23. Κώστας Παπαδάκη...

Notifications
Clear all

[Closed] 23. Κώστας Παπαδάκης

18 Posts
6 Users
2 Reactions
138 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ο Κώστας Παπαδάκης στον ΠΑΟΚ mateco

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την συμφωνία με τον 26χρονο γκαρντ Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Καλωσορίζουμε τον Κώστα, έναν αυθεντικό σουτέρ, στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Παπαδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου 1998, έχει ύψος 1μ.91 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Παναθηναϊκό και σε ηλικία 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του στη Basket League. Αγωνίστηκε για τρεις σεζόν (2016-19) στον Κολοσσό Ρόδου με τη μορφή του δανεισμού και επέστρεψε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2019-20. Αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια με τους «πράσινους», με 3,7 πόντους και 1,2 ασσίστ κατά μέσο όρο.
Την επόμενη χρονιά (2020-21) αγωνίστηκε στη Λάρισα (6,9 πόντοι, 1,8 ριμπάουντ, 2,5 ασσίστ σε 22 αγώνες, με 39,8% στα τρίποντα).
Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και με την ομάδα του Ηρακλή, έπαιξε σε Basket League και FIBA Europe Cup. Σε 31 αγώνες είχε 6,5 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ την επόμενη σεζόν (2022-23) αγωνίστηκε στην ΑΕΚ. Ο χρόνος συμμετοχής του περιορίστηκε στα 8 λεπτά ανά αγώνα και στα 36 παιχνίδια που έπαιξε είχε 2,6 πόντους κατά μέσο όρο.
Στη διάρκεια της περσινής σεζόν, ξεκίνησε από το Λαύριο και στη μέση της σεζόν μετακινήθηκε στον Κολοσσό Ρόδου. Έπαιξε συνολικά σε 26 αγώνες πρωταθλήματος, με 3.4 πόντους κατά μέσο όρο.
Το 2016 αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, ενώ το 2020 ήταν πρώτος στο διαγωνισμό τριών πόντων στο All Star Game Νέων της Basket League.

Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών, ενώ έχει μία συμμετοχή και με την Εθνική ομάδα των Ανδρών.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 25/06/2024 1:56 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Καλη επιτυχια, φαινεται οτι ειχαμε καταληξει σε αυτον απο νωρις.

Posted : 25/06/2024 1:58 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ωραίο στυλ στο σουτ. Καλωσήρθε και καλή επιτυχία!

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 25/06/2024 2:36 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Καλώς ήρθε και καλή προσαρμογή στην ομάδα...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 25/06/2024 10:11 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Σαν ρολιστας ηρθε, ελπιζω να ανταποκριθει.

Καλως ηρθε.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 25/06/2024 11:20 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Παπαδάκης: «Έχω πολύ μεγάλο κίνητρο…»

Βαδίζει προς το 26ο έτος της ζωής του, είναι πέρα από κάθε αμφιβολία στην καλύτερη ηλικία για να παίξει μπάσκετ και αυτό ακριβώς θέλει να κάνει ερχόμενος στον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης είναι νέος, αλλά έχει ήδη οκτώ χρόνια επαγγελματικής καριέρας στις πλάτες του. Είναι έμπειρος, αλλά ταυτόχρονα διψασμένος για μπάσκετ και δηλώνει ότι έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ. Ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο ΠΑΟΚ, το μέγεθος της ομάδας, την ιστορία της και πόσο φανατικοί και υποστηρικτικοί είναι οι φίλαθλοί της. Για αυτό και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον ΠΑΟΚ και παρά το γεγονός ότι ακούγεται τετριμμένο, ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσουμε την δουλειά», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης και προσθέτει… «Από την πρώτη στιγμή των συζητήσεών μας, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου έδειξαν ένα πραγματικό ενδιαφέρον, το εκτίμησα και αυτός ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που έρχομαι στη Θεσσαλονίκη. Έχω όμως και πολύ μεγάλο κίνητρο. Τα θέλω μου ταυτίζονται με αυτά της ομάδας και του προπονητή, εύχομαι να είμαστε υγιείς και όλα θα πάνε καλά».
Ο 26χρονος γκαρντ αναφέρθηκε και στη συζήτηση που είχε με τον Massimo Cancellieri, λέγοντας χαρακτηριστικά… «Είχαμε μία ωραία συζήτηση με τον κόουτς. Ξέρω τι θέλει από μένα, αλλά και πως θέλει να παίξει η ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά στο γήπεδο. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να δεθούμε σαν ομάδα και να έχουμε μία καλή σεζόν».
Το τρίποντο είναι το βασικό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του, όχι όμως και το μοναδικό… «Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα σε αρκετούς τομείς. Στην οργάνωση, στο σκοράρισμα, όπου θέλει και με χρειάζεται η ομάδα».
Με την ομάδα να ξεκινά νωρίς τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις λόγω των προκριματικών του Basketball Champions League, αναπόφευκτα θα ξεκινήσει νωρίτερα και η προετοιμασία. Αρχές Αυγούστου το ραντεβού στο PAOK Sports Arena και όπως λέει ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης… «Έχουμε από το ξεκίνημα της σεζόν πολύ απαιτητικά παιχνίδια μπροστά μας και για αυτό ξεκινάμε τόσο νωρίς. Έχουμε κίνητρο, θέλουμε να προκριθούμε, αλλά δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Θέλουμε μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, να έρθει στο γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Posted : 26/06/2024 1:49 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Κώστα, μπροστά σας έχετε το ματς με το Περιστέρι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος…

«Το Περιστέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το απέδειξε κοντράροντας τον Ολυμπιακό και κερδίζοντας τον Άρη αν και έπαιζε χωρίς τον Χάρις και τον Ξανθόπουλο. Έχουν κάνει πολλές αλλαγές, είναι μια καινούργια ομάδα, όπως και εμείς άλλωστε. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εμείς πρέπει να μπούμε με ενέργεια και πάθος και να εστιάσουμε σε αυτά που θα μας πει ο προπονητής, αλλά και στις αδυναμίες του αντιπάλου για να πάρουμε τη νίκη».

-Θα σας χαρακτηρίζει φέτος η ενέργεια, το πάθος, το hustle που λέει και ο κόουτς;

«Ναι, η ενέργεια, το πάθος για κάθε μπάλα, η πίεση και υψηλός ρυθμός θεωρώ πως είναι τα στοιχεία που θα μας αντιπροσωπεύουν φέτος. Μακάρι όλο αυτό να μας βγει στο γήπεδο γιατί έχουμε κάνει μια πολύ σκληρή προετοιμασία, θέλουμε να φέρουμε τις απαραίτητες νίκες και να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

-Ήταν όντως τόσο δυνατή η προετοιμασία;

«Φέτος είναι η 10η μου χρονιά και είναι από τις πιο σκληρές προετοιμασίες που έχω κάνει. Πολλές ώρες προπόνησης σε πολύ υψηλό ρυθμό. Και είναι κάτι που δεν είμαστε συνηθισμένοι εδώ γενικά στην Ελλάδα. Ο κόουτς είναι πολύ απαιτητικός σε πολλά κομμάτια του μπάσκετ και εμείς προσπαθούμε να ανταποκριθούμε».

-Έχεις παίξει σε «γεμάτο» Παλατάκι; Είναι κάτι που το περιμένεις;

«Είχα παίξει με την ΑΕΚ στην απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς. Είναι μια αίσθηση απίστευτη, μοναδική. Είναι και ένας από τους στόχους μας φέτος. Κερδίζοντας και παίζοντας όμορφο μπάσκετ να αγκαλιαστεί από τον κόσμο η προσπάθεια που κάνουμε εμείς οι παίκτες και οι προπονητές, αλλά και η διοίκηση. Και μακάρι να έχουμε στα περισσότερα παιχνίδια ένα γεμάτο γήπεδο. Και εγώ προσωπικά είναι κάτι που το θέλω πολύ».

Είσαι ένας παίκτης που δένεσαι με τον κόσμο…

«Έτσι είναι! Είναι πολύ διαφορετικό για τον παίκτη να αγωνίζεται σε ένα γεμάτο γήπεδο. Παίζεις με άλλη ψυχολογία και θες να δώσεις το κάτι παραπάνω. Μπορεί να είσαι εξαντλημένος, όμως να δίνεις κι άλλο παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο. Είναι πολύ όμορφο να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο, τα συναισθήματα που δημιουργούνται είναι πολλά και θέλουμε να το ζήσουμε πολλές φορές φέτος με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος όλοι ξέρουμε πόση δύναμη δίνει στην ομάδα»

Περιμενω να δω το παθος και την ενεργεια! 🙄 

Posted : 03/10/2024 5:48 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Περιμένουμε το λεγόμενο hustle!

Posted : 04/10/2024 9:48 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Εχει καλο χερι. Εδωσε τριποντα σε πολυ καλο σημειο.

Posted : 12/10/2024 6:28 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Ιδανικος παικτης για τον ρολο που του εχει ανατεθει.

Δεν εχω παραπονο.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 12/10/2024 7:17 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

"Είμαστε μια ωραία παρέα στον ΠΑΟΚ, ο Καντσελιέρι προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό"

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδάκη

Για τη νίκη επί της Καρδίτσας: "Η Καρδίτσα βρισκόταν σε πάρα πολύ καλό “φεγγάρι”. Είναι μια ομάδα καλοδουλεμένη, παίζει το παιχνίδι σε πάρα πολύ έντονο ρυθμό, όμως κι εμείς είμαστε μια ομάδα που μας αρέσει πολύ να τρέχουμε το γήπεδο και να δημιουργούμε όμορφες φάσεις. Ο Μπάρτλεϊ και ο Κατσίβελης έβαλαν μεγάλα σουτ, τα οποία μας βοήθησαν να κρατηθούμε στο ματς και να πάρουμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη.

Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι, σε πολλές στιγμές ελέγξαμε τον ρυθμό, στο τέλος βάλαμε και τα σουτ που πάντα χρειάζονται για να πάρεις μια εκτός έδρας νίκη, ειδικά απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα όπως η Καρδίτσα. Δεν πρέπει να σταματάμε την προσπάθειά μας, πρέπει να συνεχίζουμε γιατί υπάρχει ένας γύρος ακόμα στο πρωτάθλημα, που είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς και μπορεί να μας δώσει μεγάλες νίκες, πάντα βήμα-βήμα".

Για την αντίδραση μετά την ήττα απ’ τον Άρη: "Το να χάνεις απ’ τον Άρη δεν είναι και το πιο όμορφο πράγμα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το ματς, θα ήταν μια τεράστια νίκη για εμάς και τους φιλάθλους μας, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι έρθει.

Παίζουν και οι άλλοι μπάσκετ, κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει. Ίσως δεν κάναμε και την καλύτερη εμφάνιση, είχαμε κάποια λάθη που μας στοίχισαν τη νίκη. Βγάλαμε αντίδραση στη συνέχεια, έχουμε κάνει ένα πολύ καλό νικηφόρο σερί και βρισκόμαστε στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας".

Για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας και την έως τώρα πορεία: "Ο κόουτς Καντσελιέρι έχει ένα “πλούσιο” βιογραφικό, βρισκόταν πολλά χρονιά δίπλα στον κόουτς Μεσίνα, ήταν στην Ευρωλίγκα, έχει υπάρξει προπονητής και σε άλλες μεγάλες ομάδες. Προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες.

Έχει δημιουργήσει μια ομάδα με πάρα πολύ καλούς χαρακτήρες, είμαστε μια πάρα πολύ ωραία παρέα και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ και ωραίες συνεργασίες έρχονται και τα αποτελέσματα που μας κάνουν χαρούμενους και “πεινασμένους” για τη συνέχεια".

Για το αν έχουν βάλει κάποια διοργάνωση σαν προτεραιότητα: "Δεν έχουμε βάλει κάτι σαν προτεραιότητα. Έτσι όπως είναι το πρόγραμμά μας δε μπορούμε να κοιτάμε πολύ μακροπρόθεσμα, πρέπει να κοιτάμε την κάθε μέρα ξεχωριστά. Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς απέναντι στο Περιστέρι, το οποίο είναι μια άκρως ποιοτική ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, στον οποίον οφείλω πολλά γιατί με βοήθησε πολύ στο να μάθω μπάσκετ όταν ήμουν πιτσιρικάς.

Είναι καλοδουλεμένη ομάδα το Περιστέρι. Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, γιατί αυτό θα μας βάλει τις βάσεις για να προχωρήσουμε ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία. Θέλουμε μαζί μας και τον κόσμο μας, καθώς ένα γεμάτο Παλατάκι θα μας δώσει την ώθηση για το βήμα παραπάνω και για άλλη μια πολύ μεγάλη νίκη".

Για τη διαχείριση των υψηλών προσδοκιών: "Ο κόσμος είναι απαιτητικός, απ’ την αρχή της χρονιάς θέλει τα αποτελέσματα. Είναι λογικό, είμαστε σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, με πίεση, την οποία την έχουμε στην πλάτη μας. Εμείς κάνουμε τα πάντα για να τους δίνουμε χαρά. Δίνουμε το 100% καθημερινά μπαίνοντας μέσα στο γήπεδο".

Posted : 23/12/2024 7:58 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Θα δώσουμε το 110% στους τελικούς με τη Μπιλμπάο - Ονειρευόμαστε την κούπα»

Κάνοντας ένα σχόλιο για τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ: «Νομίζω είναι μία πολύ γεμάτη εμφάνιση για την ομάδα σήμερα. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και πολύ φορμαρισμένη. Εμείς από τη μεριά μας, χάνοντας εκεί, σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν do or die για εμάς, για να γυρίσουμε την σειρά στην Αθήνα. Κάναμε μία γεμάτη εμφάνιση πήραμε το θετικό αποτέλεσμα, που μας δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούμε σε τρίτο παιχνίδι».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να μείνουν συγκεντρωμένοι: «Σαν επαγγελματίες πρέπει να κοιτάμε κάθε μέρα ξεχωριστά, είτε πρόκειται για αγώνα είτε για προπόνηση. Σίγουρα όλοι περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη που μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Όλη την εβδομάδα σκεφτόμασταν την ΑΕΚ και όχι την Μπιλμπάο. Από τώρα και στο εξής κοιτάμε και προετοιμαζόμαστε για την Ευρώπη, όπου θα αντιμετωπίσουμε μία εξίσου καλή ομάδα».

Για το αν ήταν παίκτης της Μπιλμπάο, πως θα αντιδρούσε όταν έβλεπε την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ: «Δεν θεωρώ ότι θα περιμένανε το ματς με την ΑΕΚ για να δουν ότι είμαστε καλή ομάδα. Όπως και εμείς και αυτοί θα προετοιμαστούν κατάλληλα για «μάχη». Σίγουρα όταν κερδίζεις την ΑΕΚ, μπαίνεις στο... μάτι της Μπιλμπάο, αλλά είναι τελικός και τα ξεχνάς όλα. Δίνεις το 110%, δεν είναι καθημερινό φαινόμενο να παίζεις τελικό. Είμαστε ευγνώμονες για αυτό που ζούμε, θα παλέψουμε να φέρουμε την διάκριση για να κάνουμε χιλιάδες κόσμο αλλά και εμάς, χαρούμενους».

Για την προσωπική του βελτίωση μέσα στη χρονιά: «Όταν ένας οργανισμός όπως ο ΠΑΟΚ σε ζητάει, είναι κάτι μεγάλο για σένα. Σίγουρα θέλεις να παίζεις συνεχώς, ποιος παίκτης θέλει να κάθεται στον πάγκο; Γίναμε μία πολύ καλή παρέα με συγκεκριμένους ρόλους και αυτό μετράει. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία βάζω και εγώ το «λιθαράκι» μου στην ομάδα και δίνω ότι χρειάζεται για να πάρουμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευλογημένος».

Για το αν σκέφτεται την κατάκτηση του τροπαίου: «Σίγουρα ονειρευόμαστε και περιμένουμε πως και πως αυτά τα παιχνίδια. Το πιστεύαμε από τα ματς με τη Σολέ. Σε συζητήσεις μεταξύ μας όλοι το αναφέραμε «φαντάσου τι θα γίνει αν κερδίσουμε». Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, θεωρώ ότι θα έχουμε τις  πιθανότητες μας και θα είναι μία πολύ σκληρή «μάχη»

Ωραιος χθες και με παθος.

Posted : 13/04/2025 11:12 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ήταν πάρα πολύ καλός με την άεχ. Τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Όλο, Μπράβο Παπαδάκη φώναζα στο γήπεδο.

Posted : 13/04/2025 6:21 pm
The People reacted
The People
(@the-people)
Noble Member

Posted by: @bersekeros

Σε άφησα μόνο σου φέτος στην καλαθόσφαιρα.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 13/04/2025 7:14 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Posted by: @the-people

Posted by: @bersekeros

Σε άφησα μόνο σου φέτος στην καλαθόσφαιρα.

Θα επανέλθεις δριμύτερος (δημήτριος) του χρόνου. 👍 

Posted : 13/04/2025 9:17 pm
Page 1 / 2
Share: