Μήπως ψάχνουν προπονητή λέω εγώ και μόλις ετοιμαστούν του ρίξουν "πόδι"....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Θωμαΐδης: «Προς βελούδινο διαζύγιο ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου - Στάνκοβιτς επί θύραις, είναι θιασώτης του 4-3-2-1.»
Οι πουτσ@γλυφτες για λυπηση ειναι παντως.
Τους ηρε ο Ιβαν το "παιχνιδακι" τους και τωρα κλαινε σαν κακομαθημενα.
Γ@ΜΩ ΤΑ ΣΚΑΤΑ που εχετε στο κεφαλι.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Δηλαδη "παρε μου οτι παικτη θελω εδω και τωρα και μην μας ζαλιζεις τα παπ@ρια με Ακαδημιες κτλ" 😆 😆
Όσον αφορά το τι φέρεται να είπε ο Λουτσέσκου στον Ιβάν Σαββίδη στη Ρουμανία αναφέρουν πως:«Μόνο αν δράσουμε μαζί μπορούμε να πάρουμε ξανά τον τίτλο».
Παρατράβηξε το σήριαλ. Ας τον κρατήσουν ή ας τον σουτάρουν. Είναι κ@ραγκιοζιλίκι αυτό που γίνεται.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
😀 😀 😀 😀 😀 να μου ζήσεις Παπαδημητρίου !
Ο Λουτσέσκου αποχωρεί από τον Δικέφαλο, τον θέλει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα καθώς ο Γιάννης Παπαδημητρίου εισηγείται την πρόσληψή του, μιας και οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στην Ξάνθη.!
Καποιες σελιδες των πρασινων γαυρων, εγραψαν οτι συμφωνησε κιολας!
Τους φουκαραδες τους πουτσ@γλυφτες λυπαμαι, κλαινε σαν ξεκολιασμενες χηρες!🤣 🤣
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Ρε παιδιά εκείνος ο Στανόγιεβιτς πού βολοδέρνει;
Θυμάμαι στην προετοιμασία του 2017, από τις 15 μέρες προετοιμασίας στην Ολλανδία, έχει δώσει 9 ρεπό στους παίκτες.
Το σχολιάζαμε τότε με κάτι φίλους αρνητικά φυσικά και μετά από λίγες μέρες ήρθε ο Ρουμίνιο.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Περιμένουν να μας πουν οι συμπατριώτες του, τι θα γίνει.
Σε αυτούς λέει τα πάντα.
Δούλεψε το viber προς τους διαπλεκόμενους αρδ...
Η ζαριά για αλλαγή προπονητή σε αυτό το χρονικό σημείο, θα ήταν με πολύ μεγάλο ρίσκο ενόψει των 100 χρόνων, ιδίως όταν δεν έχει γίνει καμία σοβαρή προεργασία για άλλο προπονητή και ιδίως όταν πρέπει να μπει ιδιαίτερα βαθειά το χέρι στην τσέπη, με πάρα πολλά εκατομμύρια για να αλλάξει όλη η ομάδα.
Και κάτω μάλιστα από μια πολύ μεγάλη πίεση μιας μερίδας του κόσμου, που έχουν προσωπολατρία για το συγκεκριμένο προπονητή ή κάποιους που δεν θεωρούν κατάλληλο το timing ή την αφορμή.
Όλη η πίεση και το κράξιμο, θα πήγαινε και θα έσκαγε κατευθείαν πάνω στο Σαββιδέικο από μια μερίδα του κόσμου και αυτό εκτιμώ ότι είναι κάτι που ο Ιβάν Σαββίδης ούτε το θέλει, αλλά και το μετράει πάρα πολύ.
Γιατί ο Ιβάν έχει τη νοοτροπία που έχουν και οι πολιτικοί. Λαμβάνει υπόψιν το πολιτικό κόστος και την κοινή γνώμη. Όπως έλεγε δηλαδή και ο σχωρεμένος ο Τζατζαράς, είναι πρώτα πολιτικός και μετά επιχειρηματίας υπό μία έννοια.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Συνεχίζει ένας "τελειωμένος" προπονητής και μια ανύπαρκτη διοίκηση.
Συζητηση ζευγαριου:
(ο συζυγος) - Θελεις να χωρίσουμε ?
(η συζυγος)- Κοιταξε εχω κουραστει σε αυτή τη σχέση.
- Και εγω αλλα προτεινω να συζησουμε συμβατικά για το καλο του παιδιου και όταν δώσει πανελληνιες σε 1 χρονο, θα χωρισουμε. Συμφωνείς ?
- Οκ. Ο καθενας θα κανει τη ζωη του και θα κανουμε υπομονη ενα χρονο.
-Εγινε. Σε αγαπω πολύ.
-Και εγω σε λατρευω.
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Ετσι ακριβως Τελη.
Επειδη ειμαστε μπουρδελ@ και δεν βρηκαν προπονητη, τον κρατησαν εναν ακομη χρονο.