4. Sergio Pena

Notifications
Clear all

[Closed] 4. Sergio Pena

49 Posts
8 Users
30 Reactions
512 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρχιο Πένια από τη Μάλμε. Ο Περουβιανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2,5 + 1 έτη με τον Δικέφαλο και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 4.

Ο Σέρχιο Πένια γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1995 στη Λίμα του Περού. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Αλιάνζα Λίμα, όπου έκανε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2012 στην ηλικία των 16. Με την Αλιάνζα Λίμα κατέγραψε 22 συμμετοχές και τρεις ασίστ πριν μετακομίσει στην Ισπανία το 2013, για λογαριασμό της Γρανάδα.

Στη Γρανάδα, ο Πένια αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα, μετρώντας 38 συμμετοχές και πέντε γκολ, ενώ με την πρώτη ομάδα στη LaLiga αγωνίστηκε σε 19 αγώνες, σκόραρε μία φορά και μοίρασε τρεις ασίστ. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ισπανία, παραχωρήθηκε δανεικός στην προηγούμενη ομάδα του Αλιάνζα Λίμααλλά και στη Ουνιβερσιδάδ Σαν Μαρτίντη σεζόν2016-17.

Το 2018, ο Περουβιανός μέσος επέστρεψε στην Ευρώπη ξανά με τη μορφή δανεισμού, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Τοντέλα. Στην Πορτογαλία, κατέγραψε 38 συμμετοχές ένα γκολ και πέντε ασίστ.

Ένα χρόνο αργότερα ο Πένια εντάχθηκε στη ολλανδική Έμμεν, όπου καθιερώθηκε ως βασικός μέσος. Στην Ολλανδία έμεινε για δύο σεζόν, αγωνίστηκε σε 60 παιχνίδια, σημειώνοντας 11 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Το 2021, υπέγραψε με τη Μάλμε, όπου είχε μία εξαιρετική πορεία, σε διάστημα τεσσάρων σεζόν. Με τη σουηδική ομάδα αγωνίστηκε σε 119 αγώνες, σημειώνοντας πέντε γκολ και μοιράζοντας οκτώ ασίστ, αποτελώντας βασικό γρανάζι της μεσαίας γραμμής. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων(2021, 2023, 2024), καθώς και δύο Κυπέλλων Σουηδίας, το 2022 και το 2024.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Πένια είναι μέλος της εθνικής ομάδας του Περού από το2017, μετρώντας 47 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Σέρχιο, καλώς ήρθες!

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 11/01/2025 8:59 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ας ελπίσουμε να μας βγει αυτός ο Ινδιάνος, γιατί ο άλλος που φέρανε φέτος (Γκόμεζ) ήταν αποτυχημένη μεταγραφή.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 11/01/2025 10:23 pm
teododo and m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Μακάρι. Θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει.

Posted : 11/01/2025 11:05 pm
teododo and Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Και γκολ εχει και ασιστ εχει στο βιογραφικο του.

Και εμπειρια εννοειται.

Ευχομαι να κανει την καλυτερη σεζον της καριερας του.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 12/01/2025 1:52 pm
nikolasf4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Πρωτη προπονηση!

Posted : 14/01/2025 10:26 pm
The People
(@the-people)
Noble Member

Πρώτη επίσημη προπόνηση έπρεπε να κάνει στη 1 Γενάρη.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 14/01/2025 10:58 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Αφού τον παζάρευε ένα μήνα το Μαράκι, για να κερδίσει 20 χιλιάρικα!!

Δεν είναι τρολάρισμα. Ειπώθηκε από στη διαδικτυακή εκπομπή της φόρτσα στο youtube.

Ακούστε το παρακάτω. Πατήστε play, το έχω βάλει να ξεκινάει στο σημείο.

Posted : 14/01/2025 11:58 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

One On One: Sergio Pena

«Όπως όλοι ξέρουν, ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Όταν ήρθα εδώ για να παίξω εναντίον του, ήταν μία καλή εμπειρία. Είδα το γήπεδο, τους φιλάθλους, τον κόσμο, την ομάδα. Οπότε αυτοί ήταν οι λόγοι που με έκαναν να πάρω την απόφαση».

Στις δηλώσεις του ξεχώρισε το πάθος των φίλων του ΠΑΟΚ καθώς με καταγωγή από τη Νότια Αμερική: «Ο τρόπος που ζει ο κόσμος για το ποδόσφαιρο είναι αυτό που μου αρέσει».

Στον επίλογό του, τόνισε πως: «Νομίζω πως θα ταιριάξουμε καλά. Ήρθα για να κερδίσω τα πάντα με τον ΠΑΟΚ...».

Posted : 15/01/2025 1:41 pm
nikolasf4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Θεωρω πως θα μπει αποστολη με την μια.

Για να δουμε.

Posted : 15/01/2025 5:09 pm
nikolasf4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Με δυο προπονησεις, μπηκε και επαιξε!!

Posted : 19/01/2025 10:09 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Φαντάσου σε τι απόγνωση είναι ο ρουμάνος "στρατηγός"

«Αυτό που βρήκα εδώ είναι ενωτικό, ένιωσα σαν να είμαι σπίτι μου - Μπορούσαμε τη νίκη με τον Άρη»

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να κερδίζει. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό, εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να παίξω το ποδόσφαιρο μου. Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση ούτε για τίποτα, μπήκα γρήγορα στις προπονήσεις, οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν εξαιρετικά και όταν είσαι μέλος αυτής της ομάδας θέλεις πάντα να συμμετέχεις.

Είμαι σε πολύ καλή φάση, δεν τραυματίστηκα καθόλου, θα συνεχίσω να προπονούμαι σκληρά, για να είμαι έτοιμος όταν θα με θέλει ο προπονητής. Γνώριζα τον ΠΑΟΚ όταν τον αντιμετωπίσαμε με την Μάλμε, με εντυπωσίασε πάρα πολύ και ήθελα να παίξω εδώ.

Προφανώς και τα αποδυτήρια είναι διαφορετικά, αλλά αυτό που βρήκα εδώ είναι ενωτικό και ένιωσα σαν να είμαι σπίτι μου. Είμαι πολύ διψασμένος για να πετύχω στον ΠΑΟΚ.

Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να παίζει τόσο στο 8, στο 6 και στο 10. Το βασικό μου χαρακτηριστικό είναι η τεχνική μου κατάρτιση και νομίζω πως θα μπορέσω να βγάλω στο γήπεδο ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Ο καιρός είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με την Σουηδία, αλλά θα τον αγαπήσω και στην Ελλάδα. Δεν έχω δει ακόμα την πόλη, αλλά σε ένα ρεπό σίγουρα θα το κάνω».

Posted : 19/01/2025 11:16 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Λογικα την Πεμπτη, τον βλεπω βασικο με Σβαμπ.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 20/01/2025 12:08 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Posted by: @billysm-4

Λογικα την Πεμπτη, τον βλεπω βασικο με Σβαμπ.

Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Μόνο αν προκριθούμε και δηλώσουμε νέα ευρωπαϊκή λίστα.

Πάντως, μια χαρά τους βάζει αυτούς που θέλει, να παίξουν κατευθείαν ή τους ήθελε ως μεταγραφές.

Posted : 20/01/2025 8:46 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Ενοοειται.

Εκεινος ο Θυμιανης ουτε για αλλαγη δηλαδη δεν κανει ετσι?

Posted : 20/01/2025 12:04 pm
jim reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Ηρθε και επαιξε.

Για ποια ισορροπια μιλαμε στα αποδυτηρια?

Εχει χαθει η μπαλα.

Παει και το γνωστο "αν ενσωματωθει με το υπολοιπο κλαμπ"

Με μολις δυο προπονησεις επαιξε.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 20/01/2025 11:44 pm
Page 1 / 4
Share: