77. Kiril Despodov

Notifications
Clear all

77. Kiril Despodov

333 Posts
10 Users
204 Reactions
3,629 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

"Φυσικά και μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ στη NOVA: Για το ότι σκόραρε δύο γκολ και την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ: "Σκόραρα πολλά γκολ στη Λουντογκόρετς, αλλά τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ και είμαι επικεντρωμένος. Δεν έδειξα όλη την ποιότητά μου, θα γίνω καλύτερος μέρα με τη μέρα.

Αρχίζω να καταλαβαίνω τη φιλοσοφία του προπονητή, είναι διαφορετική από τη Λουντογκόρετς. Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια καλή ομάδα ο Αστέρας παίζει δυνατά. Είμαι επίσης χαρούμενος που πέτυχα τα πρώτα μου γκολ στο πρωτάθλημα".

Για το ότι φέτος ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς πρωταγωνιστές και όχι έναν: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένας παίκτης. Ένας παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι. Αν δεν είμαστε ενωμένοι δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Σήμερα σκοράραμε τέσσερα γκολ, αλλά είναι αποτέλεσμα δουλειάς όλης της ομάδας. Αυτή είναι μια ενωμένη ομάδα. Μόνο αν συνεχίσουμε έτσι και θα συνεχίσουμε έτσι γιατί ξέρω την ομάδα, μπορούμε να βελτιωθούμε και να πετύχουμε μεγάλα πράγματα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι στην περιοχή και μπορεί να μείνει εκεί: "Φυσικά και μπορούμε".

Για το μυστικό του ΠΑΟΚ για να μπορέσει να μείνει εκεί: "Ίσως επαναλάβω πράγματα. Είναι μια μεγάλη σεζόν, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να εξελισσόμαστε για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 17/12/2023 10:17 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ντεσπόντοφ «Κάτι παραπάνω από σημαντικό το rotation φέτος – Τα καλύτερα έρχονται»

Από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 4-1 ήταν ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ που πέτυχε δυο γκολ και επέστρεψε στα γκολ μετά από αρκετό καιρό.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου μιλάει για την επιστροφή του στα γκολ, για το ποιο είναι το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν και για το τι σημαίνει αυτή η νίκη στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου.

Ο Ντεσπόντοφ έφτασε ήδη τα πέντε γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ και έχει μπει για τα καλά στην εξίσωση των σκόρερ, με την πιο γεμάτη του εμφάνιση επιθετικά μέχρι τώρα στην σεζόν, με τον ίδιο να στέλνει το μήνυμα αισιοδοξίας για την συνέχεια λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα καλύτερα έρχονται».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα είπε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου για το παρασκήνιο της μεταγραφής του και τις πρώτες ατάκες που του είπε ο Γιώργος Σαββίδης, όταν ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του στην ομάδα, επισημαίνοντας πως η επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη που έκανε στην καριέρα του!

Αναλυτικά όσα είπε ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ:  

Για το αν το ματς στην Τρίπολη ήταν το καλύτερο του από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε. Πρώτα από όλα θέλω να πω πως είμαι χαρούμενος για την νίκη και την εικόνα που είχαμε ως ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Το τρίποντο δεν ήρθε μόνο χάρη σε εμένα, αλλά χάρη στην προσπάθεια όλων των παικτών. Σε ότι αφορά την δική μου προσωπική απόδοση, ναι είμαι ικανοποιημένος και αισθάνομαι χαρά που βοήθησα για να έρθει η νίκη. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα δυο γκολ και βρήκα δίχτυα σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, σκοράροντας μετά από αρκετό καιρό. Είναι μια εμφάνιση πολύ καλή για την ομάδα σε όλους τους τομείς που αυτό το πιο σημαντικό που μετράει για μένα». 

Για το αν πλέον αισθάνεται να έχει προσαρμοστεί περισσότερο στην ομάδα και το αν τα γκολ με τον Αστέρα θα τον βοηθήσουν παραπάνω: «Κάθε επιθετικός και κάθε παίκτης που παίζει από το κέντρο και μπροστά, θέλει να σκοράρει γκολ. Από αυτό τρέφονται οι παίκτες που παίζουν στην επίθεση. Αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Φυσικά θέλω να πετυχαίνω γκολ, να δίνω ασίστ και να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, παίζοντας με πάθος. Τα γκολ θα έρθουν, αν είσαι μέσα στις φάσεις και παίζεις για την ομάδα». 

Για το τι είχε ακούσει για αυτό το παιχνίδι και για την κακή παράδοση του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη: «Γνωρίζω ότι στο τελευταίο παιχνίδι, την περσινή σεζόν είχε έρθει ισόπαλο το ματς με σκορ 2-2 και ο αντίπαλος είχε σκοράρει δυο γκολ στα τελευταία λεπτά. Γνώριζα και εγώ και οι συμπαίκτες μου ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι από το τεχνικό επιτελείο για να το αντιμετωπίσουμε σαν να πρόκειται για ένα ντέρμπι. Ειμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος για το πως παίξαμε και για το πως τελειώσαμε το ματς με σοβαρή εικόνα, με γκολ στο φινάλε και χωρίς να κινδυνεύσουμε από τον αντίπαλο με κάποια φάση». 

Για το γεγονός πως όσο περνάει ο καιρός ανεβάζει την απόδοση του: «Πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα, είχα δώσει μια συνέντευξη και είχα πει πως ειμαι 100% στο να δείξω την ποιότητα μου, να δώσω ακόμα περισσότερα στην ομάδα, να παίξω με πάθος και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Αναμφίβολα είναι μια νέα εμπειρία για μένα, σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε καινούργια ομάδα, με νέο προπονητή και νέους συμπαίκτες. Όλοι οι παίκτες όταν παίρνουμε μεταγραφή σε κάποια ομάδα χρειάζονται ένα χρονικό διάστημα για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Στον ΠΑΟΚ όλοι με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και ειμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και είμαι σίγουρος ότι θα τους επιστρέψω την χαρά που μου έχουν δώσει».  

Για το αν η νίκη αυτή του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη είναι ένα μήνυμα διεκδίκησης του τίτλου: «Εμείς πάντα παίζουμε ως σύνολο, σε κάθε ματς. Ο ΠΑΟΚ ως μια μεγάλη ομάδα,  πρέπει να έχει μεγάλους στόχους και εμείς έχουμε μεγάλους στόχους. Είμαι σίγουρος ότι πλέον όλοι βλέπουν τον ΠΑΟΚ πιο σοβαρά μετά την μέχρι τώρα πορεία μας, που βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο στο Conference League και είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Αλλά το πιο σημαντικό για εμάς είναι να παραμείνουμε με τα πόδια μας στο έδαφος, να μην… πετάμε και να συνεχίσουμε την σκληρή καθημερινή δουλειά στην προπόνηση. Πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται!».  

Για το αν η επιτυχία της ομάδας φέτος είναι αυτό το rotation που εφαρμόζει ο προπονητής: «Είναι πραγματικά κάτι παραπάνω από σημαντικό. Είναι θεμελιώδες για την ομάδα φέτος το ότι όλοι αισθανόμαστε σημαντικοί. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και πρέπει άπαντες να ειμαστε σε εγρήγορση για να παίζουμε. Ο προπονητής προσπαθεί να κάνει rotation με όλους τους παίκτες, να δώσει ευκαιρίες σε όλους και όταν μέσα σε ένα τέτοιο απαιτητικό πρόγραμμα έρχονται συνεχόμενες νίκες, τότε σημαίνει πως οι παίκτες είναι όλοι έτοιμοι να μπουν να προσφέρουν. Δεν μένεις στον πάγκο για τρεις μήνες, αλλά μένεις στον πάγκο για 3-4 μέρες και μετά μπαίνεις να παίξεις. Αυτό είναι κάτι πολύ καλό για όλους στην ομάδα, είναι κάτι που κάνει καλό στην φιλοσοφία μας. Αυτός είναι ο προπονητής μας και για αυτό είναι ένας επιτυχημένος προπονητής».  

Για το πως ήρθε στον ΠΑΟΚ και το στόρι της μεταγραφής του: «Το καλοκαίρι είχα αρκετές προσφορές για να φύγω από την Λουντογκόρετς και εγώ επέλεξα μέσα σε αυτές τις προτάσεις το να έρθω στον ΠΑΟΚ. Ένιωσα ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα, ένιωσα ότι είναι μπορεί να μου δώσει περισσότερα στην καριέρα μου του να έρθω στον ΠΑΟΚ. Είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση με τον Γιώργο Σαββίδη πριν έρθω στην ομάδα και η πρώτη του πρόταση προς εμένα ήταν «γιατί είσαι ακόμα εκεί και δεν είσαι εδώ μαζί μας;». Όταν βλέπεις ότι σε θέλουν πολύ και είναι χαρούμενοι που έκαναν την μεταγραφή, πως έχουν ενθουσιασμό που σε έχουν στην ομάδα, πρέπει να μην χάνεις την ευκαιρία. Καμιά φορά όταν είσαι παίκτες και πρέπει να αποφασίσεις για την καριέρα σου, δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα του συμβολαίου σου αλλά για το πως σε κάνουν να αισθάνεσαι. Αν αισθάνεσαι καλά με το περιβάλλον και όλες τις συνθήκες, τότε όλα τα άλλα ίσως να μην έχουν πολύ σημασία. Εγώ είμαι απολύτως σίγουρα ότι ερχόμενος στον ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη επιλογή στην καριέρα μου».

Πηγή: sfina.gr

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 18/12/2023 3:49 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Εχει καποια θεματα στην τακτικη προσηλωση μεσα στο παιχνιδι, απλα πλεον βλεπω πως το προσπαθει πιο πολυ.

Γυριζει στην αμυνα, προσπαθει να συνδυαστει.

Χθες εκανε γιομες ομως που δεν ειχαν επιτυχια.

Το θετικο οπως γραφτηκε οτι σκοραρε.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 18/12/2023 8:55 pm
Bersekeros reacted
(@Anonymous 8)

Στους πρώτους αγώνες φαινόταν σαν να κάνει αγγαρεία. Τώρα όσο πάει και βελτιώνεται.

Ο καλός Άνθιμος Θα βοηθήσει πολύ τον μαραθώνιο της ομάδας.!!

Posted : 18/12/2023 9:00 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

ΓΚΟΛ και ασίστ...

Πήρε φόρα κι αυτός! 😀 

Posted : 21/12/2023 9:49 pm
nikolasf4 and Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μπράβο. Να πούνε το Δεσπότη Παναγιώτη, οι αντιπαλοί μας.

Posted : 21/12/2023 9:59 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Νομίζω ότι δεν ήμουν εγώ ο σταρ του αγώνα αλλά όλη η ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε σε μία μεγάλη ημέρα σήμερα με έξι γκολ. Δεν χαλαρώσαμε στο ημίχρονο, έξι διαφορετικοί παίκτες βρήκαν δίχτυα. Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό καθημερινά κάθε μέρα, δουλεύω σκληρά για να ικανοποιήσω τα ''θέλω'' του προπονητή στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι ο 27χρονος άσος των «ασπρόμαυρων» για να προσθέσει:

«Φυσικά και θα φωνάξει ο προπονητής, αυτή είναι η δουλειά του και η νοοτροπία της ομάδας, δεν έχουμε καμία ολιγωρία μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής το τέλος του αγώνα. Έπρεπε να μου φωνάξει γιατί έκανα ένα λάθος στο γήπεδο».

Κλείνοντας, για το τι κρατάει από το 2023 που ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει, ο Ντεσπόντοφ ανέφερε: «Θέλω να κρατήσω τις καλές στιγμές, να έχουμε την υγεία μας και εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους»

Πλεον παταει πολυ καλα στο ποδια του.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 22/12/2023 12:08 am
nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Τυχερός αριθμός 6 😆 

Posted : 23/12/2023 9:03 am
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Νιώθει...

Posted : 24/12/2023 11:49 pm
Bersekeros, jim and nikolasf4 reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Fans’ Man of the Match ο Ντεσπόντοφ

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Κηφισιά στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με σκορ 0-6 την Κηφισιά, σημείωσε ιστορικό ρεκόρ για την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και τερμάτισε πρώτος στην Stoiximan Super League πριν τη χειμερινή διακοπή.

Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν χωρίς αμφιβολία ο Κίριλ Ντεσπόντοφ . Ο Βούλγαρος ήταν εντυπωσιακός, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα και είχε συμμετοχή στα τέσσερα από τα έξι γκολ του Δικεφάλου. Σκόραρε στο 34′, ενώ το σκορ ήταν 0-2 και μοίρασε τρεις ασίστ.

Για το κοινό ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής αφού στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα συγκέντρωσε το 75,38% των ψήφων του κοινού και πήρε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Γιάννη Κωνσταντέλια που έκανε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση.

____

____

Μπορεί να συνεχίσει να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του. Θα δούμε στο 2ο μισό της σεζόν, ακόμα καλύτερα πράγματα από τον Δεσπότη.

Posted : 26/12/2023 2:38 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Η ασίστ του Κίριλ Ντεσπόντοφ στον Μπράντον Τόμας στο παιχνίδι κόντρα στον Κηφισιά στην Καισαριανή κέρδισε το βραβείo του PAOK TV Play of the Month Δεκεμβρίου, σύμφωνα πάντα με τη δική σας ψήφο.

https://pbs.twimg.com/media/GChz34mXEAAH0rI?format=jpg

Ανεβαίνει...

Posted : 29/12/2023 8:31 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μπράβο στον Κύριλλο.

Η εντυπωσιακή κάθετη του Ντεσπόντοφ

https://youtu.be/oE2edvCUAV4?si=BUBHeYLeKdNczdel

Posted : 29/12/2023 9:59 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

1 ΓΚΟΛ, 1 ΔΟΚΑΡΙ και 3 ασίστ 😀 

Posted : 03/01/2024 9:57 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πολύ ανεβασμένος ο Δέσποτας. Έχει μεγάλο ταλέντο στα στημένα και στο να βγάζει μπαλιές ακριβείας στους συμπαίκτες του.

Είναι πρώτος πλέον στις ασσίστ στο πρωτάθλημα με 7. Ξεπέρασε τον Τάισον που έχει 6.

Posted : 03/01/2024 11:11 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

“H νίκη είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Καρρά”

Αδερφοςςςςςςςςςςςς 😆 

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 04/01/2024 12:30 am
Bersekeros reacted
Page 5 / 23