ΠΑΜΕ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Νίκη και θα κριθεί η πρωτιά στην Φρανκφούρτη.
Τύχη νά 'χουμε, να μη γίνει κανένα τσαφ και αρχίσουν τα όργανα.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Ανασυνταξη και παμε για την νικη.
Πιστεύω να τους κερδίσουμε ευκολότερα από την προηγούμενη φορά.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (07.11) στις 12:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Αμπερντίνγια την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (09.11, 19:45) στο γήπεδο της Τούμπας.
Τιμές Εισιτηρίων
| Θύρα | Τιμή |
| 1 | €50 |
| 2, 3 | €40 |
| 4 | €15 |
| 5, 6 | €25 |
| 7, 7α | €15 |
| VIP, VIP A: | €150 |
Κανάλια Πώλησης
A. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων
– Ονοματεπώνυμο Κατόχου
– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)
– ΑΜΚΑ
Επιτέλους και ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που παίζουμε και είναι σε ''ανθρώπινη'' ώρα.
Με προσοχη και σοβαροτητα.
Γιατι μετα απο νικες, εχουμε την ταση να προσγειωθουμε ανωμαλα, αν και δεν το πιστευω.
Αλβανός διαιτητής σφυρίζει την Πέμπτη στην Τούμπα με την Αμπερντίν.
Γνωστή έγινε η διαιτητική ομάδα για την προσεχή ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον της Αμπερντίν στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, άρχων του αγώνα των «ασπρόμαυρων» κόντρα στους «ντονς», στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League (9/11, 19:45) θα είναι ο Αλβανός Γιουτζίν Τζάγια.
Βοηθοί του 33χρονου ρέφερι από τα Τίρανα θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντογιάντο Μιφτάρι - Ρέντι Άβντο και τέταρτος ο Ολσιόν Ιζειράι.
Στο VAR θα βρίσκεται ο Ιταλός Ντανιέλε Κίφι με AVAR τον συμπατριώτη του, Μάρκο Σέρα.
Αλβανός διαιτητής σφυρίζει την Πέμπτη στην Τούμπα με την Αμπερντίν.
Γνωστή έγινε η διαιτητική ομάδα για την προσεχή ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον της Αμπερντίν στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, άρχων του αγώνα των «ασπρόμαυρων» κόντρα στους «ντονς», στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League (9/11, 19:45) θα είναι ο Αλβανός Γιουτζίν Τζάγια.
Βοηθοί του 33χρονου ρέφερι από τα Τίρανα θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντογιάντο Μιφτάρι - Ρέντι Άβντο και τέταρτος ο Ολσιόν Ιζειράι.
Στο VAR θα βρίσκεται ο Ιταλός Ντανιέλε Κίφι με AVAR τον συμπατριώτη του, Μάρκο Σέρα.
Από τα ονόματα των διαιτητών βγαίνουν διάφορες ειδήσεις:
Ο διαιτητής θα πάει για τσάγια, ο 1ος βοηθός είναι ανεψιός του Ντογιάκου, ο 2ος είναι από τον Αγιάννη τον Ρέντη και ο 4ος είναι ο Ιζιράιντερ.
Κατάλαβα.!!
🤣 🤣 🤣 🤣
Πώς τα σκέφτεσαι ρε φίλε @the-people όλα αυτά; Έχεις πνευματικό οίστρο.
Έχω το διάολο μέσα μου.
Έχω το διάολο μέσα μου.
Σατανά. 😆 😆 😆 😆
Σου χρειάζεται σεξορκισμός asap 😉 !
Σίγουρα 4-5 αλλαγές βλέπω ξανά στην 11αδα...
Πρώτα από όλα ο παλαίμαχος και στην αποστολή ο ...Λυρα!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Για την ατμόσφαιρα στην ομάδα μετά την μεγάλη νίκη την Κυριακή και το αν αισθάνεται ότι το ματς αύριο θα ειναι διαφορετικό: «Μετά από μια εντυπωσιακή νίκη, η ψυχολογία έχει ανέβει στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι για την εικονα μας με τον Ολυμπιακό. Αυτό το ματς, ειναι ενα εντελως διαφορετικό ματς. Ειναι ένα ματς do or die για την Αμπερντίν, αλλά και για εμάς ειναι σημαντικό σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Αμπερντίν παίζει τα ρέστα της, εμείς θέλουμε την πρόκριση αλλά να παλέψουμε και την πρωτιά. Είναι ένα ματς που οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη».
Για το αν θεωρεί ότι το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν το καλύτερο του γενικά στον ΠΑΟΚ και πόσο τον βοηθάει η συνεργασία με τον Τάισον στην αριστερή πλευρά: «Είναι δύσκολο να πω αν ήταν το καλύτερο ματς μου στον ΠΑΟΚ. Μεγάλη νίκη ήταν αυτό το 4-2 αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο μου ματς, έχω κάνει και άλλα καλά παιχνίδια. Σίγουρα είναι ένα από τα πολύ δυνατά Με τον Τάισον ταιριάζουμε στο στυλ παιχνιδιού και μου αρέσει να παίζω μαζί του στο γήπεδο. Με τον Τάισον είναι διαφορετικά, αλλά με κάθε συμπαίκτη μου χαίρομαι να παίζω. Θέλω να παίζω και να βελτιώνομαι σε κάθε ματς, δεν θέλω να βάλω ταβάνι και για μένα αλλά και για την ομάδα.
Για το αν αισθάνεται τυχερός με την νίκη στην Σκωτία και αν έπαιξε ρόλο το VAR: «Δεν ήμασταν τυχεροί στο πρώτο ματς, βγάλαμε αντίδραση μετά το 2-0. Μπορεί η Αμπερντίν να ήταν άτυχοι με το πέναλτι στο τελευταίο λεπτό, αλλά είναι ένας παράγοντας στο ποδόσφαιρο η τύχη. Μερικές φορές είναι μαζί σου, μερικές φορές εναντίον σου. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περισσότερο».
Για τα δυνατά σημεία της Αμπερντίν και το αν περιμένει ένα διαφορετικό ματς: «Είναι μια καλή ομάδα στο τρανζίσιον η Αμπερντίν, σίγουρα αυτό πρέπει να το προσέξουμε. Σίγουρα θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και αυτό το λέω και γιατί θα γίνει μπροστά στον κόσμο μας. Το κοινό στην Τούμπα συμμετέχει πολύ και είναι μέρος της μάχης που δίνουν οι παίκτες. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για την Αμπερντιν και θα το διαπιστώσει την ώρα του αγώνα».
Για το τι έχει αλλάξει στον ίδιο στη δεύτερη θητεία του και δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο: «Έχουν αλλάξει πολλά από όταν ήμουν εδώ την πρώτη φορά. Υπάρχει περισσότερη ποιότητα στην ομάδα πλέον, το σύστημα που εφαρμόζει ο προπονητής ταιριάζει περισσότερο σε εμένα, παίζουν όλα το ρόλο τους. Οπότε είναι ένας συνδυασμός όλων των πραγμάτων. Είμαστε ένα δεμένο γκρουπ, κάνουμε άμυνα όλοι μαζι, κάνουμε επίθεση όλοι μαζί και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου με την ενέργεια της Τούμπας φέρνουν την πρόκριση και το γήπεδο μας μένει ανοιχτό για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν!
Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Η ψυχή και η φωνή μας αρκούν ώστε να οδηγήσουν τους παίκτες μας σε μία ακόμα νίκη!
Συνεχίζουμε μαζί το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Προστατεύουμε το γήπεδο μας και δεν θέτουμε σε κίνδυνο της παρουσία των φιλάθλων μας στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο κίνδυνος τιμωρίας είναι ορατός κι αρκεί ένα λάθος για να στερήσει από την ομάδα την ενέργειά σας.
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:45. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.
Δεν απαντάμε σε προκλήσεις, δεν αντιδράμε σε αναποδιές. Στηρίζουμε την ομάδα μας για 90 λεπτά και πανηγυρίζουμε μία ακόμα πρόκριση!