Μας έχουν ζαλίσει τα μέζεα με τον Έλληνα Κάτσε, τη στιγμή που κατεβαίνουμε σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ ξεκινάει και το πρωτάθλημα, με μισό σέντερ φορ, δυόμισι χαφ και δυόμισι στόπερ.
Αλλά ξέρω εγώ τι θέλει.
Να κάνει καμιά δημόσια τοποθέτηση ο Τέλης, ότι θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ, να πάρει φωτιά 🔥 ο κ@λος τους πάλι, τους αχαΐρευτους.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Κλαμα !!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Δεν προλαβαίνουμε να μαζεύουμε χυλόπιτες από κανονικούς παίκτες, εκτός Ρωσίας και (πρώην) ανατολικού μπλοκ.
Καληνύχτα και αντίο....
Ζαφείρης: «Θέλω κάποια στιγμή να παίξω στην Ελλάδα»
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ο μικρός είναι βαζελάκος, αλλά το πιο πιθανό είναι αν αρχίσουν να λένε οι σανοτρόφοι της πόλης τα παραμύθια για Γενάρη, να κάνει μπάσιμο ο χοντρός όψιμος "σύμμαχος" στην επο του Μακούλη και να τον πάει προς Νότιγχαμ μεριά.
Μεγαλη κινηση οπως και να εχει. Αλλα μεχρι τον Γενάρη θα εχουμε αρπαξει πολλες φαπες με την ομαδα που ΔΕΝ εφτιαξαν!
Και μπαμ και μπουμ: Προφορικό deal ΠΑΟΚ-Σλάβια και ο Ζαφείρης στην Τούμπα από 1η Γενάρη!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης τίναξε τη μπάνκα στον αέρα και με νέα πρόταση 10+2 εκατ. ευρώ κλείνει τον Ζαφείρη. Προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τη μεγαλύτερη μεταγραφή Ελληνα παίκτη στην ιστορία της Super League!
Τα κίνητρα αυτής της μεταγραφής ήταν πρωτίστως επικοινωνιακά. Θα έχουν όμως και ουσιαστικό αποτέλεσμα, γιατί πρόκειται για μια καλή μεταγραφή, ενός καλού παίκτη σε πολύ καλή ηλικία.
Όταν θα έρθει και παίξει σε εμάς, με το σύστημα του δικού μας προπονητή, τότε θα δούμε πόση πραγματική αγωνιστική διαφορά, θα κάνει στην ομάδα και αν θα έχει τόση διαφορά, όση τα χρήματα που δόθηκαν, που καλά έκαναν και δόθηκαν, γιατί έτσι κι αλλιώς τα τελευταία 6 χρόνια, δόθηκαν πάρα πολλά χρήματα σε σαπάκια.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το επικοινωνιακό του θέματος, αυτό που θα επικαλούνται τα φερέφωνα και τα παπαγαλάκια - η πιο ακριβή μεταγραφή μπλα μπλα μπλα, δεν μου λέει και κάτι, όταν αυτά τα λεφτά θα πληρωθούν σε 3 - 4 δόσεις. Ελπίζω να μην πουληθεί κανένας παίκτης τύπου Καμαρά μέχρι το τέλος των μεταγραφών και ελπίζω να παρθεί κι άλλο χαφ και στόπερ που χρειαζόμαστε άμεσα για τις υποχρεώσεις μας, γιατί μέχρι το Γενάρη, πολλοί στόχοι μπορεί να έχουν χαθεί ή να έχουμε μείνει πολύ πίσω.
Στην Ευρώπη ο παίκτης δεν θα μπορεί να παίξει, εκτός και αν προχωρήσουμε πέραν της φάσης των Ομίλων. Μετά θα μπορεί να παίξει.
Καλά έκαναν και δώσανε και λίγα φράγκα για την ομάδα, 6 και πλέον χρόνια έχουν να δαπανηθούν σοβαρά χρήματα για την ομάδα, τα λεφτά που έχουν μαζέψει από τις περήφανες πωλήσεις των ασημικών είναι πολλά, μασούρια ολόκληρα..
Όσο για το επικοινωνιακό, στα πρόβατα περνάει. Σε όσους ξύπνησαν, όχι.
Οι ''ψυλλιασμένοι'' δεν μασάμε από πυροτεχνήματα.
Αν δεν ήταν αυτό που έσκασε με το γήπεδο, μια από τα ίδια θα είχαμε.
Μεχρι να ερθει θα παιζουμε με μπαλωματα και αλχημειες.
ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΔΙΑ.
46 άτοκες δόσεις από τον Κ@τσόβολο.
Ξοδεύτηκε πάλι ο πατερούλης, που έχει κάνει μασούρια καμιά 50 πενταριά εκατομμύρια από περήφανες πωλήσεις, μόνο την τελευταία διετία.
Ας μην ήτανε το γήπεδο και ο Τέλης και ένα @ρχιδι θα έδινε και φέτος για μεταγραφές.
Πανηγυρίζουν τα ζώα....
Μπεεεεεεε ρε.
Δεν κοιτάνε τις ελλείψεις που έχει η ομάδα και δεν βλέπεται. Που κόντεψε να μας αποκλείσει η μπιραρία από την Αυστρία, αν δεν έπιανε τα άπιαστα ο Παβλένκα.
Πρόβατα....
Του Μαυροπάνου πάντως παίζεται αν δεν προκύψει κάτι από εξωτερικό γι αυτόν...
Μεγαλη κινηση οπως και να εχει. Αλλα μεχρι τον Γενάρη θα εχουμε αρπαξει πολλες φαπες με την ομαδα που ΔΕΝ εφτιαξαν!
Και μπαμ και μπουμ: Προφορικό deal ΠΑΟΚ-Σλάβια και ο Ζαφείρης στην Τούμπα από 1η Γενάρη!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης τίναξε τη μπάνκα στον αέρα και με νέα πρόταση 10+2 εκατ. ευρώ κλείνει τον Ζαφείρη. Προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τη μεγαλύτερη μεταγραφή Ελληνα παίκτη στην ιστορία της Super League!
Η μεγαλύτερη κίνηση που έχει γίνει για 'Ελληνα παίκτη. Νεαρός, ελπιδοφόρος, σημαντική προσθήκη.
Αν τον είχαν πάρει τα καρκινώματα, θα πανηγύριζαν.
Από την άλλη, η ομάδα είναι χωρίς ενίσχυση, και μέχρι τον Γενάρη έρχονται σερί παιχνίδια.
Ελπίζω να έχουμε τύχη και να μην αρπάζουμε φάπες ή να μην κλατάρουμε.
Τώρα κάτι πατσαβούρες "ΠΑΟΚάρχες" που το παίζουν τιμητές των πάντων και μας κουνούν το δάκτυλο, είναι γέλια ειλικρινά.
Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου μας έλεγαν τα παπαγαλάκια, οι "τιμητές" και τα φερέφωνα, ότι η ομάδα παρά τα τεράστια έσοδα είναι πάλι μέσα και ζόρικα τα πράγματα και διάφορα τέτοια.
Όλα άλλαξαν την 16η Ιουνίου 2025, μετά την ανακοίνωση του Α.Σ. για το γηπεδικό.
Μόλις μπήκε το αυγό στον κ@λο, άλλαξαν όλα.
Αποδείχτηκε όλη η κοροϊδία ολων αυτών των ετών και το σανό που μοίραζαν με διάφορες προφάσεις και δικαιολογίες.
Εγώ αυτό δεν το ξεχνάω. Τα χρυσόψαρα και τα γίδια που κουνάνε το δάχτυλο και πανηγυρίζουν για μια μεταγραφή όσο μεγάλη και αν είναι, ας βάλουν το δάχτυλο στον κ@λο τους.
Αυτή η διοίκηση που με κορόιδευε τόσα χρόνια, εμένα με "έχασε". Δεν την εμπιστεύομαι.
Ας φέρει και τον Μαυροπάνο και τον Μαυροπ@τσο και τον όποιο άλλο δανεικό μίας χρήσης θέλει.
Έτσι κι αλλιώς λεφτά υπάρχουν και υπήρχαν. Άλλο αν γίνονταν "μασούρια"....
Εγώ είμαι της άποψης Λουτσέσκου. Θα το απολαύσω φέτος.
Πήρα τα διαρκείας μου για τον ΠΑΟΚ μου, τους γράφω όλους τους γλείφτες στα @@ μου και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.
Μακάρι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα.
Αλλά εμπιστοσύνη τέλος σε αυτή τη διοίκηση. Δεν υπάρχει.
Εξάλλου, "αυτοφοράκιας" βρέθηκε για φέτος.
Όπου κι αν στραβώσει το πράγμα, αν στραβώσει, που δεν το εύχομαι, θα την πληρώσει ο Ρουμάνος.
Τα "οικόσιτα - σιτιζόμενα" ζώα του πατερούλη που τον εκθείαζαν, αυτά είναι που θα τον αποκαθηλώσουν κιόλας.
Είμαι σχεδόν σίγουρος γι' αυτό, παρόλο που αποτελεί προσωπική εκτίμηση.
ΑΨΟΓΟΣ!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!