντάρα.