Πρεπει να παιζει προβλημα και οπως παντα ο ΠΑΟΚ το εκρυψε μεχρι που το αποκαλυψε ο προπονητης της Εθνικης του.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Κυριλλε αλανι!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Σωστόστ !
Σεν Τρόπε κι έτσι.
Δυό φορές σωστός.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Τελικά είχε όχι θέμα, αλλά θεματάρα.
Η Λουντογκόρετς συμπλήρωσε 80 χρόνια ζωής και από την επέτειο δεν γινόταν να λείπει ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος ήταν επίτιμος καλεσμένος.
Ο 28χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ βρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις της ομάδας του Ραζγκράντ και φυσικά ήταν πόλος έλξης για τα ΜΜΕ που βρέθηκαν εκεί ως ο αρχηγός της εθνικής Βουλγαρίας αλλά και πρώην αρχηγός της Λουντογκόρετς.
Στις δηλώσεις αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, σχολιάζοντας «Νιώθω καλύτερα, προπονούμαι κανονικά. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει το ίδιο το οστό σε μεγαλύτερη καταπόνηση από ότι υπάρχει μέχρι τώρα», καθησυχάζοντας τους πάντες.
Ελπιζω να ειναι οκ!
Εβαλε γκολαρα χθες, ακομα να τον πουλησουν?
Ο μονος που εχει τις εκτελεσεις φαουλ, αντε και και λιγο ο Ζιβκοβιτς...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Μα αυτο το ξερει και ο ρουμινιο.
Παντα στην προθερμανση τον βαζουν και βαραει φαουλ.
Πάει αυτός...
Ιατρικό δελτίο για Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε μαγνητική με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία.
Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο Βούλγαρος έχει υποστεί μία ελαφριά θλάση στον γλουτό.
Το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Λογικά τη θέση του στην ευρωπαϊκή λίστα θα την πάρει ή ο Μπάλντε ή ο Σορετίρε.
Αλλά εκεί υπάρχει ένα μπέρδεμα.
Τον Σορετίρε ήθελαν να τον στείλουν δανεικό και τον Μπάλντε τον ''έκρυψαν'' στα τελευταία φιλικά, γιατί δεν τον έχουν κάνει ανανέωση και ο μικρός είναι παικταράς.
Σε 6 μήνες υπογράφει όπου θέλει (το 2026 λήγει το συμβόλαιο).
Δεν θέλουν να τον βγάλουν ακόμα στη βιτρίνα γιατί κατάλαβαν ότι πρόκειται για μεγάλης αξίας ''ασημικό''. Σου λέει πρώτα να τον δέσουμε και μετά στη βιτρίνα το ασημικό. Αλλά έλα που δεν παίζει φράγκο για συμβόλαιο στον παίκτη για να τον κρατήσουν και θα τον χάσουμε έτσι όπως το πάνε οι ''άχρ^στοι και μπ@τίρηδες''.
Ομάδα πουστι@ς γίναμε...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και βοήθησα την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος μου από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει και να δίνω πάντα το μάξιμουμ.
Δεν νομίζω ότι είναι κάτι πιο βαθύ. Τα πρώτα παιχνίδια είναι πάντα πιο δύσκολα, όχι μόνο εδώ, σε όποια ομάδα κι αν ήμουν. Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς, μην ξεχνάμε ότι πέρσι είχαμε πολλούς χαμένους βαθμούς σε τέτοια παιχνίδια και τραβούσαμε τα μαλλιά μας. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια για να μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.
Οι παίκτες που ήρθαν φέτος, είναι πολύ καλοί, συμμετείχαν στην προετοιμασία και θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Θα παλέψουμε, γιατί θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Είναι μια πολύ σημαντική χρονιά, για εμάς, για τον κόσμο, για όλους στην ομάδα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα».
Ξελασπωσε ο παικταρας για ακομα μια φορα με ωραιο τελειωμα.
Επιστροφη στον παγκο τωρα!
Οπως το γραφεις...Ευχαριστουμε και τωρα μπουλο για τον παγκο...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Εννοειται, την Πεμπτη ξεκιναει ο Ταισον.