31. Χρήστος Μανθόπο...

Notifications
Clear all

31. Χρήστος Μανθόπουλος

7 Posts
3 Users
1 Reactions
164 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Χρήστος Μανθόπουλος

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, με την ομάδα του ΠΑΟΚ, τετραετούς διάρκειας, υπέγραψε ο 18χρονος αθλητής των ακαδημιών Χρήστος Μανθόπουλος. Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο, καθώς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, σήμερα, την ημέρα των γενεθλίων του.

Ο Χρήστος Μανθόπουλος γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 2006 στη Λάρισα, έχει ύψος 2μ.03 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Μύτικα Λάρισας. Το 2016 μετακινήθηκε με την οικογένειά του στη Ρουμανία και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Petrolul Ploiesti μέχρι και το 2023, όταν και επέστρεψε στην Ελλάδα. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ και από σήμερα είναι μέλος της... πρώτης ομάδας.

Ο Χρήστος Μανθόπουλος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των εφήβων, ενώ στις αρχές Ιουλίου, με το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Μακάο.
Μετά την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου, ο Χρήστος Μανθόπουλος τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είναι χαρά και τιμή να είσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και για τους ανθρώπους που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία και τη δυνατότητα να είμαι σε αυτό το επίπεδο».

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 29/07/2024 8:52 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ελπιζω να του δοθουν ευκαιριες και να δουλεψει σκληρα.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 29/07/2024 9:50 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Καλό ξεκίνημα στην επαγγελματική του καριέρα.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 29/07/2024 11:28 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Καλή επιτυχία να έχει, νομίζω θα κάνουμε ακόμα ένα επαγγελματικό συμβόλαιο.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 30/07/2024 10:08 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Ο 18χρονος γιος του υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και το αφιέρωσε στον πατέρα του!

Μπράβο στο παλικάρι!

Posted : 31/07/2024 3:00 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μπράβο !!

Δεν γνώριζα ότι ο πατέρας του ήταν ο γνωστός ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος (ο οποίος έφυγε πέρσι σε όχι μεγάλη ηλικία).

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 31/07/2024 9:59 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Ο Χρήστος Μανθόπουλος δανεικός στον ΚΑΟΧ

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ mateco Χρήστος Μανθόπουλος, θα αγωνιστεί (με τη μορφή του δανεισμού) για το υπόλοιπο της σεζόν 2024-25 στον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Χαλκιδικής (ΚΑΟΧ). Ο 18χρονος φόργουορντ που το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον ΠΑΟΚ, θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της National League με τον ΚΑΟΧ ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και στη συνέχεια θα επανέλθει στην ομάδα μας. 

Ο Χρήστος Μανθόπουλος "έγραψε" την πρώτη του συμμετοχή ως επαγγελματίας στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco απέναντι στην Szolnoki και θα έχει την ευκαιρία με την ομάδα του ΚΑΟΧ να πάρει περισσότερο χρόνο και εμπειρίες, προτού επιστρέψει το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. 

Μακάρι να επιστρέψει...

Posted : 17/12/2024 5:20 pm
Share: