Notifications
Clear all

[Closed] Manchester United - PAOK 2-0 Match talk (League Phase Europa League)

57 Posts
8 Users
29 Reactions
566 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Του Ντελια ειναι απωλεια, αν και φαινοταν!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 05/11/2024 10:13 pm
Bersekeros reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Το θεμα ειναι να αντεξουμε στην πιεση που θα μας βαλουν.

Γιατι ειναι λογικο οτι θα μας πιεσουν.

Απο κει και περα, χρειαζεται μεγαλη συγκεντρωση και στους χωρους που θα βρουμε να συνδυαστουμε τελεια.

Επισης χρειαζεται να σκοραρουμε και απο κανενα στημενο.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 05/11/2024 10:36 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Τσορμπατζόγλου: «Σενάριο να παίξει ο Μπακαγιόκο και να έρθει ο Σβαμπ από τον πάγκο στο Μάντσεστερ»
😬 😬 😬 😬 😬 😬 😬 😬 😬 

Posted : 05/11/2024 11:14 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Επιτηδες το κανει σιγουρα.

Αν παιξει το κανει επιτηδες για να τον ξεφτιλισει.

Εξαλλου λενε πως ο Μειτε θα ερθει τον Γεναρη.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 05/11/2024 11:28 pm
The People
(@the-people)
Noble Member

Δε θέλει να ξεφτιλίσει μόνο τον παίκτη, αλλά και αυτούς που τον έφεραν, δυστυχώς στις πλάτες του Π.Α.Ο.Κ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 05/11/2024 11:36 pm
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Το βλεπω πιθανο να παιξει.

Τωρα για το αν το κανει επιτηδες, ελαχιστοι εχουν καταλαβει οτι υπαρχει μια "κοντρα" μεταξυ αυτου και Γιωργη,

Οι περισσοτεροι ειναι σε "συννεφακι" γιατι ειναι πουτσ@γλυφτες.

Posted : 05/11/2024 11:39 pm
The People reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Posted by: @m01can4

Ρουμάνος διαιτητής στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ!

Σκάνδαλο!!

Δάκτυλος του Ρουμάνου! 🤣 🤣 🤣 🤣 

Έρχεται ''σφαγή'' της Μάντσεστερ.

αχαχαχχαχ

Θα κερδίσουμε τους ''πισωγλέντηδες'' της Μαν. Γιου. και θα έχουν άλλοθι τη διαιτησία ρε γ@μώτο. 😆 

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 06/11/2024 12:50 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Posted by: @teododo

Του Ντελια ειναι απωλεια, αν και φαινοταν!

Είναι απώλεια και είναι κρίμα και για τον ίδιο τον παίκτη.

Αν σε ένα ματς έπρεπε οπωσδήποτε να παίξει, ήταν αυτό, που θα ήταν όλα τα μάτια στραμμένα πάνω του.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 06/11/2024 12:53 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Το «σκανάρισμα» της Μάντσεστερ στον ΠΑΟΚ: «Περιζήτητος από κορυφαίους συλλόγους ο Κωνσταντέλιας»

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι αναμφισβήτητα ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ, ο δημιουργικός νεαρός μέσος οδήγησε την ομάδα του με εννέα γκολ και έξι ασίστ, στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Κωνσταντέλιας είναι περιζήτητος από μερικούς από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης και θα προσπαθήσει να έχει αντίκτυπο ξανά στο αγγλικό έδαφος, ένα μήνα μετά την εμφάνιση της Ελλάδας στην πρώτη της νίκη επί των Three Lions στο Wembley»

Δεν ξέρουν ότι δεν έρχεται...? 🙄 

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 06/11/2024 12:09 pm
The People
(@the-people)
Noble Member

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Φαίνεται δε δίνουν και πολύ σημασία δίνουν στο ματς.

Για τον Ντέλια πάντως δε στεναχωριέμαι, θα έχει κι άλλες ευκαιρίες να δείξει το ταλέντο του, αρκεί να θέλει, γιατί φέτος τα έχει φορτώσει στον κόκορα.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 06/11/2024 2:13 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Απόλυτη προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ - Θα έχει 4.000 κόσμο στο πλευρό του»

«Δεν έχει σημασία ότι προερχόμαστε από μία δύσκολη δοκιμασία (σ.σ. Τσέλσι), έχουμε απέναντί μας τους πρωταθλητές Ελλάδος, αυτήν την στιγμή είναι δεύτεροι. Έχουν ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες και παράλληλα θα έχουν την υποστήριξη 4.000 φίλων τους. Όλη μας η προσοχή είναι εκεί, το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Είμαστε έτοιμοι...»

Το νου σου να εχεις μεγαλε!

Posted : 06/11/2024 6:04 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Δεν ήρθαμε να... κρυφτούμε»

Για την επιστροφή του στο Μάντσεστερ: «Όταν έμαθα ότι θα παίξουμε εδώ, ενθουσιάστηκα πολύ. Είναι ωραίο να επιστρέφεις στο «Όλντ Τράφορντ». Τα αισθήματα μου ήταν όμορφα, αλλά έφτασε σε ένα σημείο της καριέρας μου που έπρεπε να φύγω και ο ΠΑΟΚ ήταν μια ιδανική επιλογή για μένα. Ήρθαμε για την νίκη εδώ και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό».

Για το πως αισθάνεται για το ρεκόρ του νεότερου παίκτη στην ιστορία της ομάδας: «Είναι ευλογία αυτό για μένα να είμαι μέλος της ιστορίας της Γιουνάιτεντ. Είμαι ευγνώμων για αυτό».

Για το αν ο προπονητής έχει ρωτήσει για πληροφορίες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο προπονητής σε αυτά τα θέματα, είναι πολύ πιο έξυπνος από εμένα, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και για αυτό δεν κάναμε καμιά τέτοια συζήτηση. Κάνει πολύ καλά την δουλειά και στην προετοιμασία των αγώνων».

Για το αν τον έχει ρωτήσει τον προπονητή αν θα παίξει: «Η δική μου δουλειά είναι να προπονούμαι κάθε μέρα όσο καλύτερα γίνεται για να βελτιώνομαι. Δεν έχουμε μιλήσει για κάτι τέτοιο. Είμαι έτοιμος για να πάρω τις ευκαιρίες μου».

Για την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η Γιουνάιτεντ: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αυτή την περίοδο μετά την αλλαγή προπονητή είναι λογικό να υπάρχει μια αναστάτωση. Θέλουν καλά αποτελέσματα, όπως θέλουμε όμως και εμείς».

Για το αν θα πανηγυρίσει αν σκοράρει: «Αν σκοράρω, δεν θα πανηγυρίσω το γκολ. Έχω δεχτεί ανάλογη ερώτηση από πολλούς φίλους και γνωστούς αυτές τις μέρες. Σέβομαι όσα έχω περάσει και έχω ζήσει εδώ».

Για το πόσο δύσκολο είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ αποτέλεσμα: «Το ότι παίζουμε με την Γιουνάιτεντ δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα μας κερδίσει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε να έρθουμε στο γήπεδο και να... κρυφτούμε. Θέλουμε να παίξουμε επιθετικά».

Θελω να ξεκινησει!!

Posted : 06/11/2024 9:48 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!

Posted : 06/11/2024 9:49 pm
Bersekeros and nikolasf4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, όταν είσαι αποφασισμένος»

Για το τι παιχνίδι περιμένει: «Είναι η αλήθεια ότι παίζουμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Το ποδόσφαιρο έχει την τάση να φέρνει εκπλήξεις όμως. Βρίσκεται σε μια περίπλοκη κατάσταση αλλά πρόκειται για μια ομάδα με παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν περίμεναν από εμάς να πάρουμε αποτέλεσμα, αλλά πήραμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό».

Για την επιστροφή του στον πάγκο και την τιμωρία του: «Είναι λίγο διαφορετικό. Πίσω από αυτό βρίσκονται άλλα αισθήματα, όχι ωραία, αλλά δεν είναι ώρα να μιλήσω για αυτό. Έχω να πω πολλά σίγουρα. Δεν είναι η στιγμή να μιλήσω για αυτό, θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω όμως».

Για τις σκέψεις του για την ενδεκάδα και την προσέγγιση του λόγω των προβλημάτων με Ντέλια και Τάισον ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι την Κυριακή, προηγείται αυτό με την Γιουνάιτεντ. Πρέπει να μπούμε μέσα να δώσουμε την μάχη μας μέχρι τέλους για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες στο γκρουπ, για να έχουμε περισσότερες επιλογές. Ο Τάισον είναι καλά για να αγωνιστεί, οπότε από τους παίκτες που έχουμε θα καλύψουμε όσα κενά έχουμε. Λυπάμαι για τον Κωνσταντέλια που δεν είναι εδώ μαζί μας, έχει κάποια θέματα αυτή την περίοδο, βρέθηκε και στο νοσοκομείο και ήταν δύσκολο να προπονηθεί. Άξιζε να βρίσκεται σε αυτό το γήπεδο και σε αυτό τον αγώνα. Είναι ένα διάστημα που δεν είναι πάντα πολύ καλά, λίγο με έναν τραυματισμό, μετά με ένα θέμα υγείας που είχε και τώρα και πριν στους αγώνες με την Εθνική».

Για την περίοδο που βλέπει ότι έχει κάνει η ομάδα του σε σχέση με την πρώτη μέρα της σεζόν: «Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς. Έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για αυτή την ερώτηση. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν κάποιες διαφορές σε σχέση με πέρσι που πήραμε το πρωτάθλημα. Κάθε μέρα που περνάει μας δίνει κάτι. Λιγότερο ή περισσότερο μας δίνει κάτι. Στην επικοινωνία μεταξύ μας, σε επίπεδο νοοτροπίας, σε επίπεδο κατανόησης. Κάποιοι παίκτες προσαρμόζονται πιο γρήγορα, κάποιοι πιο αργά. Αν κάτι μας χαρακτηρίζει όμως ως ομάδα και στους αγώνες και τις προπονήσεις ειναι ότι είμαστε μια ομάδα που παλεύει».

Για τις διαφορές που έχει η προετοιμασία με τα παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων: «Φυσικά υπάρχουν διαφορές. Όταν έρχεσαι να παίξεις εδώ στο Μάντσεστερ είναι λογικό είναι να είναι όλοι 200% συγκεντρωμένοι. Είναι πιο εύκολο να προετοιμάσεις τέτοια παιχνίδια όπως αυτό με την Γιουνάιτεντ. Όταν είσαι έτοιμος και συγκεντρωμένος τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις καλά αποτελέσματα».

Για το ότι είπε για Κωνσταντέλια ότι πήγε στο νοσοκομείο: «Ναι ήταν στο νοσοκομείο για δυο μέρες»

Του Ντελια τελικα ηταν σοβαρο!!!

Posted : 06/11/2024 10:15 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Ωραια εκδρομη, εκτος απο τους πανηγυρτηδες, πηγαν και πολλοι που νιωθουν.

Θα πηγαινα αλλα θεωρησα οτι 750 ευρω για δυο ημερες (Τεταρτη - Πεμπτη) ηταν πολλα.

Συν κανενα 300 εκει να φας, ηθελε ενα 1000αρικο στο πολυ χαλαρο.

Πηγαν παντως αρκετοι γνωστοι μου.

Ισως κοιταξω Λετονια η τελευταια αγωνιστικη Ισπανια.

Στα αυριανα τωρα, αυτοι δεν ειναι και στα καλυτερα τους, δεν παυει να ειναι ενα μεγαλο ονομα.

Εχει παικτες και αρκετη ποιοτητα, ελπιζω να ειμαστε συμπαγεις και τυχεροι στις ευκαιριες που θα μας παρουσιαστουν.

Γιατι θελει οπως ξερουμε και τυχη.

Παντως αν μας υποτιμησουν, θα παθουν πλακα.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 06/11/2024 10:20 pm
teododo reacted
Page 2 / 4
Share: