«Ρίχνει» το αεροδρόμιο ο ΠΑΟΚ: Τη Δευτέρα (25/8) στη Θεσσαλονίκη ο Ζαφείρης!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Δε γίνεται να φτιάξεις ομάδα με 1,5 αριστερό μπακ, 2,5 σέντερ μπακ, 2,5 χαφ, και κανέναν φρο.
Τέτοια κατάντια, ούτε ο Ολυμπιακός Ροδόπολης, η ομάδα του χωριού μου. Παρεμπιπτόντως, με έτος ίδρυσης το μακρινό 1926, ένα χρόνο μετά τον θρήνο.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Μια και εγραψες αυτο για τα μπακ...Ειδα εχθες τον Καλαμπρια που μπηκε στο ματς του βαζελου....Μιλαμε για ποιοτητα οχι για π@παριες...Για πλακα ανεβηκε ολη τη δεξια πλευρα του γπεδου, εβγαλε μια σεντρα που κοντεψε μαλιστα να καταληξει στο τερμα...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Μην ειστε απαιτητητοι, πηραμε την νεα Version του Κατσε.
Θα ερθουν ΔΑΝΕΙΚΟΙ και αλλοι παικτες συντομα 🤣
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Μην ειστε απαιτητητοι, πηραμε την νεα Version του Κατσε.
Θα ερθουν ΔΑΝΕΙΚΟΙ και αλλοι παικτες συντομα 🤣
Όχι άλλο κάρβουνο Τζιμάκο.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Σε λιγο φευγω για αεροδρομιο!
Ο Χρήστος Ζαφείρης θα φτάσει την Δευτέρα (25/8) στις 15:45 στη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Παλι κοροιδο τους πιασαμε ολους...Πηγε η κουλα και εσκασε 2 εκ. για τον Μαριν και εμεις σκασαμε 12 εκ. για τον Ζαφειρη... 😎
Έχουν ετοιμάσει σόου, μαθαίνω για την υποδοχή του στο αεροδρόμιο.
Έχει ήδη κάποιους εκεί.
Παλι κοροιδο τους πιασαμε ολους...Πηγε η κουλα και εσκασε 2 εκ. για τον Μαριν και εμεις σκασαμε 12 εκ. για τον Ζαφειρη... 😎
Ήταν ακριβός ο Μάριν και μας ζητούσαν πολλά εμάς. Αχ τι σανό έχουν ταΐσει....
Μετά θα περιμένουν οι πανηγυρτζήδες, ένας νεαρός παίκτης να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να κουβαλήσει την ομάδα, δημιουργώντας φανταστικές προδοκίες.
Ζαφειρένια μου....
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Περίπου 1000 φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο Μακεδονία ώστε να υποδεχθούν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Χρήστο Ζαφείρη.

Θα παιξει απο τωρα ή ισχυει αυτο που ξερουμε για τον Ιανουαριο ? Ασχετως παντως αυτου, το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι υπερβολικες προσδοκιες που δημιουργούνται...Μακαρι να ειμαι εγω λαθος...
Καλός παίκτης είναι. Τσεκ
Υπεραξία πληρώθηκε (για επικοινωνιακούς λόγους). Τσεκ
Δημιουργούνται υπερβολικές προσδοκίες. Τσεκ
Όλα θα αποδειχτούν στο γήπεδο, αρκεί να μην είμαστε εκτός στόχων μέχρι να έρθει και όταν θα έρθει να έχει αγωνιστικό ρυθμό. Τσεκ
Μένει να δούμε πώς θα τα πάει με τον Ρουμάνο, αν θα δέσει στο σύστημά του και πώς θα τον χρησιμοποιεί, εφόσον θα είναι ακόμα προπονητής όταν έρθει. Τσεκ
Κι ένα τελευταίο σχόλιο. Θα δείτε πολλά προεδρικά ''φερέφωνα'' να περνάνε γενεές δεκατέσσερις τον Ντέλια, γιατί ακόμα και αν ανανεώθηκε, έχουν στο μυαλό τους ότι ο παίκτης πρέπει να πουληθεί για να πέσει η 25άρα ή η 30άρα. Εγώ τόσο πιστεύω ότι θα φτάσει η αξία του μικρού μέχρι την επόμενη χρονιά και ενόψει Μουντιάλ.
Άραγε στον Ζαφείρη θα έχουν την ίδια στάση ή επειδή αυτόν τον αγόρασε ο ευεργέτης, θα τον εκθειάζουν με την παραμικρή ευκαιρία; Εγώ λέω ότι θα το κάνουν.
Πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ προβλέψιμα πλέον. Από τον τρόπο του παιχνιδιού της ομάδας, την επικοινωνιακή πολιτική της παε και όλες τις υπόλοιπες τις γύρω γύρω συμπεριφορές.
Η άφιξη του Ζαφείρη στη Θεσσαλονίκη
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταθέσει προσφορά στην Τζένοα, στην οποία ανήκει ο 26χρονος παίκτης. Ο Βολιάκο έχει κεντρίσει επίσης το ενδιαφέρον άλλων ιταλικών ομάδων, όπως η Κάλιαρι και η Πίζα.
Ο Αλεσάντρο Βολιάκο, ένας δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός ύψους 1,86μ., φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γιουβέντους και στη συνέχεια μετακόμισε στην Πορντενόνε με μεταγραφή αξίας 250.000 ευρώ.
Με Καλιαρι και Πιζα δηλαδη παλευουμε 😆
Μεγαθηρια!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Του Μαυροπάνου πάντως παίζεται αν δεν προκύψει κάτι από εξωτερικό γι αυτόν...
Βλεπω να πεφτεις παλι μεσα γιατι καποιοι ξυπνησαν τωρα!