Notifications
Clear all

[Closed] 12. Cecil Williams

17 Posts
6 Users
5 Reactions
628 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Μερικές φορές η ζωή είναι αστεία... Έκανα ντεμπούτο κόντρα στην παλιά μου ομάδα με την οποία έπαιξα πέρσι σε ένα παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο και επιστρέφοντας, είχα να την αντιμετωπίσω ξανά εδώ. Νιώθω καλά, το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση, μπορώ να βάλω κι άλλα σουτ. Μου αρέσει η νέα μου ομάδα, οι συμπαίκτες, το σταφ. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί . Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και έχουμε ευκαιρίες να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τις προσδοκίες του: «Δουλεύω σκληρά, μου αρέσει να κάνω πολλά στο γήπεδο, να τρέχω, να βάζω τρίποντα. Γενικά μου αρέσει να παίζω μπάσκετ και να κερδίζω. Να είμαι θετικός στην ομάδα και να κάνω ότι μπορώ καλύτερα για να κερδίζει η ομάδα».

Για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ: «Διάλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί ήξερα την ιστορία του συλλόγου. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα, είχα ένα μικρό διάλειμμα από την προηγούμενη ομάδα μου στο Μεξικό με την κατάκτηση του τίτλου εκεί. Η Ελλάδα έχει υψηλό επίπεδο και ήταν ένας ακόμα λόγος για να έρθω εδώ».

Για τη θέση του: «Μου αρέσει να παίζω κυρίως στο «3», αλλά μπορώ να αγωνιστώ και σαν «4», όταν χρειαστεί»

Για τον σκληρό τραυματισμό που είχε παλιότερα: «Νιώθω πολύ ευλογημένος και τυχερός που επέστρεψα από αυτόν τον τραυματισμό. Ήταν ένα πολύ τρομακτικό περιστατικό, υπάρχει σε διάφορα βίντεο και σε κάθε ομάδα με ρωτούσαν γι’ αυτό. Έχω ανακάμψει πλήρως από εκείνο τον τραυματισμό και αυτό που θέλω, είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο παρκέ. Νιώθω πολύ τυχερός που δεν έπαθα κάτι πιο σοβαρό. Είναι χαρούμενος που επέστρεψα και παραμένω σε υψηλό επίπεδο»

Καλό ξεκίνημα που θα του δώσει και ψυχολογία...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 04/02/2024 1:11 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Posted by: @billysm-4

Το Σαββατο υπαρχει ενας ιδανικος αντιπαλος να δειξει καποια πραγματα.

Το εκανε και πλεον περιμενω εναν ακομη ιδανικο αντιπαλο για να ριξει μια πουτσ@!

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 04/02/2024 2:47 pm
Bersekeros reacted
Page 2 / 2
Share: