Notifications
Clear all

[Closed] 16. K.J. Jackson

33 Posts
8 Users
11 Reactions
466 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

O K.J. Jackson στον ΠΑΟΚ mateco

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ K.J. Jackson για τα δύο επόμενα χρόνια, μέχρι και τη σεζόν 2026-27. Καλωσορίζουμε τον K.J. Jackson στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ…

Ο Kaelin Nolan Jackson γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1998, έχει ύψος 1μ.88 και προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη Sopron στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας, όπου με 18,6 πόντους ανά αγώνα, ήταν από τους κορυφαίους σκόρερ της λίγκας. Ο Jackson είχε 4,7 ριμπάουντ και 4,8 ασσίστ κατά μέσο όρο, στα 30 παιχνίδια που έπαιξε στη διάρκεια της σεζόν 2024-25, με 53% στα δίποντα, 31,5% στα τρίποντα και 74,3% στις βολές.
Ξεκίνησε το μπάσκετ από το πανεπιστήμιο Temple (2016-18) και αποφοίτησε από το UMBC το 2020, με 13,8 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 4,2 ασσίστ ανά αγώνα.
Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τη Ρουμανία τη σεζόν 2020-21, όταν και αγωνίστηκε στη CSU Sibiu (11,5 πόντοι, 2,8 ριμπάουντ, 3,8 ασσίστ).
Και την επόμενη σεζόν (2021-22) αγωνίστηκε στη Ρουμανία, αυτή την φορά με την Steaua και σε 30 αγώνες πρωταθλήματος είχε 15 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 4.5 ασσίστ.
Συνέχισε στη Φινλανδία με την Kobrat τη σεζόν 2022-23 (17 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 5.8 ασσίστ), ενώ στο τέλος της ίδιας σεζόν (2022-23), έπαιξε 14 παιχνίδια στην Α2 Γαλλίας με την Maurienne (19,5 πόντοι, 2,7 ριμπάουντ, 5,3 ασσίστ), για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ίδια ομάδα και για την επόμενη σεζόν (2023-24: 14,5 πόντοι, 2,7 ριμπάουντ, 5,2 ασσίστ). Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στη Γαλλία, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δομινικανής Δημοκρατίας, για να επιστρέψει στην Ευρώπη και την Sopron, με την οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2024-25, προτού υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ mateco.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 13/07/2025 1:21 pm
jim reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Machine Gun....

Posted : 13/07/2025 1:22 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Ωραίο σουτάκι... 😀 

Posted : 13/07/2025 2:20 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Δειχνει καλος, θα περιμενουμε να τον δουμε.

Πιστευω οτι εφγινε καλη επιλογη γιατι ειναι κομβικος παικτης.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 13/07/2025 8:20 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έρχεται στη θέση του Μπάρτλεϊ. Περιμένουμε πολλά από αυτόν στο σκοράρισμα.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 13/07/2025 10:27 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

K.J. Jackson: «Να κάνουμε την επόμενη σεζόν αξέχαστη για όλους…»

Τον ενθουσιασμό, αλλά και την ανυπομονησία του για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ mateco εξέφρασε ο K.J. Jackson, ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ που έρχεται στην ομάδα μας, στο πιο σημαντικό βήμα της καριέρας του, αλλά και σε μία ιδιαίτερη χρονιά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Είδα την επιτυχία που είχε πέρσι ο ΠΑΟΚ και θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα την οποία θέλω να αξιοποιήσω στο έπακρο. Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο και θα προσπαθήσω να χτίσω πάνω στην καριέρα που έχω δημιουργήσει», είπε ο Αμερικανός γκαρντ, που ξεκίνησε ήδη ταχύρρυθμα μαθήματα για τον ΠΑΟΚ…

«Ξέρω κάποια πράγματα, αλλά η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία... Μίλησα με κάποιους παίκτες από αυτούς που αγωνίστηκαν πέρσι στον ΠΑΟΚ, αλλά και με τον Andrew Harrison που έπαιξε πριν δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ και με τον οποίο κάνουμε μαζί προπονήσεις. Έμαθα αρκετά και θα μάθω ακόμη περισσότερα».
Ένα από αυτά που έμαθε αμέσως μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, είναι η ιδιαιτερότητα της νέας σεζόν, στη διάρκεια της οποίας η ομάδα μας θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του…

«Η επέτειος των 100 χρόνων σημαίνει πραγματικά πολλά. Προφανώς υπάρχει πολλή ιστορία στο σύλλογο. Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που υπάρχει τόσο πολλά χρόνια, είναι τόσο διάσημη και έχει πετύχει τόσο πολλά είναι πραγματικά άξιο εορτασμού και για αυτό, χωρίς να βάζουμε περισσότερη πίεση, δεν θέλουμε απλά να κερδίσουμε πιο πολλά παιχνίδια, αλλά να πετύχουμε ακόμη περισσότερα και να κάνουμε αξέχαστη την επόμενη σεζόν για τους φιλάθλους, τη διοίκηση και τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν κι εγώ προσωπικά θέλω να εξελιχθώ ως παίκτης, αλλά κυρίως να βοηθήσω όπως μπορώ και να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».

Αναφερόμενος στην πρώτη του επαφή με τον Jure Zdovc, τόνισε… «Αυτό που κατάλαβα από την πρώτη επαφή με τον προπονητή είναι ότι θα γίνουμε μία δυνατή αμυντική ομάδα. Ο κόουτς θέλει συγκέντρωση, θέλει να παίζουμε στα όριά μας κάθε βράδυ, για να εκπροσωπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα σε κάθε αγώνα».

Σχολιάζοντας το ξεκίνημα της σεζόν με τα προκριματικά του ΒCL και τους στόχους που υπάρχουν τη νέα χρονιά, ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ τόνισε: «Είναι δύσκολο να ξεκινάς με μία τέτοια διοργάνωση, αλλά είναι και μία πρόκληση. Θα μας προετοιμάσει όμως για τη σεζόν, ειδικά όταν θα ξεκινήσει και το Ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί κάθε παιχνίδι θα μοιάζει με τελικός. Θα μας δείξει ουσιαστικά πως πρέπει να παίζουμε κάθε βράδυ κι αυτό είναι κάτι που μας ενθουσιάζει».

Posted : 14/07/2025 10:50 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Φαίνεται πως θα είναι μία σπουδαία χρονιά, ιστορική για τον ΠΑΟΚ»

«Τι κάνετε παιδιά; Είμαι ο Κέι Τζέι, αυτήν την περίοδο βρίσκομαι στο Χιούστον, στο Τέξας. Έχουμε λίγο παραπάνω από μία εβδομάδα μέχρι να φύγουμε για τη Θεσσαλονίκη και ανυπομονώ να δω την πόλη, να γνωρίσω την ομάδα και να αρχίσω προπονήσεις με τα παιδιά.

Φαίνεται πως θα είναι μία σπουδαία χρονιά, ιστορική για τον σύλλογο. Θέλω να φτιάξουμε αναμνήσεις και να σημειώσουμε πολλές νίκες μαζί. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση, θέλω να δω τους φιλάθλους της ομάδας και να περάσουμε τέλεια φέτος. Θα είναι συναρπαστικά. Ανυπομονώ να φτάσουμε. Πάμε ΠΑΟΚ!».

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 01/08/2025 4:23 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Ήρθε και αυτός...

Posted : 10/08/2025 11:33 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Posted by: @m01can4

Machine Gun....

🤣 🤣 🤣 🤣 

Posted : 21/09/2025 5:58 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μεγάλη πετυ-χεσιά αυτή η μεταγραφή.

Του έκανε και διετές ο Θανάσαρος. Μην χάσουμε το κελεπούρι.

Posted : 21/09/2025 6:25 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Εκανε κανα δυο καλες κινησεις αλλα γενικα ειναι για τα σκυλια.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 15/10/2025 11:03 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έβαλε 13 πόντους, αλλά δεν μπορείς να στηριχθείς πάνω του. Του κάναμε και διετές να μην χάσουμε το κελεπούρι. Σβαρνιάρης παίκτης.

Posted : 16/10/2025 1:03 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Ωρες ωρες ειναι για γελια.

Posted : 16/10/2025 9:53 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

21 ποντους που του βγηκαν σημερα καθως πηρε προσπαθειες.

Ελπιζω η εμφανιση να μην ηταν πυροτεχνημα.

Posted : 23/10/2025 12:15 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ή του ύψους ή του βάθους μου φαίνεται.

Posted : 23/10/2025 12:06 pm
Page 1 / 3
Share: