77. Kiril Despodov

Notifications
Clear all

77. Kiril Despodov

333 Posts
10 Users
204 Reactions
3,626 Views
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έχει πολλά καλά στημένα, αλλά περίμενα πολλά περισσότερα από αυτόν, μέσα στην περιοχή.

Περισσότερο διάσπαση της άμυνας και περισσότερο διεμβολισμό.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 10/11/2023 1:50 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Χρόνια Πολλά στο Ντεσπόντοφ, που σήμερα γίνεται 27 ετών !!

Χρόνια Πολλά Κίριλ

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 27, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1996 στην Κρέσνα της Βουλγαρίας, δύο ώρες μακριά από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο Ντεσπόντοφ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Λίτεξ Λόβετς και έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες, αγωνιζόμενος ως εξτρέμ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στην ηλικία των 15, στις 12 Μαϊου του 2012. Στην Λίτεξ Λόβετς έμεινε μέχρι το 2016, αγωνίστηκε σε 49 παιχνίδια, σκόραρε έξι φορές και μοίρασε μία ασίστ.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του, η ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στη Σόφια και έμεινε εκεί μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2019, μετρώντας 80 συμμετοχές, 25 γκολ και 26 ασίστ.

Οι αριθμοί του εντυπωσίασαν την Κάλιαρι, η οποία προσέφερε 4.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Εκεί έμεινε για ένα χρόνο χωρίς όμως να βρει χρόνο συμμετοχής μετρώντας μόνο πέντε εμφανίσεις.

Ακολούθησε ένας κύκλος δανεισμών σε Στουρμ Γκρατς και Λουντογκόρετς. Στην Στουρμ Γκρατς αγωνίστηκε τη σεζόν 2019-20 και σημείωσε, 21 συμμετοχές, εννιά τέρματα και οκτώ ασίστ.

Το 2020-21 επέστρεψε στην Βουλγαρία ως δανεικός με οψιόν αγοράς για λογαριασμό της Λουντογκόρετς η οποία το 2022 πλήρωσε τη ρήτρα και τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή. Στο Ράζγκραντ έμεινε για τρία χρόνια, έπαιξε σε 128 αγώνες, σκόραρε 39 φορές και μοίρασε 55 ασίστ, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Super Cup.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αναδείχθηκε τρεις φορές ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Βουλγαρία και δύο φορές πρώτος σε ασίστ. Είναι επίσης αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας μετρώντας 39 συμμετοχές και 10 γκολ.

Ο Κίριλ έχει φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου σε 11 αγώνες και μετράει ήδη δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Posted : 11/11/2023 1:33 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 11/11/2023 1:49 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Όπως αναφέρει η «Ασπρόμαυρη Βίβλος»: 39 χρόνια είχε να σκοράρει παίκτης του ΠΑΟΚ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στην Τούμπα. Από το γκολ του Χρήστου Δημόπουλου τον Δεκέμβριο του 1984, μόνο ο Pablo García είχε βάλει γκολ από κόρνερ, το 2012 στην Κέρκυρα. Συνολικά, ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει από κόρνερ 9 φορές στην ιστορία του και έχει δεχθεί 5 τέτοια γκολ.

Έσπασεε το ρεκόρ....

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 26/11/2023 3:38 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Συνέντευξη του Ντεσπόντοφ σε μέσα της χώρας του:

«Αισθάνομαι υπέροχα, έχω μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας. Κάθε παίκτης πρέπει να προσαρμοστεί πρώτα για αυτό χρειάζεται χρόνο. Το ίδιο συνέβη και όταν αγωνιζόμουν στην Αυστρία και στην Ιταλία. Χρειάζεσαι πάντα λίγο χρόνο, μερικούς μήνες για να εγκλιμαστιστείς.  Νέοι συμπαίκτες, νέος προπονητής, νέα φιλοσοφία γύρω από το ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω ότι πλέον είμαι καλά».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

«Μπορώ να τους συγκρίνω μόνο με τους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ (Σόφιας), αλλά εδώ είναι πολυπληθείς! Το γήπεδο εύκολα μπορεί να έχει 20 χιλιάδες θεατές χωρίς να έχει σημασία ο αντίπαλος. Στα ντέρμπι βέβαια το γήπεδο μας είναι ασφυκτικά γεμάτο και μπορεί να βρίσκονται σε αυτό πάνω από 30 χιλιάδες φίλαθλοι. Η κατάσταση εδώ είναι πιο… συναισθηματική και οι φίλαθλοι μας δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα».

Για τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:

«Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια και ο προπονητής είναι φανταστικός στο τακτικό κομμάτι και έχει σοβαρές απαιτήσεις από εμάς. Τα πράγματα όμως πηγαίνουν καλά. Έχουμε καλούς παίκτες και έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Για το πώς νιώθει ο ίδιος στην Ελλάδα:

«Νιώθω πολύ καλύτερα! Ήθελα να φύγω στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι πως είχα πολλές προτάσεις το καλοκαίρι, κάτι που είναι σπάνιο για έναν Βούλγαρο ποδοσφαιριστή. Είχα τρεις τέσσερις προτάσεις το καλοκαίρι και αποφάσισα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγω στο εξωτερικό! Έκανα τη σωστή επιλογή όμως. Μου αρέσει η ομάδα, ο προπονητής, η πόλη και η χώρα. Σίγουρα πλέον είμαι πιο χαλαρός».

____

_____

Η ομάδα έχει κάτι παραπάνω από αγωνιστικές πιθανότητες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αρκεί να το πιστέψουμε και να βρούμε ένα τρόπο για να αντιμετωπίζουμε πιο αποτελεσματικά την χάρτινη του Αλμέιδα, στα μεταξύ μας παιχνίδια. Τους άλλους δύο (βαζελόγαυρους) δεν τους υπολογίζω ιδιαίτερα στο αγωνιστικό.

Posted : 03/12/2023 3:38 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Από τον Δεσπότη, περιμένω να είναι λίγο πιο agressive και να μην μπαίνει τόσο χαλαρά μερικές φορές σε κάποιες φάσεις.

Posted : 05/12/2023 1:25 am
nikolasf4
(@nikolasf4)
Prominent Member

Πρέπει να σκοράρει να ξεμπουκώσει

Posted : 06/12/2023 1:45 am
Bersekeros and teododo reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Από τον Ντεσπόντοφ, περιμένω να ανέβει και να δώσει περισσότερα πράγματα.

Posted : 15/12/2023 12:26 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Θα ήθελα να σκοράρει σύντομα... 😎 

"Δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ"

Για το πώς νιώθει μετά από την ευρεία νίκη επί της Ελσίνκι για το Conference League: "Νιώθω εξαιρετικά, κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με την Ελσίνκι και τώρα προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο ματς στην Τρίπολη".

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Conference: "Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να βρεθούμε στην κορυφή του ομίλου, δώσαμε τα πάντα σε όλα τα παιχνίδια για να βγούμε πρώτοι. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά στο φινάλε μας αφήνει τρομερά χαρούμενους ότι τερματίσαμε στην πρώτη θέση. Όλα αυτά όμως καλούμαστε να τα αφήσουμε πίσω και να επικεντρωθούμε στους αγώνες πρωταθλήματος".

Για το αν η πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη "αναγκάζει" τον ΠΑΟΚ να ξανασκεφτεί τους στόχους της σεζόν: "Οι στόχοι μίας ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ είναι να διεκδικεί τα πάντα. Από την αρχή της χρονιάς ήταν ξεκάθαρος, να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι. Ήταν ένα δείγμα τα ευρωπαϊκά ματς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε προσγειωμένοι".

Για το αν η πορεία και το κλίμα του ΠΑΟΚ τον δικαιώνουν ακόμη περισσότερο για την επιλογή του να έρθει εδώ: "Δεν σκέφτηκα ούτε 1 δευτερόλεπτο ότι έκανα λάθος επιλογή, ήμουν σίγουρος από την αρχή ότι θέλω να έρθω εδώ. Είναι ένας σύλλογος που μου ταιριάζει πολύ και θα μπορέσω να βελτιωθώ-προσφέρω στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ γνωστός σύλλογος στην Ευρώπη. Νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή που έχω κάνει".

Για τις εμφανίσεις του έως τώρα και την συνέχεια: "Κάθε παίκτης χρειάζεται χρόνο, δουλεύω πάρα πολύ στις προπονήσεις και τα παιχνίδια για να ενσωματωθώ καλύτερα στην ομάδα. Δεν είμαι καν στο 50-60% από αυτά που έχω να δώσω στην ομάδα. Προσπαθώ να καταλάβω την φιλοσοφία του προπονητή που είναι αντίθετη με τα όσα έκανα στο παρελθόν. Υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω πως σύντομα θα φτάσω σε αυτά. Παρ’ όλα αυτά, είμαι ευγνώμων από την υποδοχή του κόσμου και του συλλόγου".

Για την απόφαση να διεξαχθούν τα παιχνίδια χωρίς κόσμο: "Αν και η δουλειά μας δεν είναι να σχολιάζουμε όσα γίνονται εκτός αγωνιστικού χώρου, κανένας ποδοσφαιριστής στον κόσμο δεν θέλει να παίζει σε άδεια γήπεδα. Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους. Θα ήθελα να κρατήσω το θετικό, ότι ίσως γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στο γήπεδο".

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη: "Είναι μία πολύ συμπαγής ομάδα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και θα πάμε να παλέψουμε για το τρίποντο γιατί είναι ένα σημαντικό ματς".

Posted : 17/12/2023 5:05 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Να σκοράρει, να ''ξεμπουκώσει'', να ανέβει η ψυχολογία του, γιατί μπορεί παραπάνω, καλύτερα και περισσότερο.

Posted : 17/12/2023 6:04 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Posted by: @m01can4

Θα ήθελα να σκοράρει σύντομα... 😎 

Αλλά ήθελα 1ος... 😜 

Posted : 17/12/2023 7:57 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Εγινε αυτο που θελαμε εμεις, ηθελε και αυτος.

Απο εδω και περα τον περιμενω ακομα καλυτερο.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 17/12/2023 9:03 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Πιθανό να παίξει και την Πέμπτη.

Posted : 17/12/2023 9:12 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μπράβο. Ξεμπούκωσε λίγο ο Ντέσπο σήμερα και θα ανέβει παραπάνω στη συνέχεια.

Posted : 17/12/2023 9:13 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Μπραβο για τα γκολ, ηταν καιρος να σκοραρει.

Αλλα τακτικα και μεσα στο παιχνιδι, δεν μου αρεσε.

Πολλες γιομες, 8 νομιζω, πολλα λαθη.

Ελπιζω απο εδω και περα να ειναι καλυτερος.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 17/12/2023 10:13 pm
Page 4 / 23
Share: