Όταν περάσαμε την Άιντραχτ πανηγυρίσαμε γιατί δεν θα είχαμε ένα γεμάτο Φλεβάρη με ματς, αλλά τελικα είχαμε. Να παίζουμε τέσσερα ντέρμπι σε 10 μέρες, είναι πολύ περίπλοκο. Δεν ξέρω ποιος το αποφάσισε αυτό, αλλά δεν ειναι εύκολο για καμία ομάδα. Ποια άλλη ελληνική ομάδα το έχει ζήσει αυτό; Το ζήσαμε αυτό ξανά στα προκριματικά το καλοκαίρι με σερί παιχνίδια. Ο Παναιτωλικός που ήταν και αυτός στα ημιτελικά, έχει με διαφορά τριών εβδομάδων στα ματς του στο Κύπελλο. Ολο αυτο δημιούργησε μια πίεση στην ομάδα και έπρεπε να αντιδρασουμε.
Γι' αυτο ηταν και θα ειναι κλεφτοκοτας για παντα...Δηλαδη ρε μ@λακα σου φταει η κληρωση που εγινε τον Αυγουστο και εσυ δεν μπορεσες να ανταπεξελθεις τον Φεβρουαριο ? Το οτι ειχες και τους 3 στην Τουμπα με διαφορα βαθμων και με εξαιρεση τον βαζελο στο πρωταθλημα καταφερες και τα εκανες π@υτανα , σου φταιει η κληρωση του πρωταθληματος ? Ολος ο Φεβρουαριος ηταν ελευθερος..Τι να πουν οι αλλοι οπως ο γαυρος που επαιζε και Ευρωπη και εχει αλλαξει 3 προπονητες ?
Δηλαδη για κουλα, βαζελο (πρωταθλημα -κυπελλο, δηλ, δυο παιχνιδια) και γαυρο με προπονητη της μιας εβδομαδας ηταν ευκολο το προγραμμα που ανεβαιναν στην Τουμπα ? Αυτοι δηλ. ηταν χαλαροι και ελεγαν "ευτυχως που μας ετυχε μια τετοια ευνοικη κληρωση ?"
Το πρωτο σοβαρο παιχνιδι στο κυπελλο που σου ετυχε ηταν με τον βαζελο και καταφερες να αποκλειστεις..Μεχρι εκεινη τη στιγμη ειχαμε παιξει με χαβαλεδες και ριχναμε 5αρες..Οταν ο βαζελος περναγε στα πεναλντι με τον γαυρο, ή επαιζε στην παραταση με τον Ατρομητο και καπακι επαιζε εξω, αυτοι δεν ειχαν προβλημα ? Οταν η κουλα αποκλειοταν στα πεναλντι απο το ρουλη , αυτοι δεν ειχαν μετα βαρυ προγραμμα ? Οταν ο βαζελος γκελαρε με τη Λαμια και αντι να το εκμεταλλευτεις εβαζες και τον γαυρο στο παιχνιδι σου εφταιγε το προγραμμα ?
Παρτυ θα εκαναν εαν ειχαν αυτοι τα 3 ματς στην εδρα τους πριν τα πλει-οφ...Γελοιε...
Και στα υπ'οψιν οτι ολοι και ειδικα βαζελος και κουλα ειχαν και πολλους τραυματισμους ενω εμεις σχεδον κανεναν...Με Πηλιο και με Πινεδα δεξι μπακ ρε μ@λακα σε επαιξε ο Αλμειδα στην Τουμπα και με Κωτσιρα ο Φατιχ....
Ειχες ρε καραγκιοζη και τα 3 ματς στην εδρα σου και καταφερες να τους βαλεις ολους στο παιχνιδι...Δεν το ξεραμε να σε αφηνουμε εσενα μια εβδομαδα ξεκουρασης για balance mentality και λοιπες Π@παριες...Λες και οι υπολοιποι καθοντουσαν μια εβδομαδα και μετα επαιζαν...Οπως καταλαβατε αρχισε τις @ρχιδιες οτι μας φταιει το συστημα που χτυπαει τους γκαλακτικος της Θεσ/νικης...
Και εχθες ρε κλεφτοκοτα που γκελαρε ο βαζελος με την Κηφισια τι εχεις να πεις ? Αφου ειναι ευνοικο το προγραμμα...Σιγα μην κυνηγανε την υπερομαδα , τον ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου...
Οσο δε για το χθεσινο ειναι αυτο που εγραψε ο Μπερ...Απιστευτο κομπλεξ απεναντι στον Τζιμα και κατ' επεκταση στους νεους παικτες...Το εχουμε ξαναδει το εργο...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Δεν υπάρχει σωτηρία με αυτόν.
Δεν θέλω να γίνομαι μάντης κακών, αλλά αυτός δεν αλλάζει τροπάρι και δεν θα μας βγει σε καλό.
Μακάρι να μας ευνοήσει η τύχη και αποκλειστικά η ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας, μπας και δούμε χαΐρι και δεν ξεκινήσουμε προκριματικά Conference, από αρχές Ιουλίου, αν έχουμε τα περσινά ή τα προπέρσινα στα πλέι - οφ.
Δεν θέλω να βάζω καν στο μυαλό μου, ότι αν κάνει ότι παίρνει κατά λάθος ο ρούλης κανένα κύπελλο και είμαστε στην τέταρτη θέση, τότε θα βρεθούμε εκτός Ευρώπης και θα τραβάμε τα βυζιά μας να κατεβάσουν γάλα.
Πέρα από την οικονομική ζημία, θα ακολουθήσουν τίποτα περήφανες πωλήσεις των ΚΚΚ, Κοτάρσκι - Κουλιεράκη - Κωνσταντέλια και πάλι θα μιλάει για χτίσιμο ομάδας και για σοβάντισμα.
Αλλά ο κ@ργιόλης, έδεσε τον γάιδαρο του, με το συμβόλαιο και τώρα πουλάει τρέλα. Το φταίξιμο όμως, το ρίχνω στον Ιβάν, που βιάστηκε απίστευτα να τον ανανεώσει, χωρίς να περιμένει να δει, τι σκ@τά θα καταφέρει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Αυτον τον ανθρωπο τον σιχαινομαι πραγματικα για την τοξικοτητα που βγαζει με σκοπο να μην του καταλογιστουν ευθυνες για τιποτα...Στο κυπελλο με τον βαζελο σου λεει εδω και 2 χρονια οτι μας το εκλεψαν και ηθελαν να το δωσουν στον βαζελο...Δεν λεει πουθενα οτι ενα πεναλντι (αυστηρο, το εχω ξαναγραψει) που δοθηκε στο 24' δεν καταφεραμε να το ανατρεψουμε μεχρι το 95'...Δεν λεει πουθενα οτι εβαζε Μπισεβαρ και Βιερινια και δεν καναμε τιποτα...
Και ωραια ηθελαν να του το δωσουν (με πεναλντι απο το 24' 🤣 🤣 🤣 🤣 ), την επομενη χρονια που εμεινε η κουλα με 10 παικτες απο το 5' λεπτο τι ηθελαν ? Ηθελαν και εκει να το δωσουν ? Αει και γ@μησου βλ@κα...
Τωρα εχει βρει την παπατζα του προγραμματος...Και μονο που φερνει ως δικαιολογια την περιπτωση του Παναιτωλικου που αλλαξε προπονητη και κοιταει να σωθει ειναι γελοιος..
Ενα (1) σοβαρο παιχνιδι του εκατσε στα ημιτελικα (!!!!) και το αντιμετωπισε λες και επαιζε με τον Αλμωπο Αριδαιας...Και μετα επικαλειται την κουραση...Δικο του εργο ηταν η υπερ-προσπαθεια να προκριθουμε με νικη με 2 γκολ διαφορα εκτος εδρας !!!
Και μαλιστα το ωραιο μετα τον αποκλεισμο ειναι η ατακα, οτι το κυπελλο το εχουν δωσει απο τωρα στον ρουλη !!! Δηλαδη αποφασισαν να το δωσουν στο ρουλη αφου πρωτα εφτασε στα πεναλντυ με την κουλα ????? Πλακα κανουμε ? Ειναι τοσο πονοψυχος ο Μελ που ειπε "ας παμε στα πεναλντι και ας το δωσουμε στο ρουλη" ? 🤣 🤣 🤣 Και τωρα που παει ο βαζελος στον τελικο σε ποιον θα το δωσουν ? Συγγνωμη αλλα ας τα αφησουμε αυτα γιατι κατανταμε φαιδροι...
Οταν οι αλλοι επαιζαν και εχαναν βαθμους εμεις πανηγυριζαμε...Οταν οι αλλοι εφταναν στις παρατασεις και στα πεναλντι εμεις καναμε χαβαλε και μιλαγαμε για 5αρες και 6αρες αλλα οταν ηρθε η ωρα να μεγαλωσουμε την διαφορα καταφεραμε να τους βαλουμε ολους στο παιχνιδι μεχρι και τον πεθαμενο γαυρο με τον 3ο προπονητη μολις μια εβδομαδα...
Αηδια εχει καταντησει ο συγκεκριμενος...
Υ.Γ. Καποτε ο Χουμπ Στεφενς για μια 4αρα που αρπαξε στο Καραισκακης χωρις την σημερινη ομαδα του ΠΑΟΚ , εφυγε...Εδω αρπαξαμε μια μεγαλοπρεπεστατη 4αρα στην Τουμπα και ολα ειναι μια χαρα...Ψαχνουμε να βρουμε δικαιολογιες...
Κακώς ασχολείστε ακόμη, η μ@λακια που δέρνει τον ΠΑΟΚτση δεν έχει προηγούμενο.
Εδώ οι άλλοι έβγαλαν ανακοίνωση που η ομάδα έπαιξε σαν...ΠΑΟΚ, τι λέμε τώρα.
Εγώ περιμένω να κάνω ταμείο στο τέλος.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ πλέον και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόφερενς...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ρε παιδιά να μα την ........ Αν αποτύχουμε φέτος σε όλα τα επίπεδα (πράγμα πολύ πιθανόν, ήδη στον έναν στόχο βγήκαμε εκτός), δε θα πρέπει να τον στείλει αδιάβαστο και να φέρει τουλάχιστον τον Παύλο.
Κύριε Ιωάννη βάλατε ρήτρα ΜΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ, όπως αυτός απαίτησε αύξηση 20%;;
Μήπως βιαστήκατε;;;;
@the-people Αγαπητέ φίλε και όλοι εσείς το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι,,,, Δεν είναι ο Λουτσι το πρόβλημα, αλλά αυτοί που θέλουν ένα Λούτσι.
Τα έχω ξαναγράψει και εξηγούμαι:
1. Ο Γκαγκάτσης το μόνο που νοιάζεται είναι η προεδρία της ΕΠΟ.
2. Ο Βάνιας έχει σοβαρότερα θέματα αυτή τη στιγμή και θέλει ησυχία και ασπίδα τον λαό του ΠΑΟΚ (διοίκηση ΑΡΔ και "προπονητής" εκτελούν άψογα το έργο. Επίσης θέλει να κινείται σε μεταγραφές και κόστη που μπορεί να διαθέσει και σε χώρες και χώρους όπου μπορεί να διακινήσει χρήμα.
3. Το κατεστημένο ΠΟΚ θέλει να μοιράζει την πίττα όπως γουστάρει και δεν θέλει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή.
4. Ο Λουτσι θέλει τα λεφτά του και την προϋπηρεσία.
5. Τα πρόβατα (δυστυχώς μεγάλο μέρος των συνοπαδών) που ελέγχονται από τους ΑΡΔ του 50ευρου και άλλες διαδικτυακές δυνάμεις, θέλουν χαβαλέ, σέλφι, χειροκρότημα και καμιά 5άρα με κανένα χωριό να πανηγυρίσουν... "Ήμουν και εγώ μέσα...."
Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι όταν οι πολλοί βολεύονται... μόνο κάτι γραφικοί σαν και εμάς ......
Μετα απο 3 χρονια, καθομαστε σε αυτην εδω την γωνια και λεμε οτι μπορει να δουμε το ιδιο "Εργο" με τα δυο προηγουμενα στα πλει οφς.
ΦΑΠΑ χωρις τελειωμο.
Και οι δικαιολογιες πανε συννεφο.
Η κλικα εκανε την δουλεια της, τα ΦΥΤΑ και οι π@υτσογλυφτες συνεχιζουν ακαθεκτοι αναπαραγοντας τα λογια του μεγαλου "στρατηγου" για τα ντερμπι που παιξαμε!!!
Ειλικρινα πιασαμε ΠΑΤΟ ως οπαδοι, αμασητο γ@μω το σπιτι σας το κατεβαζετε.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Το ωραιο ειναι οτι συνομιλωντας με φιλους -οπαδους αλλων ομαδων οταν μου λενε οτι ο Ρουμανος ειναι καλος και οτι εγω ειμαι υπερβολικος , κανω παντα την εξης ερωτηση:
Συμφωνεις να φυγει ο Αλμειδα / Φατιχ (πιο παλια Γιοβανοβιτς) / Μεντιλιμπαρ και να ερθει για 3 χρονια ο Ρουμανος στην ομαδα σου ?
Η απαντηση φυσικα ειναι οχι...
Να παίζουμε τέσσερα ντέρμπι σε 10 μέρες, είναι πολύ περίπλοκο. Δεν ξέρω ποιος το αποφάσισε αυτό, αλλά δεν ειναι εύκολο για καμία ομάδα. Ποια άλλη ελληνική ομάδα το έχει ζήσει αυτό;
Και επειδη το ψεμα εχει κοντα ποδαρια , οποιος μπορει να το στειλει σε εναν ΑΡΔ ...Αιντε κουτοπονηρε Ρουμανε...
23 Απριλίου 2023 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3
26 Απριλίου 2023 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0
30 Απριλίου 2023 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0
3 Μαΐου 2023 ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0
Θα σου πουν ειναι παιχνιδια πλει οφς.Λογικο αυτο.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Δηλαδη στην κανονικη περιοδο απαγορευται να ειναι κολλητα τα ντερμπι στην εδρα σου !!! Επαναλαμβανω, στην εδρα σου !!!
Στα 4 τελευταία ντέρμπι του προηγούμενου 10ημέρου, είχε, 1 νίκη - 1 ισοπαλία - 2 ήττες.
Τα στατιστικά του στα ντέρμπι, πάνω κάτω, αυτά είναι την τελευταία τριετία.
50% ήττες, 25% νίκες και 25% ισοπαλίες.
Την μία φορά θα φταίει η Ευρώπη, την άλλη το ρόστερ που δεν ήταν καλό, την τρίτη ότι είναι μαζεμένα τα ντέρμπι.
Η αλήθεια είναι, ότι στα πλέι - οφ, φέτος, λόγω των καλύτερου ποσοστού νικών με τις μικρές ομάδες, θα είμαστε πιο κοντά στην κορυφή, στην έναρξή τους.
Όταν ξεκινήσουν τα ντέρμπι, αυτά που ισχύουν για μας, δηλαδή τα απανωτά ντέρμπι, θα ισχύουν και για όλους.
Αλλά αν στραβώσει κάτι, μπορεί φέτος να διατυπωθεί και καμιά καινούρια δικαιολογία. Όχι όλο οι ίδιες. Να έχουμε και μια ποικιλία βρε παιδί μου.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:
Για το αν τον προβλημάτισε η εμφάνιση ή απλώς κρατά τη νίκη: «Δεν θέλω να μιλήσω για εικόνα, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κερδίσαμε 2-0 έχοντας 5-6 μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα, απόλυτη κυριαρχία σε κακό αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να μην παίξαμε φανταστικά αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι»
Για τη σημασία της νίκης δεδομένων των απουσιών: «Αυτή είναι η κατάσταση, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είμαστε αναγκασμένοι παίζοντας κάθε τρεις μέρες να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις από τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους».
____
____
Ααααα, δεν θέλει να μιλήσει για την εικόνα, αλλά είχαμε απόλυτη κυριαρχία 🤣 🤣 🤣 🤣 .
Να υποθέσω ότι μόνο εμείς παίζουμε αναγκασμένοι να παίζουμε κάθε 3 μέρες. Οι άλλες ομάδες όχι. Μπεεεεεεεε.... 🤣
Για τα πανηγυρια.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!