Razvan Lucescu II (...

Notifications
Clear all

[Closed] Razvan Lucescu II (Coach) #Reloaded

562 Posts
9 Users
630 Reactions
6,897 Views
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Αυτο για τον Μιρτσεα ειναι γνωστο μην αναλωθουμε.

Το αποτελεσμα μετραει και αυτο λεει οτι πηρε το πρωταθλημα ΞΑΝΑ.

Συγχαρητηρια για οτι πετυχε, αν δεν ειχε κανει και την επικη μ@λκια να βαλει 8 αλλαγες στο Κυπελλο στην Τουμπα, θα παιζαμε και τελικο Κυπελλου το Σαββατο.

Ελπιζω να εμαθε και κατι απο φετος ο εγωιστης.

ΥΓ. ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 20/05/2024 10:45 pm
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Στο αεροδρομιο φευγοντας δεχθηκε τα συγχαρητηρια του Ακπομ?

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 20/05/2024 11:15 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

«Εσκεμμένες οι κάρτες στον Μιχαηλίδη - Η ΑΕΚ έχει μεγάλη βοήθεια, πήραμε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο»

Για το αν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ θεωρεί τον εαυτό του ως τον καλύτερο Ρουμάνο προπονητή: «Προς Θεού, όχι! Δεν το σκέφτηκα αυτό. Σήμερα είσαι ο καλύτερος, αύριο είσαι ο χειρότερος αν χάσεις. Το πιο σημαντικό είναι να έχω γαλήνη στην ψυχή μου που έκανα καλά τη δουλειά μου. Και τότε είμαι χαρούμενος. Είναι το μόνο που έχει σημασία». 

Για την ατάκα του πως το πρωτάθλημα αυτό είναι ο πιο δύσκολος τίτλος που έχει κερδίσει στην καριέρα του: «Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Καταρχάς γιατί ο ΠΑΟΚ είχε περιορισμένο μπάτζετ. Στην συνέχεια, φύγαμε στην αρχή της σεζόν χωρίς ελπίδα, με αρνητικό κλίμα λόγω του αρνητικού φινάλε της περασμένης χρονιάς. Πέρα από τους αγώνες πρωταθλήματος, είχαμε και το Conference League που φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά και αυτό το γεγονός είναι που σε στραγγίζει όλη σου την ενέργεια».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε πυρά κατά του Ισραηλινού, Γκρίνφιλντ, που σφύριξε τον «τελικό» στο «Κλ.Βικελίδης», λέγοντας χαρακτηριστικά πως: « Η πρώτη κίτρινη κάρτα που είδαμε στα 30 δευτερόλεπτα από την έναρξη του ματς ήταν καταστροφή. Δεν ήταν καν φάουλ! Αντίθετα, μας έγινε φάουλ που πήγαμε να χτυπήσουμε την μπάλα. Το δεύτερο φάουλ, σε ένα απολύτως φυσιολογικό παιχνίδι, μετατράπηκε σε δεύτερη κάρτα.

Εσκεμμένα πέταξε έξω τον Μιχαηλίδη, έκανε ό,τι μπορούσε για να το χαλάσει και να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Θα έλεγα το εξής: σε αυτό το πρωτάθλημα οδηγηθήκαμε από τον Θεό.

Η ΑΕΚ έχει μεγάλη βοήθεια. Έχει μια ιδιαίτερη πολιτική δύναμη. Ναι, οι ιδιοκτήτες της ΑΕΚ και του Άρη είναι φίλοι, αλλά δεν θα ήθελα να σχολιάσω και να μπω σε αυτή την κουβέντα. Φωτογραφήθηκαν πολλές φορές. Δεν έχω δικαίωμα να σχολιάσω. Σχολιάζω μόνο αυτά που εμφανίστηκαν στον Τύπο. Για μένα είναι σημαντικό που πήραμε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο. Μπορώ να πω ότι η ΑΕΚ έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και μια μεγάλη ομάδα, αλλά φέτος το πρωτάθλημα ήταν δικό μας».

Σχετικά με τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας για εκείνον, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε: «Μόλις υπογράψαμε μια επέκταση της συνεργασίας μας τον Φεβρουάριο. Η ρήτρα δεν είναι 7.000.000 ευρώ, αλλά είναι 2.000.000 ευρώ για τη Δυτική Ευρώπη και 4.000.000 ευρώ για τις άλλες χώρες». 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν είναι η ώρα να δουλέψει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ απάντησε: «Αυτή είναι η δική σας γνώμη! Εδώ στον ΠΑΟΚ είμαι απόλυτα ευτυχισμένος και ικανοποιημένος. Δύο τίτλοι που κερδήθηκαν και ένας κλεμμένος, στα πέντε χρόνια που έχω δουλέψει εδώ. Υπάρχουν τέσσερις στους πέντε τελικούς Κυπέλλου, με δυο κατακτήσεις συνολικά. Συν δύο παρουσίες σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στην 98χρονη ιστορία του συλλόγου, τέσσερα πρωταθλήματα, τα δύο μαζί μου. Αντιλαμβάνεστε ότι εδώ βίωσα μια τεράστια επαγγελματική ικανοποίηση. Δεν μου είναι εύκολο να φύγω από εδώ και δεν ξέρω αν το θέλω. Αν και γίνονται πολύ σκληρές μάχες με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος». 

Για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας και τι γνωρίζει γι' αυτό: «Δεν ξέρω κάτι. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, οπότε δεν με ενδιέφερε μέχρι στιγμής καμία συζήτηση με κανέναν, δεν έχω μιλήσει με καμία  ομάδα, με κανέναν γενικά από άλλο σύλλογο. Τέλος πάντων, όποιος θέλει να με πάρει πρέπει να μιλήσει με το αφεντικό».

Στο τέλος υπάρχει και η "λύση" φυσικά 😆 

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 21/05/2024 11:16 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Mιρτσέα Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν είναι ένας θρύλος στην ιστορία του ΠΑΟΚ!»

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον πολύτιμη συμβολή του και συμβουλή του στα 4 τελευταία παιχνίδια....

Posted : 21/05/2024 11:26 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Λογικο να υπαρχει "λυση" για τον Ρουμανο.

Παντως θα παρει φορα ολα τα μμε και δεν αφησει ουτε ενα!

«Με φίλησε η μισή Θεσσαλονίκη - Οι παίκτες ήθελαν πολύ τον τίτλο, ειδικά στο γήπεδο του Άρη»

«Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει! Κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες. Νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο τρόπαιο στην καριέρα μου. Νομίζω με φίλησε η μισή Θεσσαλονίκη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

«Δεν είχε σημασία που είχαμε τον Άρη απέναντί ​​μας. Είχαμε άγχος γιατί είχαμε το τρόπαιο στα χέρια μας και θα μπορούσε να γλιστρήσει.  Γι' αυτό έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με το τι μήνυμα θα στείλουμε στους παίκτες. Δεν ήταν δύσκολο να τους δώσεις κίνητρο, ειδικά από τη στιγμή που το ήθελαν πολύ το τρόπαιο, επειδή μπορούσαν να τον κατακτήσουν στο γήπεδο του αντιπάλου τους.

Δεν τους είπα τίποτα ιδιαίτερο, τους θύμισα τα σκληρά ματς, τα ματς που... επιστρέψαμε, τους θύμισα τη φανταστική τους πορεία και το γεγονός ότι κανείς δεν μας έδινε ευκαιρία, ότι πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο εμάς, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τέτοια... Ήταν ένα πολύ περίπλοκο παιχνίδι που έδειξε την εικόνα όλης της σεζόν μας».

Όσο για το βράδυ της φιέστας; «Δεν κοιμήθηκα. Αυτή η πίεση, αυτή η δυσκολία...αυτό που χτιζόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, όταν όλα ήταν στα χέρια μας, υπήρχε ένα διάστημα τριών ημερών που δεν μπορούσα να σταματήσω την καρδιά μου, τρελαινόταν».

Posted : 21/05/2024 4:11 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μπράβο για το γλέντι που έριξε στα λίκιασκου. Το γούσταρα.

Τα είπε όλα ο Ιβάν Σαββίδης:

«Είμαι περήφανος για σένα και για όσα έχεις πετύχει! Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες και τα παιδιά σας. Ξέρω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ... Όταν σου μιλάω, νιώθω τι σημαίνει η υποστήριξη που λαμβάνεις από την οικογένειά σου.

Ραζβάν, ευχαριστώ!

Θέλω -επίσης- να ευχαριστήσω τον πατέρα σου, που είναι φυλαχτό για την ομάδα μας και μας φέρνει καλή τύχη. Ελπίζω να ζήσει άλλα 100 χρόνια και να μας φέρει άλλους 100 τίτλους με την τύχη του».

Εντάξει, πόσο πιο ανοιχτά να το πει ο Ιβάν; Μετά το ματς με τη Λαμία, τον πήρε ο μπαμπάααας από το χεράκι και τους γ@μήσαμε όλους ασάλιωτα.

