Μπράβο στον κόουτς για τα αποτελέσματα και την μαχητικότητα μέχρι το τέλος. Ειλικρινής στις δηλώσεις του.
Η ομάδα σίγουρα θέλει ενίσχυση. Αλλά συνεχίζει να παίζει πάνω από τις δυνατότητές της.
Δεν ξέρω αν μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Έχω την αίσθηση, ότι ήδη κάνουμε μια μικρή υπέρβαση, λόγω ψυχολογίας και ηθικού, από την αλλαγή ιδιοκτησιακού που επέρχεται.
Να μπορούσαμε να παίξουμε καλή άμυνα σε ολόκληρο το παιχνίδι και να μην κάνουμε τόσα λάθη, θα ήταν το ιδανικό.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Έχει αφοπλιστική ειλικρίνεια. 😊
Ήξερα, λέει, ότι είστε καλοί, αλλά δεν ήξερα ότι είστε τόσο καλοί!
🗣️ “Guys, I know you are good, but I didn’t know you are so good”
🫡 Jure Zdovc!#PAOK ⚫️⚪️ pic.twitter.com/2OajAcO3Ud— PAOK BC (@PAOKbasketball) November 9, 2025
ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Στην τελευταια φαση, τους πηρε σωβρακα, κυλοτες , οτι ειχαν και δεν ειχαν.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Εντελώς όμως.
Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Μπράβο στον κόουτς!!

Μου αρέσουν οι δηλώσεις του. Πάντα είναι εκπληκτικά ειλικρινής.
Ζντοβτς: «Ακόμα δεν ξέρω πώς κερδίσαμε!»
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που βρήκαν ξανά τρόπο να κερδίσουν τον αγώνα. Έπαιξαν εξαιρετικά οι αντίπαλοι μπράβο τους πολύ μεγάλη προσπάθεια. Σκόραραν σημαντικά τρίποντα σε όλο το ματς. Ακόμα δεν ξέρω πως κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω. Είχαν τον Ομπιέσι που πέτυχε 27 πόντους και είχα την αίσθηση ότι θα παίξει καλά, λόγω του παρελθόντος με την ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετικά όπως με την Άνβιλ. Στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί κάτι που πρέπει να δω και να βελτιώσουμε στην πορεία. Αυτό που μετράει η νίκη και η πρόκριση μέσα από ένα εξαιρετικό γκρουπ. Συγκεντρωμένοι και κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής».
Για την αθλητικότητα της Μπράουνσβαϊγκ: «Η αθλητικότητά τους είναι φανερή. Έχουν πολλούς παίκτες που δεν μας ταιριάζουν. Είχαν είκοσι παραπάνω ριμπάουντ στη Γερμανία. Δεν είμαστε μία ομάδα που βάζουμε το σώμα μας, είμαστε πιο χαλαροί. Ακόμα κερδίζουμε με κάποιον τρόπο. Καταλαβαίνουμε τις αδυναμίες μας. Ήμουν αγχωμένος για τον αγώνα γιατί δεν μας ταίριαζαν σαν ομάδα. Έχουν μεγάλο ρόστερ. Ξέρουν τι κάνουν. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Μία ομάδα με μεγάλο μέγεθος σε αντίθεση με τη δική μας.»
Για το αν η αθλητικότητα είναι το μόνο πρόβλημα της ομάδας: «Τελευταία βρήκαμε τον σωστό τρόπο να αμυνθούμε σε πικ εντ ρολ. Συνήθως οι ομάδες προσαρμόζονται. Σήμερα ο στόχος μας ήταν να σταματήσουμε τον Ομπιέσι και τον Σέρφιλντ. Μας... πλήγωσαν. Ακόμα και όταν βρήκαμε τρόπο να αμυνθούμε μας ξεπέρασαν. Στο τέλος της μέρας καλύτερα να δεχτείς δύο αντί τρεις πόντους. Βρήκαν τον τρόπο να βάλουν μεγάλα τρίποντα. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και τρόπο να πάρει τη νίκη»
Για το αν έπαιζε την ίδια άμυνα στην τελευταία άμυνα: «Σίγουρα δεν θα άλλαζα τίποτα. Κερδίσαμε».
Ούτε εμείς καταλάβαμε Γιούρι
Αναλυτικά τα ματς τα οποία κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο σουτ:
ΠΑΟΚ - Ηρακλής 84-82
Προμηθέας - ΠΑΟΚ 73-75
Άνβιλ - ΠΑΟΚ 93-94
Τρέπτσα - ΠΑΟΚ 75-77
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 76-78
ΠΑΟΚ - Μπραουνσβάιγκ 88-87
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Αλλης ιδιοσυγκρασιας με τον Ιταλο, αλλα εχει βελτιωθει και σαν προπονητης.
Παντως η τελευταια φαση ειτε την σχεδιασε ο ιδιος, ειτε ο Μπουτσκος, ειναι ολα τα λεφτα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
«Οι αντίπαλοι έδειξαν ποιοι είναι, ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Είχαμε έναν καλό ρυθμό στην αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε τους παίκτες μας, αλλά τιμώρησαν κάθε λάθος μας. Δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε, προσπαθούσαμε αλλά η διαφορά πήγε στους 20 πόντους και το παιχνίδι είχε τελειώσει από νωρίς. Είδαμε τη διαφορά που έχουμε, που βρισκόμαστε και προχωράμε μπροστά».
Για τη διακοπή με τις εθνικές ομάδες: «Νομίζω πως η διακοπή θα μας κάνει καλό. Θα ξεκουραστούν οι παίκτες, θα έχουν μερικές μέρες ρεπό, είναι επαγγελματίες, κάποιοι θα μείνουν εδώ για να συνεχίσουν τη δουλειά. Επιβιώσαμε αυτό το πρώτο μέρος χωρίς τραυματισμούς και έχουμε αρκετό χρόνο για να τον χρησιμοποιήσουμε για να προπονηθούμε και να βελτιωθούμε».
Για τα 8 επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού στην τρίτη περίοδο: «Ίσως ήταν από τα πιο σημαντικά στοιχεία που καθόρισαν το παιχνίδι. Και με την Μπράουνσβάιγκ είχαμε ανάλογα θέματα. Έχουμε χαμηλό σχήμα και με αυτές τις ομάδες με αυτό το μέγεθος είναι πολύ δύσκολο να τις ανταγωνιστείς. Κάναμε προσπάθεια να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Είναι πολύ ποιοτικοί και έξυπνοι. Ίσως αυτό ήταν το κλειδί».
Για το αν χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση στο «3»: «Κοιτάξτε, κερδίζουμε όμως. Και ναι και όχι. Δεν υπάρχει μια ιδανική κατάσταση και να τα έχεις όλα. Δουλεύουμε με τον Τζάκσον όλον αυτόν τον καιρό και για να μας βοηθάει στα ριμπάουντ με την αθλητικότητά του. Έχουμε και τον Ζάρα, που μπορεί να βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα».
Για πιθανές μεταγραφές: «Δεν είχα καμία συνάντηση για ενίσχυση. Ακούμε πολλά, με ρωτάνε πολλά. Ελπίζω ότι τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, όταν θα γυρίσουμε από τη διακοπή».
Πιστευω πως μεσα στο Σ/Κ θα υπαρξει συναντηση για τους παικτες που θελουν να φερουν.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Zdovc: "Είναι μία σημαντική νίκη..."

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Jure Zdovc δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels Collection…
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για αυτήν τη νίκη. Δεν ήταν εύκολος ο αντίπαλος, το ξέραμε και το περιμέναμε. Ο Κολοσσός δεν είχε τίποτα να χάσει. Εμείς από την άλλη πλευρά είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία και ίσως κάποιος να θεωρούσε ότι θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Ωστόσο εγώ ξέρω καλά ποιοι είμαστε και είναι μια πολύ σημαντική νίκη, ιδιαίτερα και μετά το διάστημα της διακοπής».
Αναφερόμενος στο πόσο μπορεί να επηρέασε την ομάδα του η διακοπή των 14 ημερών, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε… «Είναι αλήθεια ότι είχαμε χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα, αλλά είχαμε αρκετά ανοικτά σουτ, η μπάλα μπήκε και βγήκε σε κάποια από αυτά, ενώ υποφέραμε λίγο στην άμυνα. Κάναμε αρκετά λάθη για εντός έδρας παιχνίδι, μας έπαιξαν πολύ δυναμικά, το είχαμε συζητήσει ότι θα μας παίξουν έτσι. Όταν είχαμε την ευκαιρία, δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και έβρισκαν τον τρόπο να επιστρέψουν. Ήταν ένα αρκετά αγχωτικό παιχνίδι για έναν προπονητή. Αυτό που μετράει όμως είναι ήταν η νίκη. Ο ρυθμός ήταν θέμα, γιατί είμαστε μία ομάδα που παίζει κάθε 3-4 ημέρες και τώρα, έπρεπε να παίξουμε μετά από 15. Ξεκινήσαμε πιο χαλαρά, δεν πήραμε τα ριμπάουντ, στη συνέχεια όμως αντιδράσαμε και παίξαμε καλύτερα για αν έρθει η νίκη».
Ο Jure Zdovc σχολίασε και το γεγονός ότι στο τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς πλέι μέικερ, με τον Κόνιαρη να έχει αποβληθεί με φάουλ και τον Brown να μείνει εκτός λόγω τραυματισμού… «Στο ξεκίνημα της σεζόν και σε ορισμένα φιλικά παιχνίδια δοκιμάσαμε και τον Jackson σαν πλέι μέικερ. Ίσως θα έπρεπε να βάλω περισσότερο τον Φίλλιο, που κάνει μεγάλη προσπάθεια στην προπόνηση. Για τον Brown δεν έχω εικόνα ακόμη, θα πρέπει να κάνει αύριο εξετάσεις για να μάθουμε ποια είναι η κατάστασή του».
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κλήθηκε να απαντήσει και στο ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας, με την παρουσία της νέας διοίκησης… «Ήρθε μια νέα διοίκηση και επικεντρωνόμαστε στο μέλλον. Είμαστε σε υψηλή θέση στη βαθμολογία, αλλά έχω πει πολλές φορές ότι αυτό που έχει σημασία είναι σε τι κατάσταση θα είμαστε το Μάρτιο και στο τέλος της σεζόν. Οι παίκτες αυτοί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει μια νέα διοίκηση, έχει φιλοδοξίες και θέλει να πετύχει πολλά. Αυτό είναι φυσιολογικό. Δε θα σας πω ψέματα, ότι δεν κοιτάμε την αγορά, αλλά οι παίκτες εδώ δουλεύουν καθημερινά, πολύ καλά και έχουν φτάσει την ομάδα εδώ που είναι. Δε μπορώ να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση… Θα μπορούσα να σας πω να ρωτήσετε τον Νίκο Μπουντούρη που είναι ο νέος GM, για να διώξω την πίεση από πάνω μου».
Σχολιάζοντας την απόδοση των Marvin Jones και K.J. Jackson, o κ.Zdovc είπε…
Για τον Jones… «Σήμερα μου άρεσε πολύ! Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να ξαναδώ το παιχνίδι, γιατί είχε πολύ ένταση. Επιθετικά ήταν πολύ καλός, πραγματικά μου άρεσε πολύ σήμερα και νομίζω ότι του έδειξα πόσο πολύ εκτίμησα την απόδοσή του».
Για τον Jackson: «Τον φέραμε ως πρότζεκτ, με συμβόλαιο δύο (1+1) χρόνων. Πήραμε ένα μικρό ρίσκο, είναι σκόρερ, έρχεται από ένα χαμηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα, αλλά είδατε ότι έβγαλε χαρακτήρα με τον Άρη, πήρε την ευθύνη. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Θέλει τη μπάλα στα χέρια του, θέλει και λεπτά. Προσαρμόζομαι κι εγώ στο στυλ του. Δουλεύουμε πολύ και στην άμυνα, ειδικά μακριά από τη μπάλα, στο διάβασμα του παιχνιδιού. Με την αθλητικότητα που διαθέτει μπορεί να χρησιμοποιεί πολύ καλύτερα το σώμα του και αυτό είναι που θέλουμε να κάνει. Σήμερα ήταν πολύ καλός στην άμυνα. Η δύναμη μας είναι η ομάδα, κάθε φορά μπορεί να βγαίνει άλλος μπροστά, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα ξεχωρίσει».
ΚΥΡΙΟΣ.
Προστατευτει τους παικτες του και καλα κανει.
Καλά κάνει και προστατεύει τους παίκτες, αλλά η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.
Δεν ξέρω γιατί βγαίνει προς τα έξω ότι ο ένας του ξινίζει και ο άλλος του βρωμάει.
Μπορεί να μην έχει βάση ή ο ίδιος να μην θέλει να χρεωθεί μια βιαστική κίνηση.
Τώρα ελπίζουμε να μην έχει θέμα ο Μπράουν, γιατί αλλιώς σφίξαμε στον άσσο.
Η ομάδα θα αρχίσει να δέχεται πίεση, δεν θα είναι όπως πριν.
Η πίεση θα είναι και καλοπροαίρετη, αλλά και κακοπροαίρετη από τους γνωστούς υπαλλήλους του ευεργέτη με το μόνιμο σύνδρομο καταδίωξης. Αυτό είναι δεδομένο.