Notifications
Clear all

[Closed] Jure Zdovc

81 Posts
8 Users
31 Reactions
1,825 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Εχε το νου σου, ο Σφαιροπουλος ειναι ελευθερος και ο Τελης εχει αρχισει και κανει επαφες με πολυ κοσμο.

Αυτο που βλεπουμε δεν ειναι μπασκετ.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 12/10/2025 1:03 am
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ο Τουίτι ας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, μέχρι να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν και ο ΠΑΟΚ, αλλάξει σύντομα επίπεδο.

Ούτε με τον Κανσελιέρι μπορεί να συγκριθεί, ούτε με τον Σφαιρόπουλο βεβαίως.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 12/10/2025 10:07 pm
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Καλα με τον Ιταλο δεν συγκρινεται ουτε στα @@ του.

Κοιμοταν ορθιος χθες ο ανευρος, αοσμος και αχρωμος.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 12/10/2025 10:57 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Δεν μου αρεσε, ελπιζω να τον δουμε λιγο πιο ζωηρο στον παγκο.

Το εντελως αντιθετο του Ιταλου ειναι.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 13/10/2025 8:47 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ανα τρες μερες παιχνιδι.

Posted : 16/10/2025 10:45 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Για να δούμε πώς θα ανταποκριθεί. Το πρόγραμμα είναι πολύ απαιτητικό.

Posted : 16/10/2025 11:50 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Τελικα τα παει καλα και μακαρι να συνεχισει ετσι!

Posted : 01/11/2025 9:55 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με τις βολές - Αυτό ήταν το σημείο κλειδί»

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έβαλαν ενέργεια μετά το δύσκολο ταξίδι. Κάναμε μία προπόνηση μόνο πριν το ντέρμπι, αλλά βρήκαμε την ενέργεια. Αυτό ήταν το σημείο-κλειδί. Βγήκαν ενέργεια να θέσουν το τέμπο με τον αντίπαλο μας. Βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε το ντέρμπι. Ο Άρης είχε λίγη πίεση, αλλά εμείς καταφέραμε να αφήσουμε πίσω την προηγούμενη ήττα, συνεχίζοντας στο ρυθμό μας.. Ο Ντίμσα ήταν άρρωστος δεν ήταν έτοιμος σήμερα, αλλά μας βοηθήσε όπως οι περισσότεροι παίκτες. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, είναι μόνο μία νίκη».

Για το αν θυμάται στην καριέρα του να έχει κερδίσει παιχνίδι με 40-10 βολές εναντίον της ομάδας του: «Δε θέλω να σχολιάσω κάτι.. Κερδίσαμε και αυτό κρατάμε. Είναι κάτι που μου συμβαίνει πρώτη φορά πάντως».

Για την εικόνα του Τζάκσον: «Έχει βελτιωθεί στα τελευταία παιχνίδια. Κυρίως γιατί άλλαξε τη συμπεριφορά του στην προπόνηση. Έχουμε μιλήσει πολύ μαζί του. Δεν έχει την εμπειρία από αυτό το επίπεδο. Πήρε αυτοπεποίθηση στα τελευταία παιχνίδια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που για τέταρτο σερί παιχνίδι αν θυμάμαι καλά, έπαιξε με συνέπεια».

Για το χαρακτήρα που βγάζει η ομάδα ως τώρα: «Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα ήδη 3-4 φορές ως τώρα. Έχουμε βρει ένα γκρουπ παικτών που επικοινωνούν, μιλούν πολύ μεταξύ τους στο γήπεδο, κάτι πολύ σημαντικό για μένα, για να βρίσκουμε διαφορετικές λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Έχω δύο παίκτες που είναι σα βοηθοί μου μέσα στο παρκέ. Είναι μεγάλη σεζόν… Πρόκειται για τον Ντίμσα και τον Μπράουν».

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 01/11/2025 10:38 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Ήθελε τον χρόνο του και αυτός, μακάρι να συνεχίσει έτσι, έρχεται μεγάλη βοήθεια...

Posted : 01/11/2025 10:40 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μέχρι στιγμής η ομάδα βγάζει μια αυτοπεποίθηση πολύ σημαντική, ενώ η ποιότητά της είναι κατώτερη από την περσινή.

Αυτό το πιστώνεται ο προπονητής.

Συμφωνώ ότι τα πάει καλά από άποψη αποτελεσμάτων, όχι τόσο από άποψη μπάσκετ που παίζουμε, αλλά αξίζει την ευκαιρία του και μπράβο του.

Posted : 01/11/2025 10:45 pm
The People reacted
karagats4
(@karagats4)
Reputable Member

δεν ξέρω τι θα πετύχει ο ζντοβς ή μάλλον τι μπορεί να πετύχει με αυτό το μπάτζετ, αλλά ο ιταλός προκάτοχος του ήτανε καλός κόουτς με πολλά μειονεκτήματα όμως στο παιχνίδι του. λάθος timing στα time out που έπαιρνε/δεν έπαιρνε να κόψει φόρα αντιπάλου, πολλές φορές όταν ήμασταν στο πόντο στα τελευταία λεπτά είχε τραγικές επιλογές και άλλα. τεσπα απλά γνώμη εκφράζω τώρα που δεν είναι και προπονητής μας.

In my mind, the power i find

Posted : 02/11/2025 1:11 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Με αυτό το μπάτζετ που έχουμε τώρα, δεν είμαστε για πολλά πολλά.

Αλλά με 3 μεταγραφές καλές που λένε αρχικά, αλλάζει το σκηνικό, γιατί η ομάδα πρέπει να αλλάξει επίπεδο γρήγορα. Που θα έχουν και συνέχεια βέβαια, για να παίξουμε στο ανώτερο επίπεδο, την Ευρωλίγκα ή το NBA Europe που έρχεται.

Αν μπορεί να το υποστηρίξει και να εξελιχτεί κι αυτός, γιασάν του μάγκα. Θα είναι πολύ τυχερός, που βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Posted : 02/11/2025 1:16 am
The People reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

“Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Jure Zdovc δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την ΒC Trepca και την σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ…
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μετά το παιχνίδι με τον Άρη και το δύσκολο ταξίδι που είχαμε, δεν ήξερα τι να περιμένω. Είχαμε ήδη μία εμπειρία από αυτή την ομάδα, από το παιχνίδι μας στη Θεσσαλονίκη, όπου νικήσαμε αλλά όχι εύκολα. Ήξερα ότι οι αντίπαλοι θα παίξουν χαλαρά και είχαν τίποτα να χάσουν. Αν δείτε προσεκτικά λίγες ομάδες παίζουν καλά και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Εμείς το έχουμε κάνει ως τώρα και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου με τόσα παιχνίδια εκτός έδρας. Και συνεχίζουμε με αυτό το ρυθμό. Έχουμε ένα ταξίδι, όλο το βράδυ για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη. Θα προσπαθήσουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή».

Posted : 06/11/2025 12:13 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Ολα τα παιχνίδια τα παλεύουμε, δεν είναι τυχαίο.

Posted : 06/11/2025 12:21 am
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

“Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου”

O προπονητής του ΠΑΟΚ Jure Zdovc έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ και δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε…
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι και συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, ήταν ένα ερώτημα και για μένα πώς θα ανταποκριθούν και εάν θα μπορούσαμε να δώσουμε αυτό που έπρεπε στο παιχνίδι. Οι παίκτες έβγαλαν ενέργεια ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν λίγο παράξενο το ματς για τον ΠΑΟΚ, επειδή παίξαμε τόσο νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε χαρακτήρα για μια ακόμη φορά και ανεξάρτητα από το παιχνίδι και την έκβασή του θα ήμουν περήφανος για τους παίκτες μου».

Σχολιάζοντας το τρίτο συνεχόμενος «διπλό» του ΠΑΟΚ, ο Jure Zdovc είπε…
«Κερδίσαμε τρία σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας, με Προμηθέα, Άρης και ΑΕΚ. Η ΑΕΚ νομίζω ότι είναι καλύτερη ομάδα στα χαρτιά, κάνει καλή σεζόν. Έχω σεβασμό στον κόουτς Σάκοτα για την ομάδα που έφτιαξε και πως την βελτίωσε σε σχέση με πέρσι. Αν κοιτάξουμε το πρόγραμμα, είχαμε αρκετά παιχνίδια εκτός έδρας, ήταν πολύ απαιτητικό. Στα δέκα πρώτα ματς, είχαμε επτά εκτός έδρας. Είμαι κι εγώ κουρασμένος, δεν είμαι νέος πια. Δεν κάνουμε προπονήσεις όπως θα θέλαμε. Κερδίζουμε και η ομάδα μου παίζει καλά στην αρχή της σεζόν. Οι ομάδες θα είναι προετοιμασμένες πλέον για εμάς στη συνέχεια της σεζόν. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τόσες εκτός έδρας νίκες, είχαμε λίγη τύχη, αλλά θα δούμε πόσο θα διαρκέσει. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και θα δούμε πως θα διαχειριστούμε τις καταστάσεις από εδώ και πέρα. Οι νίκες που πετύχαμε δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, έχουμε καλή πορεία και στην Ευρώπη κι αυτό είναι κάτι που το κάνουν λίγες ομάδες».
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την αναφορά του για το παιχνίδι λέγοντας… «Ήμουν προπονητής στην ΑΕΚ πριν από αρκετά χρόνια και είχα ένα άγχος για το πως θα με αντιμετωπίσουν. Θέλω να πω ότι ένιωσα ευπρόσδεκτος εδώ από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποδοχή».

Posted : 10/11/2025 1:09 am
Page 2 / 6
Share: