Εγώ πάντως πιστεύω στον Σασιρμά, εξάλλου ο Πέλκας είπε ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή και ότι έχει να δώσει πολλά.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Αυτο μου θυμιζει το φιλο μου τον Θάνο που τα ειχε με μια κοπελα , αυτη ήταν παρθενα και περιμενε να συμφωνησει, μεχρι που αυτη του εφυγε και τα φτιαξε με αλλον...Ελιωσε στην υπομονη ο δικος μου... 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Έτσι θα λιώσουμε κι εμείς.
Αυτο μου θυμιζει το φιλο μου τον Θάνο που τα ειχε με μια κοπελα , αυτη ήταν παρθενα και περιμενε να συμφωνησει, μεχρι που αυτη του εφυγε και τα φτιαξε με αλλον...Ελιωσε στην υπομονη ο δικος μου... 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Ελιωσε στην 
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ζησαμε να δουμε να βαζει γκολ αυτο το παρταλι και να ακυρωνεται!!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Ωραίο το γκολ που έβαλε και θεωρώ ότι δεν ήταν οφ-σάιντ στην αρχή της φάσης.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Για την περίεργη σεζόν γι’ αυτόν αλλά και τη στήριξη που παίρνει από τον κόσμο: «Αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι μπορώ να αφήσω τη ζωή μου στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτούς, κάθε φορά που έχω την ευκαιρία να παίξω. Η αγάπη τους μου δίνει μεγάλη ώθηση και μια σιγουριά ότι με αυτούς στο πλευρό μας μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».
Για τη χρονιά που φεύγει και τα δικά του συναισθήματα γι’ αυτή: «Σε προσωπικό επίπεδο δε θέλω να βάλω αρνητικό πρόσημο, αλλά είναι κάτι που θα θυμάμαι. Κάτι που μου δίνει μια μεγάλη εμπειρία. Θα φύγει αυτός ο χρόνος, θα έρθει ο καινούργιος και ελπίζω για μένα, να είναι διαφορετικός. Είμαι μια ομάδα μαχητών, η οποία δε σταματάει να παλεύει ποτέ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την περσινή σεζόν, που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Είμαστε δεύτεροι με ένα βαθμό πίσω, στην Ευρώπη διεκδικούμε την πρόκριση, στο Κύπελλο έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να κάνουμε την ανατροπή και να περάσουμε στα ημιτελικά. Παλεύουμε πολύ, είμαστε μέσα σε τρεις διοργανώσεις και είμαστε σε καλή κατάσταση»

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Χρόνια Πολλά γίγαντα...
Χρόνια πολλά και καλά ρε Σασιρμά.
Πάντως όπως έλεγα και στον @Bersekeros χθες, δεν έχω δει την Τούμπα να χειροκροτεί με την ❤️ της, τόσο ανύπαρκτο παίκτη.
Και το λέω εγώ που τον πιστεύω ακόμα.
Χρόνια Πολλά Λέοντα της Ζανζιβάρης!!
Πόσο έγινε; 32; 😎
Αυτόν τον ποδοσφαιρικό κλόουν, αυτό τον "ηθοποιό", γιατί τον έχουμε ακόμα στην ομαδα και τον βάζουμε να παίζει;
Ο άνθρωπος, ποδοσφαιριστής πάντως, ΔΕΝ είναι.
Ας τον φάνε στη μάπα τα γίδια που τον χειροκροτούσαν και του έδιναν "άλλοθι" τόσο καιρό.
Έκανε χτες μια σέντρα - μπαλιά, δεν θυμάμαι τι ακριβώς και επειδή δεν ήταν καλή, έπεσε κάτω στο χορτάρι και χτυπιόταν, αντί να προσπαθήσει να ξανακερδίσει την μπάλα.
Κωμικός ηθοποιός....
Μοναδικός νταμπλούχος αήττητος πρωταθλητήςΤο ότι ο 4ος φορ που τον είχαμε για μπούλο με κλωτσιές δίνει περισσότερα πράγματα από τους άλλους 3, λέει πολλά.
Υπερτατος ΗΛΙΘΙΟΣ
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Τον βλέπω...βασικό 😆