Μπράβο του που ακούει τον μπαμπά του. Είναι πολύ καλό αυτό. Θα πάει μπροστά, αν συνεχίσει να τον ακούει και να τον συμβουλεύεται.

Ειδικά τώρα που έχουμε τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά μας.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 21/05/2024 8:09 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Κι ας μη βάζει γκολ ο Σαματά-τα-τα»

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

Posted : 21/05/2024 11:38 pm
nikolasf4 reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

😂😂🖤🤍

Κορυφαίο !!

Posted : 22/05/2024 11:20 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Στη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν όλα τα δεδομένα επί τάπητος και ο Ρουμάνος κατέθεσε τα «θέλω» του σχετικά με τις θέσεις και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στόχος είναιη ενίσχυση σε 4 θέσειςκαι συγκεκριμένα η απόκτησηφορ, ταχύ μέσου, κεντρικού αμυντικού και εξτρέμμε ικανότητα να αγωνίζεται κυρίως στηναριστερή πλευρά. Αναλύθηκαν τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι εκλεκτοί και ήδη οι συνεργάτες του Γιώργου Σαββίδη έχουν αρχίσει να «δουλεύουν» συγκεκριμένες περιπτώσεις.

E άμα τις δουλεύει ο Γιώργος, εντάξει... 😆 

Posted : 23/05/2024 5:36 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Λογικα θα εχει γινει προεργασια για καποιες θεσεις.

Να δουμε ποτε θα γινουν οι κινησεις γιατι ως συνηθως οι μεταγραφες γινονται οταν τελειωνει η προετοιμασια! 🙄 

Αριστερα ο Γιαννουλης δεν μας κανει που εμεινε ελευθερος η θελει να ψαχτει για εξω?

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 23/05/2024 7:53 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τον Γιαννούλη τον βγάζει με τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, με άγνωστη επιστροφή το transfermarkt.

Στη θέση του back up του Μπάμπα, ίσως πρέπει να δοκιμαστεί εκτός από τον Ράφα και κάποιος Έλληνας όπως ο Τσαούσης ή ο Παναγιώτης Τζίμας, λόγω των Ελλήνων που πρέπει να υπάρχουν στις ευρωπαϊκές λίστες.

Οι μεταγραφές εκτός από καλές, πρέπει να γίνουν και γρήγορα επιτέλους μια φορά. Έχουμε το στόχο του Champions League μπροστά μας.

Posted : 24/05/2024 1:46 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Αυτό το πρωτάθλημα είναι ο πιο όμορφος τίτλος που έχω κερδίσει»

Τελη, εμφανισου! 😆 

Posted : 25/05/2024 11:07 am
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Λυσσαξανε ρε! 😆 

Posted : 25/05/2024 11:32 am
Bersekeros reacted
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Μου αρεσει που οταν εγραφα στο "Χ" για τον κλεφτοκοτα μετα απο τα κλαρινα συμφωνουσαν μαζι και καποιοι λιγοι  με μπλοκαραν και τωρα με μπλοκαρουν και οσοι δεν με ειχαν μπλοκαρει γιατι πηραμε το πρωταθλημα και εκραζα το Λουτσεσκου... 🤣 🤣 🤣 🤣 

Το καινουργιο ειναι οτι δεν εισαι ΠΑΟΚ...Οπως βεβαια εγραψα "μεγαλη λαμπαδα στον μπαμπα Λουτσεσκου -κατα δηλωση Ιβαν- που ανελαβε ως μυστικοσυμβουλος μετα την φαπα του 1-1 στην Λαμια"...

Αλλωστε ξαφνικα η ομαδα, σταματησε τις παπαριες του build up και της κατοχης, εδωσε την μπαλα και "ω του θαυματος" σε 4 αγωνες εβαλε 11 γκολ χωρις κεφιαλια και στημενο...Περιεργο...

Εαν ειχαμε παιξει οπως παιζαμε , στο ματς με κουλα και ρουλη ειχαμε κανει κλαρινο...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 27/05/2024 11:19 am
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Λουτσέσκου: «Βήμα-βήμα, στόχος οι όμιλοι του Champions League»

____

_____

Τον στόχο τον έθεσε ο Ιβάν Σαββίδης, στο Διοικητικό Συμβούλιο, την Πέμπτη που μας πέρασε (23/5).

Posted : 27/05/2024 2:30 pm
Page 22 / 38
Share: