Notifications
Clear all

[Closed] Massimo Cancellieri (Coach)

197 Posts
9 Users
190 Reactions
1,842 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 12/10/2024 7:43 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Posted by: @billysm-4

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

Καντσουλέσκου με σκουφί ; 😆

RESPECT !!

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 13/10/2024 1:39 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Διαβάζει το παιχνίδι και αυτό βοηθάει την ομάδα.

Είχα χρόνια να το δω αυτό.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 13/10/2024 4:04 pm
teododo and Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ !!

Posted : 16/10/2024 10:36 pm
Billysm-4, teododo, jim and 1 people reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Καλά είχαν πει ότι είναι πολύ καλός προπονητής.

Posted : 16/10/2024 10:42 pm
Billysm-4, teododo, jim and 1 people reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Μου αρεσει το παθος του.

Ο τυπος ειναι οαση ελπιδας μπροστα σε αυτους που ειχαμε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Για όσους είναι από τη Θεσσαλονίκη δεν είναι έκπληξη το τι είναι ο ΠΑΟΚ και τι αντιπροσωπεύει. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δείξαμε τον ενθουσιασμό των παικτών σε συνδυασμό με την κερκίδα».

Για το αν έγινε σοφότερος από την εξέλιξη του αγώνα:

«Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι αλλάζει τα σχήματα για να δώσεις διαφορετικά στοιχεία. Αυτός είναι ο λόγος που δοκίμασα διάφορα σχήματα με περισσότερα γκαρντ ή περισσότερους ψηλούς. Τα σκαμπανεβάσματα είναι πιθανό να συμβούν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί μπορεί να συμβεί. Πιστεύω ότι η ομάδα δίνει από την αρχή της σεζόν το 100%. Είμαστε σε διαδικασία που δουλεύουμε κάθε μέρα και γνωριζόμαστε καλύτερα με τους παίκτες».

Για το αν η νοοτροπία που θέλει να περάσει στους παίκτες είναι αυτή που είδαμε σήμερα:

«Με ενδιαφέρει οι παίκτες να τα κάνουν όλα σωστά στην άμυνα. O Περσίδης είναι ένας τύπος που αγαπώ. Μάχεται για κάθε μπάλα. Αν με την επιθετική παρουσία των παικτών ήμουν το ίδιο έξαλλος, τότε ο Χέντερσον δεν θα έπαιζε… καθόλου».

Για το αν η ομάδα θα βγάλει την ίδια ένταση στο επόμενο ματς:

«Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τις ημέρες που έχουμε μπροστά μας. Το βασικό είναι να μην δώσουμε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι. Η συμπεριφορά τους πρέπει να είναι εστιασμένη στο μυαλό. Θέλουμε να λειτουργήσουμε με όση περισσότερη ενέργεια έχουμε».

Για το πώς περιμένει την εξέλιξη του ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν:

«Είναι βασικό να παραμείνουμε ταπεινοί αν θέλουμε να κάνουμε μια καλή σεζόν. Η εικόνα που είχε η ομάδα ήταν καλή για να πάρει διαφορά, αλλά δεν κατάφερε να την εξελίξει, αυτό δείχνει ποιοι είμαστε. Είμαστε μία ομάδα που δουλεύει για να βελτιωθεί».

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 16/10/2024 11:19 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Μεσογειακος τυπος σαν εμας, παθιασμενος βαθια με το αθλημα.

Το κυριοτερο, ειναι γνωστης της προπονητικης.

Posted : 17/10/2024 3:40 pm
Bersekeros and Billysm-4 reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Του βγαζω το καπελο ειλικρινα.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 17/10/2024 10:10 pm
nikolasf4 and Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Δε θα αλλάξουμε τη νοοτροπία μας με τον Άλεξ, θα τα δίνουμε όλα στο παρκέ»

«Μου άρεσαν πολλά σήμερα. Η δουλειά μου είναι να κάνω την ομάδα να καταλαβαίνει κάθε λεπτό που περνάει στο παρκέ. Η νοοτροπία νικητή έρχεται σιγά - σιγά, μου άρεσε πολύ το τρίτο δεκάλεπτο. Δεν  έπρεπε ήθελα να είναι κανένας χαλαρός όταν φτάσαμε τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους. Θέσαμε τον τόνο και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, θα τα δίνουμε όλα στο παρκέ».

Για την έλευση του Άλεξ Αντετοκούνμπο: «Θα ξεκινήσει τη διαδικασία προσαρμογής σταδιακά. Συζητήσαμε μαζί του, έχουμε καθαρές ιδέες και δε θα αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Θα πάρει τον χρόνο του και εμείς τον δικό μας, θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Είναι μια ενδιαφέρουσα ένεση ενέργειας. Μου αρέσει πως παίζουμε, πιστεύω στην ομάδα , το ίδιο και αυτός. Θα είναι μακρά διαδικασία και απαιτείται χρόνος και από τις δύο πλευρές».

Για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ: «Θα κάνουμε την προετοιμασία μας. Η ομάδα γνωρίζει πως η ΑΕΚ μετά  τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ίσως είναι η τρίτη ομάδα και φαβορί για αυτή τη θέση μαζί με το Μαρούσι. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι και μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην άμυνα για 40 λεπτά για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να παλέψουμε και να μην τους επιτρέψουμε να έχουν μια καλή μέρα»

Τρελα ειναι ο φαλακρος !!!

Posted : 23/10/2024 11:30 pm
m01can4 and Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Χρόνια είχαμε να δούμε τόσο ΣΟΒΑΡΟ προπονητή...

Posted : 27/10/2024 11:05 am
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

ΜΑΕΣΤΡΟΣ!!!!

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 27/10/2024 12:46 pm
teododo reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!

Posted : 27/10/2024 3:59 pm
jim and Bersekeros reacted
nikolasf4
(@nikolasf4)
Prominent Member

Φερτον στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Posted : 28/10/2024 3:26 am
jim reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Η ομάδα χρειάζεται αυτοπεποίθηση και όχι κατηγορίες…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Massimo Cancellieri μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι, αναφέρθηκε αρχικά στον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε το παιχνίδι στα τελευταία του λεπτά: «Θα κάνω μόνος μου στον εαυτό μου την ερώτηση που προφανώς σας απασχολεί όλους, τι έγινε στα τελευταία τέσσερα λεπτά του αγώνα. Η απάντηση είναι δεν έχω ιδέα. Σταματήσαμε να παίζουμε. Στην επίθεση κρατούσαμε υπερβολικά την μπάλα και την ίδια στιγμή ο αντίπαλος πήρε αυτοπεποίθηση. Στην άμυνα, έγινε το αντίθετο, κυνηγούσαμε τους παίκτες που έκαναν διείσδυση και δεν μαρκάραμε αυτούς που μπορούσαν σουτάρουν. Παρόλα αυτά δεν με ενδιαφέρει γιατί κερδίσαμε. Αυτή η ομάδα χρειάζεται αυτοεποίθηση και όχι να την κατηγορήσει κανείς. Είμαι πολύ εντάξει με αυτό, όπως θα ήμουν κι αν είχαμε κερδίσει με buzzer beater. Για μας αυτές οι νίκες είναι ζωή. Θα αφήσω στα social media να σχολιάσουν τι έγινε στο τέλος. Εγώ είμαι καλά από την στιγμή που κερδίσαμε. Θα συζητήσουμε με την ομάδα μου για το τι πρέπει να δουλέψουμε, αλλά έχουμε τον καιρό να το κάνουμε αυτό».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco έκανε προσωπική αναφορά στο Χάρη Γιαννόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να δώσω προσωπικά συγχαρητήρια στο Χάρη Γιαννόπουλο, γιατί ουσιαστικά πήρε την ομάδα του και την επανέφερε στο παιχνίδι. Μπορεί να μας κατηγορήσει κάποιος για την άμυνά μας, αλλά ο τρόπος με τον οποίο σούταρε ήταν απίστευτος. Είχε αυτή την θέληση να επιστρέψει η ομάδα του, ένας πολύ καλός παίκτης, γνωστός όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και έξω από αυτήν. Και απλά με αυτά που λέω θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου προς αυτόν και τίποτα άλλο».

Σχετικά με την διαδικασία ενσωμάτωσης του Άλεξ Αντετοκούνμπο ο Massio Cancellieri τόνισε: «Αν έχετε δει την ομάδα μας να παίζει και εφόσον η ομάδα μας παίζει έτσι, υπάρχει μία διαδικασία, την οποία γνωρίζει ο Άλεξ, έχουμε μιλήσει μαζί του και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστούμε. Η χημεία μας δουλεύει πολύ καλά. Χρειάζεται χρόνος για να καταλάβει κάποια πράγματα, αλλά είναι ένας παίκτης που μου αρέσει και πρέπει να μπει στην ομάδα με τον σωστό τρόπο και για την ώρα πηγαίνουμε καλά και σέβομαι τον τρόπο με τον οποίο συμμετέχει σε αυτό που κάνουμε»

ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

Posted : 03/11/2024 12:16 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έχει δίκιο ο κόουτς. Είναι μεγάλος μάγκας. Ξέρει τι να πει και πώς θα το πει, ακόμα και στις δηλώσεις.

Εγώ ας πούμε που φόρτωσα με την εμφάνιση στο τέλος, μόλις άκουσα τις δηλώσεις, ήρθα στα ίσα μου, γιατί στην τελική είμαστε μια νέα ομάδα, με πολύ χαμηλό μπάτζετ που παίζουμε πολύ πάνω από αυτό που προσδοκούσαμε στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Πάρα πολύ πιο πάνω όμως.

Και επίσης στην τελική, η νίκη είναι αυτή που μετράει. Αυτή την πήραμε και παίζοντας φανταστικό μπάσκετ, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Posted : 03/11/2024 12:34 pm
Telis Stallone and jim reacted
Page 4 / 14
Share: