Notifications
Clear all

[Closed] Jure Zdovc

81 Posts
8 Users
31 Reactions
1,827 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Ψάχνει ψηλό η ομάδα - Οι αλλαγές γίνονται για να ανέβει η ομάδα... δέκα βήματα»

«Είμαι χαρούμενος που ήταν σήμερα ο κύριος Μυστακίδης μαζί μας. Θυμάμαι και τον κύριο Βεζυρτζή από όταν ήμουν παίκτης. Προσωπικά είχα ένα έξτρα άγχος, όπως και οι παίκτες. Μία νέα εποχή ξεκινάει με νίκη. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι συνολικά. Υποφέραμε στην αρχή δεν βρήκαμε ρυθμό επιθετικά, είχαμε πρόβλημα στην άμυνα. Ξεκινήσαμε χαλαρά όπως με τον Κολοσσό και είχαμε... θέματα. Έπειτα ο στόχος μας στα αποδυτήρια είπαμε αυτή η ομάδα δεν γίνεται να σκοράρει τόσους πόντους. Με άκουσαν οι παίκτες μου και το έκαναν. Παίξαμε πιο έξυπνα. Κάναμε 27 ασίστ, εξαιρετικό νούμερο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος επιθετικά και για τη διαφορά που πήραμε».

Για τον Ταϊρί: «Αυτή είναι η δουλειά του προπονητή. Είναι εδώ ο Ταϊρί και μπορεί να μας δώσει κάτι που δεν έχουμε τώρα. Υπάρχουν πολλές αλλαγές. Κάνουμε σημαντική προσπάθεια με τη διοίκηση και τον κύριο Μπουντούρη για να δουλέψουμε και να διορθώσουμε πράγματα. Με γεγονός ότι ο Μπράουν ήταν σήμερα τραυματίας ίσως ο Ταϊρί χρειαζόταν σήμερα. Οι αλλαγές γίνονται για να ανέβει επίπεδο η ομάδα για να ανέβει λέβελ».

Για τη δύσκολη δουλειά του να αφομοιώνει παίκτες, ενώ ταυτόχρονα τους προπονεί: «Έχω δύσκολη δουλειά ομολογώ. Πολλή πίεση τις τελευταίες δέκα μέρες. Αλλά είναι μέρος της δουλειάς. Δεν είμαι εδώ να δημιουργώ αλλά να λύνω τα προβλήματα. Το έχω ξαναπεράσει στην καριέρα μου. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις και να καταλάβεις το... πνεύμα του κάθε παίκτη, να τους μιλάς, να τους δίνεις κίνητρο. Βέβαια είναι επαγγελματίες και τα πάνε εξαιρετικά. Κοιτάω μπροστά για να προπονώ αυτή την ομάδα με κάποιους νέους παίκτες για να κάνουμε... δέκα βήματα μπροστά».

Για τους πέντε διψήφιους παρά την απουσία του Μπράουν: «Σίγουρα το συζητήσαμε και τις άλλες φορές. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και έχουμε χημεία. Χωρίς χημεία δεν πας πουθενά. Για αυτό είναι δύσκολη η δουλειά μου να διατηρήσω τη χημεία αλλά και να αφομοιώσω τους νέους παίκτες. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα οπότε πάνω από όλα η χημεία».

Για το αν ψάχνει «ψηλό» η ομάδα: «Τα ριμπάουντ είναι ομαδική υπόθεση. Είναι πέντε παίκτες. Ο Ντίμσα π.χ. είχε 7 ριμπάουντ όπως και στα τελευταία παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την άμυνα οπότε άλλαξαν και τα μαρκαρίσματα στη ρακέτα. Δεν πιστεύω και πολύ στα στατιστικά. Ναι ψάχνει ψηλό η ομάδα. Αν ο ψηλός μένει στη ρακέτα ναι θα πάρει 10 ριμπάουντ, αν κινείται δεν μπορεί να τα πάρει».

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 11/12/2025 12:04 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Λογικό να θέλει να κρατήσει ισορροπίες αλλά οι παίκτες έρχονται ...

Posted : 11/12/2025 12:06 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Η ομάδα θα αλλάξει λέβελ και αυτός θα πρέπει να το διαχειριστεί. Η ομάδα σήμερα δεν ξεκίνησε καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο διορθώθηκαν όλα και ήρθε αυτή η μεγάλη νίκη.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 11/12/2025 12:35 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο και γίνεται πιο δυνατός»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Jure Zdovc, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι, αναφέρθηκε στη σπουδαία νίκη της ομάδας, στην παρουσία των νέων παικτών, αλλά και στη συγκλονιστική συμπαράσταση των φίλαθλων του «Δικεφάλου», που μετέτρεψαν το Κ.Γ. Αγίου Θωμά σε «Παλατάκι».

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε…
«Πετύχαμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, που έχει έναν καλό προπονητή, ενώ την ίδια στιγμή εμείς δεν είχαμε τον βασικό μας πλέι μέικερ και προσθέσαμε δύο νέους παίκτες στο ρόστερ. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία, αλλά για αυτό το λόγο δεν ήξερα τι ακριβώς να περιμένω. Είναι δύο πολύ ποιοτικοί παίκτες, δεν ήξερα ποια θα είναι η αντίδραση από την προσθήκη τους στην ομάδα, γιατί και οι δύο χρειάζονται την μπάλα.
Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε με διαφορά 20 πόντων, κάτι που μερικές φορές είναι εφιάλτης για έναν προπονητή, όταν η διαφορά ξεφύγει τόσο πολύ και τόσο νωρίς. Μπορεί εσύ να χαλαρώσεις και ο αντίπαλος να το εκμεταλλευτεί. Δεχτήκαμε πίεση από το Μαρούσι στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, αλλά αντιμετωπίσαμε αυτή την επίθεση και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με διαφορά 10 πόντων. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε το Μαρούσι στην έδρα τους. Είμαι ευχαριστημένος, θέλω να δώσω ξανά συγχαρητήρια στους παίκτες μας και να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Μαρούσι».

Ο Coach Jure Zdovc αναφέρθηκε επίσης…
Στους δύο νέους παίκτες της ομάδας: «Οι δύο νέοι παίκτες μας έδωσαν ακόμη περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι μας. Είναι καλοί στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα θα βοηθήσουν. Ούτε δύο προπονήσεις δεν κάναμε μαζί. Ήρθαν έτοιμοι γιατί έπαιζαν ως τώρα, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούν και αυτοί στην ομάδα, αλλά και εμείς στο τρόπο που παίζουν. Για αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που όλα αυτά συνδυάστηκαν με νίκη. Όσο για αυτά που περιμένουμε να έρθουν στην ομάδα μας, θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες».

Στους στόχους της ομάδας από εδώ και πέρα… «Όπως ξέρετε είμαι πολύ φιλόδοξος προπονητής και θέλω να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι. Μερικές φορές βάζω περισσότερη πίεση στον εαυτό μου. Βλέποντας το πρόγραμμα και τα ρόστερ στο ξεκίνημα της σεζόν, αισθάνθηκα ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά η ομάδα βρήκε χημεία, οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα. Τώρα με τη νέα διοίκηση οι φιλοδοξίες πάνε ακόμη πιο ψηλά. Δεν αλλάζει κάτι για μένα, γιατί συνεχίζω να θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι, αλλά τώρα θα υπάρχει το πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι όμως μία ομάδα άλλου επιπέδου, οπότε αυτή η πίεση είναι αναμενόμενη και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο και γίνεται πιο δυνατός».

Για την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ… «Όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλη είναι η βάση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η πορεία της ομάδας πέρσι στην Ευρώπη και η συμμετοχή στον τελικό έφερε το μπάσκετ ξανά σε αυτή τη θέση. Πουλήθηκαν πολλά εισιτήρια διαρκείας. Είδαμε κόσμο από την αρχή στα προκριματικά του BCL στη Βουλγαρία, στην Πάτρα, σήμερα εδώ. Δεν το περίμενα πραγματικά, δεν ξέρω αν αυτή είναι μία εικόνα που θα υπάρχει από εδώ και πέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μας συμπαραστέκονται τόσο πολλοί φίλαθλοι και μας βοηθούν πολύ, δίνοντας μας έξτρα ενέργεια από την αρχή ως το τέλος του αγώνα».

Posted : 14/12/2025 10:05 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πιστεύω ότι η ομάδα θα σταθεροποιηθεί δένοντας περισσότερο και δεν θα φτάνουν διαφορές 25 πόντων να γίνονται 5.

Τώρα ανεβαίνουν οι απαιτήσεις και έχει ο Τουίτι την ευκαιρία να γράψει το όνομά του με χρυσές σελίδες στην Ιστορία του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Posted : 14/12/2025 11:07 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Σε σχεση με τον Ιταλο (επισης καλος προπονητης) τον προτιμω για εναν και μονο λογο....Ειναι ψυχραιμος χωρις ακροτητες και χοροπηδητα στον παγκο...Τον εβλεπα στο ματς-θριλερ που κερδισαμε στο 0.5 sec και ηταν λες και εβλεπε τους "Απαραδεκτους" στην τηλεοραση  πινοντας μπυρες....

Εχουμε τον Ed Harris στον παγκο...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 16/12/2025 1:48 pm
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Τεραστια η ευκαιρια που του δινεται στην καριερα του.

Πρωτο φαβορι για το ευρωπαικο ειναι ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 16/12/2025 10:29 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τώρα που δυναμώνει πολύ η ομάδα και ανεβαίνουν οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες θα αρχίσει να κρίνεται και σε όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Τα πηγαίνει εξαιρετικά. Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, μετά τα πρώτα παιχνίδια, αλλά με διέψευσε πανηγυρικά.

Posted : 16/12/2025 11:09 pm
karagats4
(@karagats4)
Reputable Member

ομολογώ τον πάω περισσότερο από τον ιταλό. είχα γράψει σε ένα προηγούμενο ποστ μου τα μειονεκτήματα του καντσιελέρι στο κοουτσάρισμα. είναι νωρίς ακόμα, αλλά παιδιά, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω στο ότι είμαστε φαβορί στο eurocap. έχουμε ακόμα πολύ ψωμί να φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο. από πλευράς ρόστερ να το δείτε, ακόμα δεν...μακάρι να γίνει υπέρβαση φέτος όλοι το ευχόμαστε αυτό.

In my mind, the power i find

Posted : 16/12/2025 11:20 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Σωστός @karagats4 .

Κι εμένα δεν μου αρέσει να πανηγυρίζω και να προτρέχω από τώρα, το θεωρώ επιπόλαιο και πανηγυρτζίδικο.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι στοιχηματικές εταιρείες μας δίνουν αυτή τη στιγμή ως το μεγάλο φαβορί.

Posted : 16/12/2025 11:24 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Ο Μπέβερλι έδειξε ποιος είναι» -

Κάνοντας ένα σχόλιο για τον αγώνα: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, δεν ήταν εύκολο να συγκεντρωθούμε. Είχαμε κακή επιστροφή, χωρίς προετοιμασία. Όλα αυτά τα πράγματα μου έβαζαν ερωτηματικό για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, μία φουλ επιθετική ομάδα με πολλούς σκόρερ. Μπορεί να είναι τελευταίοι αλλά παλεύουν για τη σωτηρία. Περίμενα δύσκολο ματς. Οι παίκτες βρήκαν τη δύναμη. Ο Μπέβερλι έδειξε ποιος είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πολύ αγχωτικό ματς. Με όλες αυτές τις αλλαγές παίζουμε πολύ καλά. Έχουμε πολύ καλή χημεία στην ομάδα. Αν δείτε τον πάγκο θα το καταλάβετε αυτό. Μιλάω για αυτούς που δεν παίζουν τόσο πολύ, αλλά στηρίζουν, είναι χαρούμενοι. Είναι φυσιολογικό να θέλουν παραπάνω λεπτά. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη σε αυτούς».

Για τα 44 εκτελεσμένα τρίποντα αν ήταν πλάνο: «Αν δεν το σημειώνατε δεν θα το καταλάβαινα. Δεν παίζουν άμυνα, οπότε είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Αυτό είναι το πρόβλημα τους, κάτι που δεν μου αρέσει να λέω. Είχαμε 28 ασίστ, γυρίσαμε καλά τη μπάλα, πολλά χαμένα ελεύθερα σουτ. Ο Μέλβιν σκόραρε 29 ενώ έχασε αρκετά ελεύθερα. Ένα κομμάτι των πολλών σουτ οφείλεται και στην κούραση».

Για τον ψηλό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ: «Την ίδια ώρα που είπα ότι χρειαζόμαστε ψηλό, αποθέωσα τους υπάρχοντες. Και οι δύο ψηλοί μας σήμερα ήταν εξαιρετικοί. Ποτέ δεν ξέρεις. Ο ένας από τους δύο ψηλούς μας είναι κάθε φορά ΜVP.  Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πάρουμε άλλον. Όταν παίζουν μαζί οι ψηλοί έχουμε καλή χημεία, παίζουμε καλά».

Για το πόσο εύκολο είναι για τον ίδιο να διατηρήσει αυτή τη χημεία παρά τις προσθήκες: «Τρία παιχνίδια πλέον παίζουν οι νέοι παίκτες. Ακόμα και οι νέες μεταγραφές δεν έχουν κάνει κανονική προπόνηση λόγω των ταξιδιών. Πρέπει να τους ενσωματώσω να δουλέψω μαζί τους. Κάνουμε προπόνηση μέσα από τα ματς. Είναι μία νέα ομάδα, που πρέπει να τους προσαρμόσουμε και να προσαρμοστούμε στα χαρακτηριστικά τους».

Για τα πολλά σουτ που πήραν οι νέες μεταγραφές: «Είναι απλώς ένα παιχνίδι. Στο Μαρούσι σκόραραν 2-3 μεγάλα σουτ, σημαντικά. Δύο παίκτες γεννημένοι σκόρερ αλλά για να φτάσουν στο πιο ψηλό επίπεδο πρέπει να δουλέψουν κάποια επιμέρους χαρακτηριστικά. Σήμερα ήταν κακοί στα τρίποντα, αλλά ήταν καλή στην άμυνα. Τους διατηρείς στο παιχνίδι».

Posted : 20/12/2025 7:57 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Δουλευταράς...

Posted : 20/12/2025 7:58 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έκανε πολύ καλή διαχείριση. Έδωσε χρόνο και σε Ιατρίδη, Ζάρρα.

Posted : 20/12/2025 9:23 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Απίστευτοι οι οπαδοί μας»

«Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους. Οι οπαδοί μας ήρθαν εδώ και μας στήριξαν, ήταν απίστευτοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στην αντίπαλη ομάδα, έπαιξε πολύ καλά. Έτσι όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν αισιόδοξοι. Παίξαμε καλύτερη άμυνα στο δεύτερο μέρος. Προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι της Καρδίτσας και βρήκαμε τρόπο να κερδίσουμε».

Για τις προσαρμογές της ομάδας και την εμφάνιση του Ταϊρί: «Αλλάξαμε λίγο την άμυνα. Έκαναν τρία φάουλ στην αρχή και ο διαιτητής τα άφηνε. Έπρεπε να παίξουμε κι εμείς έτσι. Η Καρδίτσα σκόραρε μόνο 20 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Προσαρμοστήκαμε και στην επίθεσή μας, γιατί δεν είχαμε τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουμε καλά τη μπάλα. Προσπαθήσαμε περισσότερο και στα ριμπάουντ. Έχουμε τρία καινούρια γκαρντ και είμαστε μια τελείως διαφορετική ομάδα. Χρειαζόμαστε χρόνο. Πρέπει να αλλάξουμε λίγο στην επίθεση, γιατί έχουμε παίκτες που θέλουν τη μπάλα. Πρέπει να προσαρμοστούν στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι, αλλά ουσιαστικά έχουμε λίγο χρόνο προπονήσεων. Ο Ταϊρί ήταν καυτός και γι’ αυτό πήγε πολλές φορές η μπάλα στα χέρια του».

Για το πώς έπεισε τους παίκτες του να εμφανιστούν πιο δυνατοί στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Νιώθω καλά, γιατί οι παίκτες με ακούνε σε αυτά που τους λέω. Καταλαβαίνουν ότι όταν δεν έχουμε καλή ημέρα στην επίθεση, πρέπει να δουλέψουν πιο σκληρά στην άμυνα. Στο ημίχρονο με άκουσαν, κατάλαβαν τι ζήτησα και τα εκτέλεσαν στο παρκέ».

Για το αν περιμένει Έλληνα παίκτη η ομάδα: «Θα δούμε σύντομα»

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 28/12/2025 5:20 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

- Πρόεδρε εδω στρατηγος ΖνΤοβτς...Φερε τον Αντετοκουμπο να τελειώνουμε με τους γαυρο-βαζελους...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 29/12/2025 9:41 pm
nikolasf4 reacted
Page 4 / 6
Share: