Απόλυτα σωστός!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Συμφωνώ κι εγώ.
Η Διοίκηση δείχνει σαν να μην έχει αποφασίσει ή να σα να μην ξέρει τι θα κάνει με το θέμα του προπονητή.
Και αυτό έχει και θα έχει στο προσεχές μέλλον αντίκτυπο και δυσκολίες για το αγωνιστικό της ομάδας.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Αυτη του Ιρακ ειναι παντως η καλυτερη 🤣
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Εχει βγει στην γυρα ο Ρουμινιο και ολο προτασεις ακουγονται.
Ρουμανικά ΜΜΕ: «Υποψήφιος για τον πάγκο της Ραπίντ ο Λουτσέσκου»
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Σίγουρα ψάχνεται.
Σε καμία περίπτωση δεν θα μείνει "ξεκρέμαστος", έτσι και πάρει πόδι.
Θα έχει τις εναλλακτικές επιλογές του ανοιχτές.
«Είπε «όχι» ο Λουτσέσκου στην εθνική Ιράκ - Παραμένει αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ»
Συγκινητική η αφοσίωση. Πολύ δελεαστική η πρόταση να πάει στο Ιράκ. 😎
«Όπως σας είχα πει και στο ΟΑΚΑ οι Μεϊτέ και Οζντόεφ ήταν για εμένα οι καλύτεροι παίκτες σε εκείνο το ματς. Άλλοι έκαναν λάθος κινήσεις. Δεν ήταν δύσκολη η επιλογή για τα χαφ. Έχοντας τον χρόνο για να δω, ο Μειτέ είχε χάσει μία μπάλα στο 72ο λεπτό και ήταν σίγουρη αυτή η επιλογή για εμένα.
Θα πρέπει να καταλαβαίνουμε το σκεπτικό. Όσο για τον Μπράντον, έδειξε αυτή την περίοδο πολύ μεγάλη ενέργεια. Ένιωσα ότι ήταν ο Μπράντον της περσινής περιόδου όταν πήραμε το Πρωτάθλημα. Δεν είχα κάτι άλλο να σκεφθώ για αυτή την θέση. Η ομάδα έπαιξε με πάθος σε όλο το παιχνίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο, όταν παίζουμε με αυτά τα στοιχεία. Οι παίκτες ήθελαν να κερδίσουν όλα τα στοιχεία. Αυτό μας έδειξε το στοιχείο για να παίξουμε καλύτερα στα πλέι οφ».
- Η ομάδα είναι στο ίδιο επίπεδο και φέτος για να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε την δεύτερη θέση;
«Έπρεπε να το αναφέρω, ευχαριστώ που το αναφέρατε. Η ομάδα έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όλοι έδωσαν το καλύτερο στοιχείο τους. Και για μεγάλο διάστημα, μας έλειψαν ορισμένα στοιχεία που τα είχαμε κυρίως την περσινή σεζόν. Είναι σημαντικό να παίξουμε με αυτό τον τρόπο. Να πάμε στο Καραϊσκάκη για να διεκδικήσουμε την νίκη. Μαθαίνουμε από τους εαυτούς μας. Όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Με αυτή την διάθεση και την στάση είναι πιο ωραία η κατάσταση. Όταν κερδίζεις, αισθάνεσαι μία διαφορετική αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι ο τρόπος για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε».
- Δεν είχαμε δει, κυρίως πως ο ΠΑΟΚ δεν επέτρεψε τον αντίπαλο να κάνει τελικές προσπάθειες. Ο Παναθηναϊκός είχε μόνο μία τελική προσπάθεια προς την εστία σας…. Πως τα καταφέρατε να τον περιορίσετε;
«Είναι πολύ απλό. Ολοι οι παίκτες δούλεψαν για την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Το παράδειγμα του Κωνσταντέλια που έκανε άμυνα είναι ενδεικτικό. Δεν ήταν σε κρίσιμα σημεία παρών, είχε όμως μία απόλυτη υπευθυνότητα στον τρόπο που έπαιζε. Το ίδιο ισχύει και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, επίσης δεν είχαμε επιτρέψει ευκαιρίες στον αντίπαλό».
- Γιατί δεν παίζει ο Πένια, μπορείτε να μας το εξηγήσετε;
«Γιατί είμαι ο προπονητής που βρίσκεται στην προπόνηση κάθε ημέρα. Πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να παίζουν οι άλλοι. Είναι πολύ καλός ο Πένια. Είμαι πεπεισμένος πως εφόσον κάνει προετοιμασία με την ομάδα, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ συμμετέχοντας και στα φιλικά παιχνίδια. Είναι ορισμένες πολύ περίπλοκες καταστάσεις με τους παίκτες. Είναι όμως το πνεύμα του γκρουπ που πρέπει να διεκδικεί.
Είδα βελτίωση στις προπονήσεις. Έχοντας τους πέντε χαφ, οι επιλογές μου είναι αυτές. Ο Πένια ήρθε στην ομάδα προερχόμενος από διακοπές. Η αλήθεια είναι ότι η προσαρμογή δεν ήταν καλά. Τα ζευγάρια των χαφ γίνεται και με άλλα στοιχεία. Μου αρέσει ως παίκτης ο Πένια. Ίσως η προσαρμογή του ίδιου να βρίσκεται πιο πίσω. Αυτό που του ζητάμε είναι να μπορέσει να παλέψει. Ήρθε από την Μάλμε με ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Έχει συνηθίσει να παίζει στα 20-25 μέτρα τον αντίπαλο.
Εδώ έχουμε περισσότερες απαιτήσεις σε αυτή την ομάδα. Είναι επαγγελματίας. Είναι σωστός. Θα προσαρμοστεί στο μέλλον σε αυτή την κατάσταση».
Πως και τον ρωτησαν οι διαπλεκομενοι για τον Πενια?
Απαντηση του κωλου βεβαια, θα του ελεγα αφου εχει μεινει πισω που ειναι ο προπονητης να τον βοηθησει εστω και με λιγα λεπτα?
Τεσπα, απορω πως εβαλε τριτο χαφ στο 75!!
Θετικό που άρχισε να βάζει τρίτο χαφ και να κρατάει αποτέλεσμα. Τους γλεντάμε άνετα με τρία χαφ στο τέλος και δεν κινδυνεύουμε.
Για τον Πένια τώρα, δεν έχω άποψη, αλλά λίγο που θυμάμαι, δεν το είχε πολύ με το μαρκάρισμα.
Βέβαια, αν όντως ισχύει αυτό, γιατί τον διάλεξε; Γιατί δική του επιλογή ήταν.
Πρώην αναλυτής της Ρεάλ εντάσσεται στο «ασπρόμαυρο» επιτελείο
Για τις ακαδημίες θα είναι ο Τσίκνας. Όπως καταλαβαίνω από το παρακάτω και ο Χ. Καρυπίδης, μετά τη μετακίνηση του Βιειρίνια στη θέση του ΤΔ, κάτι σε σχέση με τις ακαδημίες θα έχει να κάνει.
Παράλληλα οι άνθρωποι του δικέφαλου του «Βορρά» κινούνται για την ενίσχυση του επιτελείου τους για την επόμενη χρονιά και είναι κοντά σε συμφωνία με τον μέχρι πρότινος αναλυτή των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης Παναγιώτη Τσίκνα.
Μάλιστα αποτελεί από την περσινή σεζόν στόχο των «ασπρόμαυρων» και φέρεται πως έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για την επερχόμενη συμφωνία.
Ο ρόλος του 31χρονου στην ομάδα θα είναι καθοριστικός καθώς θα αποτελέσει το δεξί χέρι του Χρήστου Καρυπίδη με προσφορά στη μεθοδολογία όλων των τμημάτων και άμεση επαφή με τις ακαδημίες του δικέφαλου του «Βορρά».
Πηγή: monobala.gr
«Όχι» Λουτσέσκου στη Ραπίντ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το 2027»
Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στην καριέρα του...
Κοουτσάρει και μπιφτεκαδες ο ρασβαν pic.twitter.com/GrbtmZLByZ
— ergiakos (@salonika___) April 29, 2025
Μπάρμπεκιου από τα Λιντλ βλέπω. Μπράβο!
Και τον Βιείρινια έπρεπε να φωνάξουν. 😎