Ετσι μπραβο!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Άξιο αναφοράς είναι πως στο σκεπτικό του ΠΑΟΚ εφόσον έρθει πρόταση διαφορετική είναι η τιμή για την Ευρώπη και διαφορετική για τις ομάδες που ενδέχεται να τον προσεγγίσουν από τη Σαουδική Αραβία.
Ε, ναι βρε. Μαράκι έχουμε. Δεν θα μας πιάσουν και τον κ@λο.
Είπαμε, εμείς είμαστε οι έξυπνοι, οι άλλοι είναι μ@λάκες.
Πάει κι αυτός.
Μόνο από λάθος στα παζάρια θα μείνει, που δεν το πιστεύω κιόλας. Θα πιέσει κι αυτός για να φύγει.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Μπούλο ρε ναουμ και ξερ γω νταξ, έχουμε τον...Ταίσον 
«Αν θα μείνω στον ΠΑΟΚ;» - Απάντησε με χαμόγελο και έφυγε ο Ντεσπόντοφ!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Γελασε γιατι αν φυγει ο εμμονικος κλεφτοκοτας, θα παιζει.
Αρα θα μεινει,
Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι θα γίνει.
Με Λουτσέσκου φεύγει και άνευ Λουτσέσκου, μένει.
«Δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάποιο σχόλιο για το μέλλον μου, επειδή έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Νιώθω καλά εκεί και με την ομάδα και με την πόλη. Στο ποδόσφαιρο όμως όπως γνωρίζουμε, όλα είναι πιθανά, όταν υπάρχει κάτι όπως μια προσφορά ή ένα ενδιαφέρον, όλα μπορούν να αλλάξουν σε 24 ώρες ή και λιγότερο. Οπότε προς το παρόν το μέλλον μου είναι στον ΠΑΟΚ, αλλά όλα είναι πιθανά...»
Δυστυχώς γι αυτόν θα παίζει ακόμα ο ...Ταισον στην θέση του...
Ο Νο1 παικτης σε ασιστ! Μιλαμε για πολυ γελοια ομαδα ειμαστε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr για τον Ντεσπόντοφ υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας. Οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν ανοιχτές τις… κεραίες τους και ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι αρνητικός σε ενδεχόμενη πώληση, με ποσό κοντά σε αυτό που ξόδεψε πρόπερσι το καλοκαίρι.
Και βάλε...
Πιστεύω θα βγάλει κέρδος η ΠΑΕ. Θα τον πουλήσει περισσότερο από ότι τον αγόρασε.
Στις πωλήσεις πάμε καλά. 😉
έμεινε ο λούτσε οπότε πάει αυτός. ένα μεγάλο ερωτηματικό πόσο θα απέδιδε με έναν κανονικό προπονητή και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. δε θα το μάθουμε ποτέ.
In my mind, the power i find
Η εφημερίδα «Match Telegraf» επικοινώνησε με τον Ντεσπόντοφ, ο οποίος έδωσε απαντήσεις για την κατάσταση της υγείας του:
«Είμαι καλά. Αναρρώνω. Πηγαίνω μόλις τώρα για ατομική προπόνηση. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο (σ.σ. χειρουργείο), δεν έχει καν συζητηθεί με τους γιατρούς του ΠΑΟΚ. Αυτά που διαβάζω, ότι έχω κάποια βακτηριακή λοίμωξη και ότι θα παίρνω αντιβιοτικά για δύο μήνες, είναι εντελώς ανοησίες και επινοήσεις. Έχω μια φλεγμονή στο οστό, που προέκυψε ύστερα από μια φάση σε προπόνηση. Αυτό είναι όλο. Θα είμαι σε ξεκούραση μέχρι το τέλος Ιουνίου και ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ»
Από ενημέρωση "σκίζουμε" παντως, από τους ΑΡΔ που ασχολούνται με την ομάδα, οι οποίοι όλοι λένε ότι για τον Ντεσπόντοφ έχει βγει "πωλητήριο".
Κατι δεν μου αρεσει σε αυτη την περιπτωση.
«Ακραία λύση το χειρουργείο, δεν έχει συζητηθεί καν! Ακολουθώ το ειδικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ»
Εμένα μου κάνει εντύπωση που ενώ τον πουλάμε, δεν έρχεται καμία πρόταση.
Και ενώ ο Ρουμίνιο τον έχει ''κλασμένο'', αυτός λέει ότι ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ.
Μήπως το τελευταίο χρονικό διάστημα που δεν έπαιζε στο πρωτάθλημα, είχε όντως κανένα ''χοντρό'' πρόβλημα, που δεν το λέμε, μπας και τον ''σπρώξουμε'' πουθενά.
Γιατί τώρα αυτό για χειρουργείο που ξαφνικά αναφέρεται, που λέει ο Δεσπότης ότι δεν χρειάζεται, από πού προέκυψε;
Είναι λίγο ύποπτο.