Στάθης Νεραντζάκης ...

Notifications
Clear all

[Closed] Στάθης Νεραντζάκης (Coach)

49 Posts
7 Users
15 Reactions
818 Views
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Ο Στάθης Νεραντζάκης αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ο προπονητής Στάθης Νεραντζάκης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.  

Ο γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 11 Μαΐου 1977, Στάθης Νεραντζάκης, βρίσκεται για 5η χρονιά στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. Ήρθε στην ομάδα μας στις 18/11/2019, μετά από μία δεκαετή παρουσία στο τεχνικό επιτελείο του Κολοσσού Ρόδου και ένα σύντομο πέρασμα από τη Λάρισα στο ξεκίνημα της σεζόν 2019-20. 

Κοουτσάρισε ως πρώτος προπονητής την ομάδα μας στην εντός έδρας νίκη επί της Telekom Baskets Bonn το Φεβρουάριο του 2020 και θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τον ΠΑΟΚ ως το τέλος της φετινής περιόδου, ξεκινώντας από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 18/02/2024 12:55 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Καλή του επιτυχία. Να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Posted : 18/02/2024 12:57 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Αξιζε μια ευκαιρια και αυτος.

Ελπιζω να βοηθησει την ομαδα.

Καλη επιτυχια.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 18/02/2024 12:41 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Εχει μπροστα του μια μεγαλη προκληση.

Μακαρι το παλικαρι να τα καταφερει.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 18/02/2024 12:43 pm
nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Καλή επιτυχία.

Μακάρι να δικαιώσει για την επιλογή...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 18/02/2024 8:25 pm
nikolasf4 reacted
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Και ο Θεος βοηθος...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 19/02/2024 1:40 pm
(@Anonymous 8)

Posted by: @telis-stallone

Και ο Θεος βοηθος...

Έχεις δίκαιο, αλλά δεν ξέρω πώς θα βοηθήσει ο θεός, γιατί έμαθα από φίλο του (του Νεράντζη) ότι δεν το έχει για χεντκόουτς. Για δευτεροτρίτος καλός είναι. Μακάρι όμως για το καλό της ομάδας να μας διαψεύσει.

Posted : 19/02/2024 2:28 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Οτι και να πουμε θα δειξει.

Εγω ξερω πως οι παικτες εχουν καλη σχεση μαζι του.

Βεβαια αυτο....ανατρεπεται ευκολα.

Καλη δυναμη και γερο στομαχι.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 19/02/2024 5:28 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Posted by: @Anonymous

Και ο Θεος βοηθος...

Έχεις δίκαιο, αλλά δεν ξέρω πώς θα βοηθήσει ο θεός, γιατί έμαθα από φίλο του (του Νεράντζη) ότι δεν το έχει για χεντκόουτς. Για δευτεροτρίτος καλός είναι. Μακάρι όμως για το καλό της ομάδας να μας διαψεύσει.

Την κατηγορια να σωσουμε και τα υπολοιπα του χρονου..

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 19/02/2024 7:00 pm
(@Anonymous 8)

Posted by: @Anonymous

Και ο Θεος βοηθος...

Την κατηγορια να σωσουμε και τα υπολοιπα του χρονου..

Αυτό ακριβώς, αλλά δύσκολα.

Posted : 19/02/2024 8:21 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Μεγάλη τιμή για εμένα ο ΠΑΟΚ, όλοι γνωρίζουν το μέγεθος του συλλόγου»

«Ευχαριστώ που ήρθατε όλοι εδώ σήμερα για την πρώτη μας γνωριμία. Θέλω να ευχηθώ καλό υπόλοιπο αγωνιστική σεζόν και με όσο το δυνατόν καλύτερο τελείωμα. Το πρώτο παιχνίδι που καλούμαι να αντιμετωπίσω είναι η ΑΕΚ, έχουμε σχεδόν τους ίδιους στόχους, οπότε είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια της σεζόν. Όσον αφορά το αγωνιστικό, είμαστε σε κρίσιμο χρονικά σημείο, γιατί διακυβεύεται η έκτη θέση».

Για τους στόχους του Δικεφάλου: «Αυτή τη δουλειά την κάνω αρκετά χρόνια ως βοηθός. Έγινε μια αλλαγή προπονητή, αλλά είναι εκ των έσω, οπότε οι παίκτες είναι σε γνώριμο περιβάλλον. Σίγουρα, η διοίκηση θέλει να εξασφαλίσουμε την έκτη θέση, ώστε να πάμε στη διαδικασία των Play in στην πρώτη εξάδα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για το τι νέο θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από τον ΠΑΟΚ: «Η προετοιμασία δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε, λόγω των απουσιών των διεθνών μας. Το πρώτο πράγμα που θέλουμε να βελτιώσουμε είναι το επιθετικό κομμάτι».

Για τη σημασία της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον ίδιο: «Μεγάλη τιμή. Όλοι γνωρίζουν το μέγεθος του συλλόγου. Δεν μου δημιουργεί έξτρα άγχος και πίεση, είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα και είναι ένα γνώριμο περιβάλλον για μένα. Μου δίνεται μία δυνατότητα ότι μπορώ να οδηγήσω αυτή την ομάδα σε ψηλότερα σκαλιά της βαθμολογίας».

Για τη δουλειά που έχει γίνει: «Η ομάδα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, είχε καλές στιγμές, αλλά και κακές στιγμές. Τα τελευταία δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα τάραξαν την ψυχολογία όλων. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, έχουμε κάνει συζητήσεις και με τη διοίκηση, αλλά και το προπονητικό τιμ προς τους παίκτες. Αυτό που είπα στους παίκτες είναι ότι σημασία δεν έχει πώς προχωράμε σε μια σεζόν, αλλά το πώς τελειώνουμε. Αν καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με έναν επιτυχή και ανταγωνιστικό τρόπο, πιστεύω ότι θα το αγκαλιάσει ξανά ο κόσμος την ομάδα και το μπάσκετ που παίζει».

Το μήνυμά του στους φιλάθλους: «Είμαι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός και γνωρίζω το πώς αντιδρούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και στις νίκες και στις ήττες. Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του, ασχέτως προσώπων, είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πρώτα από όλα, να αγκαλιάσει την ομάδα και στις χαρές και στις λύπες. Εμείς θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο όσες περισσότερες χαρές γίνεται»

Μακαρι να πανε ολα καλα.

Posted : 01/03/2024 5:00 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Εύχομαι νίκη αύριο στο κρίσιμο παιχνίδι με την κούλα. Εμείς εννοείται ότι θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε.

Posted : 01/03/2024 7:18 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Δεν έχουμε σουτέρ για να βασιστούμε πάνω τους»

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ήταν δίκαιη η επικράτησή της. Ο βασικός λόγος ήταν το αμυντικό κομμάτι. Δε μπορέσαμε να βρούμε λύσεις να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα, ειδικά στο ζωγραφιστό. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο πιο σημαντικός λόγος για την ήττα».

Για τα 4/22 τρίποντα: «Είναι το Νο1 πρόβλημα από την αρχή της σεζόν. Σε ελάχιστα ματς ήμασταν αποτελεσματικοί από την περίμετρο. Η ομάδα δεν έχει σουτέρ να εκτελέσουν είτε από σκριν είτε από ντρίμπλα. Προσπαθώντας να ανοίξουμε το γήπεδο με σποτ σουτ, θα μπορούσαμε ίσως να αυξήσουμε το ποσοστό. Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιους σουτέρ για να βασιστούμε πάνω τους και να βρούμε τα σουτ που θέλουμε».

Για το κακό διάστημα της ομάδας στην 4η περίοδο: «Μπήκαν κάποια δύσκολα σουτ, η ΑΕΚ έχει τους παίκτες με την προσωπικότητα για να τα βάλουν. Η εικόνα της τέταρτης περιόδου όμως, δε μπορεί να εξηγηθεί. Θα πρέπει να δούμε στο βίντεο τα λάθη που έκανα κι εγώ πρωτίστως σε αυτό το διάστημα. Χάσαμε ουσιαστικά στο πρώτο πεντάλεπτο της 4ης περιόδου, χάσαμε την επαφή με το σκορ και δεν είχαμε την πνευματική δύναμη για να αντέξουμε ως το τέλος».

Για το ότι η ΑΕΚ πήρε διαφορά στο τέλος: «Προσπαθήσαμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι μέσα από την επίθεση. Η άμυνα θα μας έδινε την ώθηση είτε να τρέξουμε και να βρούμε εύκολα καλάθια, είτε να μείνουμε συμπαγείς 40 λεπτά. Το αμυντικό κομμάτι δεν λειτούργησε καλά, γιατί οι παίκτες σκέφτονταν πως θα εκτελέσουν στην επίθεση για να μπουν στο παιχνίδι»

Τουρλουμπουκι!

Ειδα και οταν ειχαμε σουτερ!

Για την αμυνα και τους 94 ποντους εφταιγε οτι οι παικτες .......σκεφτονταν πως θα εκτελεσουν στην επιθεση!! 🙄 

Δεν σε βλεπω καλα.

Posted : 03/03/2024 11:26 am
(@Anonymous 8)

Γιατρά θα λέμε και θα κλαίμε, που δεν τον θέλαμε κιόλας.

Αλλά θα μου πεις αυτός δεν ήθελε να έρθει.

Posted : 03/03/2024 2:02 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member
Topic starter

Ναι φίλε, εννοείται. Δεν είναι ούτε χαζός ούτε βλαξ, ο Γιατράς, να έρθει προς το τέλος της περιόδου και σε μια ομάδα που δεν έχει ετοιμάσει ο ίδιος, με χίλια προβλήματα.

Να δούμε πως θα είναι τα πράγματα το καλοκαίρι, να δούμε τα οικονομικά (έχει Γενική Συνέλευση η ΚΑΕ στις 6/3 αν δεν κάνω λάθος) και τότε θα μπορούσε να έρθει, να φτιάξει μια ''δικιά'' του ομάδα, εξ' αρχής. Δεν αποκλείεται να συμβεί. Γι' αυτό κρατήσαμε και Νεραντζάκη προς το παρόν.

Posted : 03/03/2024 4:48 pm
Page 1 / 4
Share: