Notifications
Clear all

[Closed] 24. Frank Bartley

80 Posts
6 Users
40 Reactions
622 Views
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Ο Μπανε χθες ηταν ΑΥΤΟΣ.

Και τον θυμισε σε ΟΛΑ.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 03/04/2025 11:25 pm
nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Τώρα θέλουμε τον κόσμο μας περισσότερο από ποτέ…»

Ο Frank Bartley, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Bilbao Basket, αναφέρθηκε στην εικόνα του παιχνιδιού και ζήτησε η συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη να είναι πιο δυνατή από ποτέ.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, μείναμε από νωρίς πίσω στο σκορ κυρίως από τα μακρινά σουτ της Bilbao. Νομίζω ότι στην εξέλιξη του αγώνα ήταν οι λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Δεν σουτάραμε καλά στο τρίποντο και αυτό ήταν σημαντικό παράγοντας στην εξέλιξη του αγώνα. το τρίποντο είναι μέρος του παιχνιδιού μας και δεν πήγε καλά σήμερα. Πήραμε ριμπάουντ, αλλά πρέπει να κάνουμε κι άλλα πράγματα πέρα από το τρίποντο για να κερδίσουμε. Φυσικά και μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Έχουμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε στο γήπεδο μας και τώρα θέλουμε τον κόσμο μας περισσότερο από ποτέ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε τη σωστή νοοτροπία για να τα καταφέρουμε».

Αν και δεν ξεκίνησε καλά, έκανε αυτό που έπρεπε στο 2ο...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 17/04/2025 8:58 am
nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Ο δικός μας αγώνας ήταν σπουδαίος»

«Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, καταφέραμε να βγούμε δεύτεροι στο Europe Cup, αλλά ο αγώνας μας ήταν σπουδαίος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Μπιλμπάο, διαχειρίστηκε σωστά τα παιχνίδια. Αργήσαμε να μπούμε στο ματς, είχαμε τις στιγμές μας, αλλά στο τέλος κάναμε τα δικά μας λάθη και γι' αυτό είμαστε απογοητευμένοι»

Κακή απόδοση στο 1ο ημίχρονο, αυτό μας στοίχισε....

Posted : 24/04/2025 7:14 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Νομίζω όλοι περιμέναμε περισσότερα από αυτόν χθες.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 24/04/2025 11:28 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Εννοειται.

Αργησε να παρει μπρος, αλλα και παλι δεν ηταν σε καλη βραδια.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 24/04/2025 11:38 pm
Bersekeros reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Πρωτος σκορερ της ομαδας στις ευρωπαικες υποχρεωσεις, με εναν ποντο διαφορα απο τον Ρεινολντς!

Αλλα στο πιο κρισιμο παιχνιδι της χρονιας, ηταν μετριος πολυ.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 25/04/2025 11:18 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

25 πόντους σήμερα και με μεγάλο σουτ στο τέλος, αλλά ...

Posted : 27/04/2025 7:35 pm
Bersekeros and nikolasf4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Τρομερή στιγμή με Καντσελιέρι - Μπάρτλεϊ: «Η καλύτερη ομάδα που έχω προπονήσει - Τον αγαπάμε»

«Θέλω να πεις όσα μας είπες στα αποδυτήρια…» είπε ο Μπάρτλει για να πάρει την απάντηση από τον χαμογελαστό και συγκινημένο Καντσελιέρι: «Είναι η καλύτερη ομάδα που έχω προπονήσει  και αυτοί είναι οι καλύτεροι τύποι που προπόνησα στην καριέρα μου».

Από την πλευρά του ο Μπάρτλεϊ φρόντισε να δείξει τα δικά του συναισθήματα, αλλά και των συμπαικτών του, σημειώνοντας: «Ο κόουτς είναι ο καλύτερος που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Τον εκτιμώ, έκανε πολλά για εμάς και ήταν το καλύτερο γκρουπ συμπαικτών. Με έκανε καλύτερο παίκτη, τον σεβόμαστε πολύ, τον αγαπάμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα»

Τι να πεις τωρα!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 07/05/2025 9:33 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Οι παίκτες θα έχουν πολλές προτάσεις και θα είναι τρομακτικά δύσκολο να κρατήσουμε κάποιους από αυτούς, αλλά θεωρώ κάποιοι εξ' αυτών θα περιμένουν, πριν κλείσουν σε άλλες ομάδες, να δουν τι θα γίνει με τον προπονητή και αν θα μείνει.

Το ίδιο περίπου υπονόησε και ο Γκράντισον.

Δηλαδή θεωρώ, ότι η τελική τους απόφαση θα εξαρτηθεί, από το αν θα μείνει ο Κανσελιέρι.

Posted : 07/05/2025 10:35 pm
The People
(@the-people)
Noble Member

Η παραμονή Κατζιλιέρη και παικτών (των περισσότερων) είναι αλληλένδετα μεταξύ τους στοιχεία, με πολλαπλασιαστή ισχύος το εύρος του μπάτζετ που θα διαθέσει φέτος η διοίκηση. Δλδ αν βρεθούν 💰 💰💰 από χορηγούς κλπ, τότε οι παραπάνω ίσως πιστούν και μείνουν, με μεγάλο στόχο την καλή πορεία στο BCL και φυσικά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 07/05/2025 10:45 pm
Billysm-4 and Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έτσι ακριβώς φίλε. Είναι όλα αλληλένδετα μεταξύ τους.

Posted : 07/05/2025 10:48 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Ειδικα αυτος, που τον εφερε ο Ιταλος επειδη τον γνωριζε το θεωρω βεβαιο.

Εκτος και του εχει σφυριξει οτι θα φυγει.

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 07/05/2025 11:00 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Θα ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά ο Μπάρτλεϊ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την χαμένη ευκαιρία

«Θέλαμε να φέρουμε το ευρωπαϊκό για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ όπως και για εμάς. Είχαμε κίνητρο να το κάνουμε γιατί ξέραμε πως οι περισσότεροι δεν περιμέναν από εμάς πως μπορούμε».

Για το γεγονός πως είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ με τους περισσότερους πόντους σε μια σεζόν τα τελευταία 20 χρόνια:

«Δεν ήξερα πως είμαι ο παίκτης του ΠΑΟΚ με τους περισσότερους πόντους τα τελευταία 20 χρόνια. Ένιωσα πως έχω ισορροπία φέτος. Προφανώς ο κόουτς με έβαλε σε θέση ώστε να μπορώ να σκοράρω. Όμως στο τέλος της ημέρας δεν ήθελα μόνο αυτό, θέλω να κερδίζω δε με νοιάζουν πολύ τα υπόλοιπα. Αυτή η χρονιά με έκανε καλύτερο παίκτη γενικά».

Για τον Μάσιμο Καντσελιέρι:

«Ο κόουτς είναι το κεφάλι του φιδιού. Μάθαμε το στυλ του από νωρίς. Ήταν σκληρό όλοι ήξεραν πως είναι δύσκολο να δουλέψεις γι’ αυτόν, αλλά ήταν δίκαιος».

Για το μέλλον του:

«Φυσικά και θα ήθελα να μείνω εδώ! Όπως θα ήθελα και οι συμπαίκτες μου να μείνουν. Προφανώς και με τον ίδιο κόουτς».

Για το αν έχει συζητήσει με τον ΠΑΟΚ:

«Ναι κάναμε κάποιες συζητήσεις, όμως πρέπει να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα».

Για τον τυφώνα «Κατρίνα» και πως τον είχε βιώσει:

«Είχαμε εννιά μέτρα νερό στο σπίτι! Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι κάποιες ώρες πριν από τον τυφώνα, έπρεπε να αλλάξω τη ζωή που ζούσα. Έχασα τα πάντα. Μεταφερθήκαμε στο Μπάτον Ρουζ, μέναμε 22 άτομα σε ένα σπίτι μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας και να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας. Νομίζω πως όλο αυτό με έκανε πιο δυνατό άνθρωπο, έπρεπε να μεγαλώσω πιο γρήγορα».

Για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή:

«Την σκέφτομαι κάθε μέρα. Όταν ήρθα εδώ είπα πως φέτος θα παίξω γι’ αυτήν. Τα παιδιά ήξεραν την κατάσταση και ειδικά ο κόουτς, ήταν ο πρώτος που με κάλεσε. Είχε την ίδια κατάσταση με τον δικό του πατέρα. Αφιερώνω τη χρονιά μου προφανώς σε αυτήν. Εύχομαι να ήταν εδώ. Έχω ένα τατουάζ, σε κάθε παιχνίδι το κρατάω, φιλάω και κοιτάζω και ξέρω πως είναι μαζί μου».

Posted : 10/05/2025 6:21 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Η βασική προυπόθεση βασικά...

Προφανώς και με τον ίδιο κόουτς».

Posted : 10/05/2025 6:21 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι τον θέλουν στην Ισπανία με αρκετά μεγάλο συμβόλαιο, αλλά μπορεί και να μην ισχύει. Αν μείνει ο Κανσελιέρι, πιστεύω ότι θα κάνει κι αυτός ό,τι χρειάζεται για να μείνει.

Γι' αυτό πρέπει να στηρίξει ο κόσμος από Δευτέρα που βγαίνουν τα διαρκείας.

Posted : 11/05/2025 12:57 am
teododo reacted
Page 5 / 6
Share: