Notifications
Clear all

26. Ben Moore

64 Posts
7 Users
26 Reactions
1,168 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Μεγαλο παιχνιδι με 15 ποντους και 9 ριμππαουντ!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 08/04/2026 11:55 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Αυτός και ο Ταϊρί κουβάλησαν το κάρο στα δύσκολα.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 09/04/2026 7:46 am
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Εχθες αν και δεν θυμισε Τσαρλς Μπαρκλει, στα θετικα του χρεωνω τον εκνευρισμο που δημιουργησε στον Αντετοκουμπο και στον τσαμπουκα που του εσπασε...

Προβλεπω οτι στο κλουβι με τις γριες θα εχει πρωταγωνστικο ρολο..

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 16/04/2026 1:18 pm
Bersekeros and Billysm-4 reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Αυτο ακριβως.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 16/04/2026 11:03 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ειπωθηκε οτι του εγινε προταση για του χρονου μετα την συμφωνη γνωμη του Τρινκιερι και ειναι θετικος.

Posted : 24/04/2026 11:20 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Την κέρδισε με το σπαθί του, το πάθος του και τη μαχητικότητά του.

Posted : 25/04/2026 11:18 am
The People
(@the-people)
Noble Member

Ωραίος ο ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ.!! 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 25/04/2026 1:03 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Ωραία είδηση 😀 

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 25/04/2026 6:02 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

O Ben Moore στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2028

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ben Moore για δύο ακόμη χρόνια. Ο Αμερικανός σέντερ που πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με την ομάδα μας, ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι και τη σεζόν 2027-28.

Ο Ben Moore γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 13 Μαΐου 1995, οπότε η ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ τη συγκεκριμένη ημέρα αποκτά και συμβολικό χαρακτήρα.
Ο Αμερικανός σέντερ άφησε πολύ έντονο το αποτύπωμά του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και σε όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ.
Ήταν πρώτος σε αξιολόγηση (ranking) και ριμπάουντ στην κανονική περίοδο της Stoiximan GBL. Συγκέντρωσε 390 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας δύο φορές 27 βαθμούς (στην εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 76-78 και στην εντός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου με 106-88), επίδοση που ήταν και η κορυφαία του στη φετινή διοργάνωση μέχρι τώρα.
Στα 24 παιχνίδια της regular season στη Stoiximan GBL, είχε 169 ριμπάουντ (7 κατά μέσο όρο ανά αγώνα), όντας ο κορυφαίος και σε αυτή την κατηγορία σε όλο το πρωτάθλημα. Ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1,3 ασσίστ ανά αγώνα και 4 double double στο πρωτάθλημα ως τώρα.
Ο Ben Moore άφησε πολύ έντονο το στίγμα και στην ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, όπου σε 18 παιχνίδια στο FIBA Europe Cup είχε 1,4 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 1,6 ασσίστ ανά αγώνα. Η πιο χαρακτηριστική του στιγμή ήταν αναμφισβήτητα οι δύο εύστοχες βολές σε νεκρό χρόνο στον εντός έδρας αγώνα με την Braunschweig, με τις οποίες έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ τους «16» της διοργάνωσης.

Posted : 13/05/2026 3:40 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Και επισημα ο παικταρας.

Posted : 13/05/2026 3:41 pm
m01can4 reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Ερχονται και οι αλλοι απο πισω.

Επρεπε να μεινει, τετοιον παικτη δεν τον αφηνεις!

Posted : 13/05/2026 3:53 pm
Bersekeros and m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Ευτυχώς δεν τον αφήσαμε να πάει στο...Περιστέρι!

Posted : 13/05/2026 4:01 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τέλειωσαν οι εποχές που οι γειτονιές της Αθήνας μας βουτούσαν τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ μας.

Πλέον οι παίκτες θα παρακαλάνε για να μείνουν και θα μένει όποιος πραγματικά το αξίζει, όπως ο Μουρ.

Posted : 14/05/2026 7:49 am
nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Να χτίσουμε κουλτούρα νικητή - Ξεχωριστός προπονητής ο Τρινκιέρι» 

«Αυτή η σεζόν ήταν ξεχωριστή. Είχε πολλές μεταπτώσεις, πάνω και κάτω, αλλά ήταν μία ξεχωριστή χρονιά. Είναι καλό σημάδια και ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά.

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είχαμε μία σεζόν που φτάσαμε μέχρι τον τελικό και δεν τα καταφέραμε τελικά. Ανυπομονώ τα επόμενα χρόνια να προσπαθήσουμε να χτίσουμε κάτι για να κερδίσουμε παιχνίδια και τρόπαια».

Για την αγαπημένη του στιγμή στην σεζόν: «Υπάρχουν τόσες πολλές. Νομίζω η νίκη εκτός έδρας κόντρα στην Μούρθια. Ήταν ξεχωριστή. Παλέψαμε, βρεθήκαμε πίσω στην τέταρτη περίοδο αλλά επιστρέψαμε και παλέψαμε για να κερδίσουμε. Νομίζω είναι η αγαπημένη μου στιγμή».

Για τους τελικούς: «Φυσικά. Ο πρώτος είναι φοβερή ανάμνηση. Ο δεύτερος ακόμα πονάει. Για πάντα θα πονάει».

Για το ματς κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ: «Καλή ανάμνηση. Οι δύο βολές ήταν μεγάλες».

Για τους οπαδούς: «Είναι υπέροχοι. Δεν έχω δει οπαδούς να ταξιδεύουν έτσι. Κάποια εκτός έδρας ματς είναι σαν να παίζουμε εντός. Αυτό είναι ξεχωριστώ. Όταν κυκλοφορώ στην Θεσσαλονίκη βλέπω κόσμο, προσπαθεί να με ανεβάσει ψυχολογικά, με ρωτάνε αν θα επιστρέψω και τέτοια πράγματα. Είναι ωραίο».

Το μήνυμά του στους οπαδούς: «Ευχαριστώ πολύ. Εκτιμάω τα όσα κάνετε. Εκτιμάω την στήριξη στην Θεσσαλονίκη. Ήσασταν καθοριστικοί για εμάς μέσα στην σεζόν και μας οδηγήσατε εκεί που φτάσαμε».

«Σίγουρα υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί. Ο τελικός ακόμα πονάει αλλά πιστεύω θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε να φτάσουμε τα επόμενα χρόνια. Μπορείς να χτίσεις μία κουλτούρα. Ο ΠΑΟΚ ήδη έχει, αλλά να χτίσουμε κουλτούρα νικητή».

Για τον Τρινκιέρι: «Ξέρω ότι είναι ξεχωριστός προπονητής. Ξέρει καλά το παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι. Νομίζω περιμένει να γίνω καλύτερος σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Πιστεύω θα με βοηθήσει. Όταν μίλησα μαζί του, ήταν χαρούμενος που μένω εδώ. Είναι ενθουσιασμένος που είμαι στην ομάδα και πιστεύω ότι θα ταιριάξουμε καλά».

Για τον Μυστακίδη: «Ο νέος ιδιοκτήτης αναβαθμίζει σχεδόν τα πάντα. Σε κάθε τομέα τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα, στην ομάδα, στις εγκαταστάσεις. Νοιάζεται για τους παίκτες και τους οπαδούς».

Για την πρώτη ελληνική λέξη που έμαθε: «Καλημέρα».

Για το ελληνικό φαγητό: «Το λατρεύω γιατί στο Σικάγο έχει εξαιρετικό ελληνικό φαγητό, οπότε ήμουν εξοικειωμένος. Λατρεύω τον γύρο, το σουβλάκι. Μου αρέσουν όλα τα ελληνικά φαγητά, η σαλάτα είναι φοβερή, η πίτα».

Για το ότι του αρέσει να γράφει: «Μου αρέσει πολύ. Σπούδασα αγγλική φιλολογία, οπότε μου βγήκε φυσικά. Στο κολέγιο έγραφα πολύ. Η μαμά μου είχε σπουδάσει δημοσιογραφία. Ήταν πάντα συγγραφέας, πολύ δημιουργική. Έγραψε ποιήματα. Έχω ένα ποίημά της σε τατουάζ. Η μητέρα μου είναι εξαιρετική συγγραφέας. Πήρα και εγώ κάτι από αυτό. Μου αρέσει να γράφω λίγο. Ποιήματα, σημειώματα σε αγαπημένα πρόσωπα, τέτοια πράγματα. Ίσως γράψω κάτι για το μέλλον, αλλά αυτή η σεζόν είχε πολλά γεγονότα. Ήταν ρόλερ-κόστερ. Αλλά απολαμβάνεις περισσότερο τις καλύτερες στιγμές όταν υπάρχουν και δύσκολες. Οπότε ήταν όμορφα».

Posted : 15/05/2026 4:17 pm
Bersekeros reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Λογικα θα ειναι μπακ απ ο Μουρ, παμε για πολυ δυνατο σεντερ.

Posted : 16/05/2026 5:57 pm
Page 4 / 5
Share: