Πήρε μπρος ρε το παιδί και τον κοροιδεύαμε...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Αφου ακουσε μπινελικι, πηρε μπρος.
Μακαρι δηλαδη να δειξει οτι αξιζε το 2ετες συμβολαιο.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ....Δεν την περίμενα.
Για την τεράστια νίκη:
«Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Ήμασταν προετοιμασμένοι. Ξέραμε πόσο μεγάλο ματς είναι. Πολύ δύσκολος αντίπαλος και έδρα. Τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι. Η απόδοση μας είναι πολύ καλή τελευταία».
Για τη διαφορά του συγκριτικά με την αρχή της σεζόν:
«Αυτό οφείλεται στους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Με πιστεύουν. Όσο παίζεις νιώθεις και καλύτερος, το ίδιο και εγώ. Έχω καταλάβει πως θέλει να λειτουργώ ο ΠΑΟΚ και χαίρομαι να βοηθάω ώστε να πάρουμε νίκες».
Έβγαλε έξω το τρίτο ποδάρι, το αλάνι από το Μισούρι στο US και τους ράντισε όλο το Παλέ από πάνω μέχρι κάτω και πρώτο απ' όλους τον Χισιάο και τα γκρι ανθρωπάρια.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
σας το είπα ότι ο τσάκσον είναι το πουλέν μου φέτος. τρώει πολύ κράξιμο όμως. για όσους ξέρουν λίγο από την σπυριάρα, καταλαβαίνουν τι λέω. ο παίκτης χωρίς δήθεν μαγκιές που σου δίνει την πεποίθηση ότι θα μπει μέσα και θα παίξει αυτό που ξέρει χωρίς πολλά πολλά. και συνήθως αυτοί οι παίκτες κάνουν την ζημιά κυρίως στα εκτός..
In my mind, the power i find
Τι παιχνιδαρα εκανε το αλανι.
Μ.Jordan θυμισε!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
11 πόντους και 6 ασίστ.
Πλέον έχει μπει για τα καλά στην ομάδα και στον ρόλο του.
Το αλάνι 13 πόντους κάρφωσε απόψε... 😎
Αργησε να δειξει και εμεις βιαστηκαμε να κρινουμε.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Τέλος αυτός. Μου αρέσει που ο Χατζόπουλος του είχε κάνει και διετές. Καλή συνέχεια. Για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής, δεν χωρούσε, γιατί δεν είχε σταθερότητα και πολλές φορές ήταν επιπόλαιος. Δεν ήταν βέβαια κακός παίκτης.
Λύση συνεργασίας ΚΑΕ ΠΑΟΚ και K.J. Jackson
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον αθλητή K.J. Jackson.
Ευχαριστούμε τον K.J. για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε όλο το διετές συμβόλαιο του Τζάκσον και θα του δώσει και ό,τι χρειαστεί για την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη μέχρι να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του.
Τοσκίτσης: paoktoday.gr
Δεν το λες και μικρή υπόθεση, να πληρώνεται ολόκληρο διετές συμβόλαιο, για 4 - 5 μήνες στην ομάδα.
Τον Ευχαριστούμε για την εμφάνισή του στο Παλέ και την π@υτσα στα σκουλήκια.... Καλή συνέχεια