Notifications
Clear all

[Closed] Massimo Cancellieri (Coach)

197 Posts
9 Users
190 Reactions
1,840 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Τιποτα. Αν συνεχισουμε ετσι δεν τον βλεπω καλα.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 07/09/2024 10:50 am
(@Anonymous 8)

Βλέπω να τρώει γρήγορα cancel ο Cancellieri.!!

Posted : 07/09/2024 11:46 am
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Cancel θα φάει εκ των συνθηκών. Εγώ τον βλέπω και τον λυπάμαι. Γιατί φαίνεται συμπαθής.

Πού ήρθε και έμπλεξε ο ανθρωπάκος.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 07/09/2024 12:23 pm
m01can4 reacted
(@Anonymous 8)

Posted by: @bersekeros

Cancel θα φάει εκ των συνθηκών. Εγώ τον βλέπω και τον λυπάμαι. Γιατί φαίνεται συμπαθής.

Αυτό ακριβώς φίλε Μπερ, έμπλεξε.

Μάλλον έκλεισε η κάνουλα του Γιώργη και από ότι φαίνεται ο ψηλός δεν μπορεί να συνεχίσει, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δε θα άφηναν να φύγουν 2-3 παικταράδες από την περσινή ομάδα. Επίσης θυμάμαι που μου είπες ότι και να πέσουμε δεν ξεχρεώνουμε, οπότε κλάφτα Χαράλαμπε.

Posted : 07/09/2024 2:11 pm
Bersekeros and m01can4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Posted by: @bersekeros

Δεν νομίζω να μην ήξερε. Αν έγινε φταίει ο Χατζό, αλλά ο κόσμος γύρισε την πλάτη...

ΠΑΟΚ μόνο στα λόγια.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 07/09/2024 4:10 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Να αγαπάτε τους παίκτες γι’ αυτό που δίνουν»

Καντσελιέρι: «Να αγαπάτε τους παίκτες γι’ αυτό που δίνουν»

«Στην τελευταία περίοδο, αν δεν κάνω λάθος, έβαλαν 10 πόντους και καταφέραμε να τους περιορίσουμε παρά τα λάθη μας στην επίθεση. Είμαστε μια νέα και άπειρη ομάδα. Είναι φυσιολογικό, πρέπει να το αποδεχτούμε, αλλά να αγαπάμε τους παίκτες γι’ αυτό. Πρέπει να τους εκτιμάμε γι’ αυτό που δίνουν στο παρκέ. Είναι ήδη κάτι ξεχωριστό. Γι΄αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι. Πάλευαν σκληρά στην άμυνα. Κάθε σουτ ήταν αμφισβητούμενο, παίρναμε τα ριμπάουντ όταν χρειαζόταν. Κάναμε καλή δουλειά.

Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος»,

Όσον αφορά τον αντίπαλο που προτιμά:

«Πάμε βήμα-βήμα. Όποιος κερδίσει αυτόν θα προτιμήσω».

Για το τι σημαίνει η νίκη αυτή:

«Σημαίνει πολλά για τη χημεία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας μετά από μια δύσκολη προετοιμασία. Είχαμε κάποια προβλήματα. Ήρθαμε εδώ όχι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα»

Το "πάλευαν σκληρά στην άμυνα" δεν νομίζω ότι ισχύει... 🙄 

Posted : 20/09/2024 11:11 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Παλέψαμε ως το τέλος»

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Οι αντίπαλοί μας έδειξαν περισσότερη ποιότητα κυρίως στην επίθεση. Τους δυσκολέψαμε, αλλά κέρδισαν με την ατομική τους ποιότητα και με τα ριμπάουντ, λόγω της άμυνας με αλλαγές που παίξαμε. Ρισκάραμε. Σταματήσαμε τους γκαρντ, το εκμεταλλεύτηκε όμως ο Ουίλιαμς.

Όταν τον σταματήσαμε, οι γκαρντ πήραν το πάνω χέρι. Στην επίθεση πρέπει να είμαστε πιο ξεκάθαροι, να γυρίζουμε περισσότερο την μπάλα για να βγάζουμε περισσότερα σουτ. Δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε έξυπνα το προβάδισμα που πήραμε στην αρχή του αγώνα»

Η ομάδα έχει ελλείψεις. Και δεν νομίζω να καλυφθούν πλέον...

Posted : 22/09/2024 1:08 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Δε χάσαμε το μυαλό μας, αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση»

«Μειώσαμε τα λάθη, παίξαμε σταθερή άμυνα, ελέγξαμε τα επιθετικά ριμπάουντ. Στο τέλος δε χάσαμε το μυαλό μας, σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη εκτός έδρας».

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε το ταλέντο του Περιστερίου και τις αγωνιστικές του αρετές. Παίξαμε καλή άμυνα, όχι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά τα φάουλ που γρήγορα έκαναν οι πλέι μέικερ. Παίξαμε σωστά με διαφορετικές πεντάδες.

Το τρίτο κλειδί για τη νίκη ήταν οι πόντοι που πήραμε από δεύτερες επιθέσεις. Είχαμε σωστή αντίδραση όταν προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, πήγαμε στα επιθετικά ριμπάουντ, ανανεώσαμε επιθέσεις και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθηση των παικτών. Είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις έναν αγώνα εκτός έδρας και για αυτό είναι ακόμη πιο σημαντική η νίκη μας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Όταν δουλεύεις σκληρά για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να σου δημιουργηθούν άσχημα συναισθήματα εάν δεις ότι τα πράγματα δεν πάνε στη σωστή κατεύθυνση. Είναι πολύ νωρίς για το πρωτάθλημα, είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε, αλλά αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και μας δείχνει ότι αν παίζουμε έτσι μπορούμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε»

Ακουσε κατι χοντρα μπινελικια ο Παπαδακης οπως ειδα.

Posted : 06/10/2024 12:40 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Μπράβο στον κόουτς, είναι σοβαρός και κάνει δουλειά.

Μπορεί να χάσαμε διαφορά 16 πόντων, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος στο στόχο και πήραμε τη νίκη.

Posted : 06/10/2024 11:56 am
jim and teododo reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ας δωσουμε λιγο χρονο, εχει σημειωθει οτι ειναι καλος προπονητης.

Τωρα θα δειξει το μελλον κατα ποσο ισχυει.

Παντως του πιστωνεται στα θετικα το καλο ξεκινημα.

Posted : 06/10/2024 4:26 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Ήταν εκπληκτικό αυτό που συνέβη…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Massimo Cancellieri, μετά το τέλος του αγώνα με τη Limburg και την σπουδαία εκτός έδρας νίκης της ομάδας τόνισε: «Πετύχαμε δύο νίκες με θυσίες, με συνεχή σκληρή δουλειά. Σήμερα ήταν δύσκολο λόγω της ενέργειας που χρειάστηκε για την ανατροπή. Είμαι ικανοποιημένος με την άμυνα της ομάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, πήραμε σημαντικές κατοχές και είχαμε ροή στην επίθεση, πράγματα που δεν συνέβησαν στα πρώτα δυόμισι δεκάλεπτα. Είναι σημαντικό γιατί η νίκη τονώνει την αυτοπεποίθηση και δίνει ώθηση. Αυτή η ομάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα. Το κατάλαβα από σήμερα. Για αυτό είναι σημαντικό να κερδίζουμε για να βελτιωνόμαστε και να περιορίζουμε τις διακυμάνσεις. Θα ήταν φυσιολογικό για την ομάδα μας».

Σχολιάζοντας την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, ο Ιταλός προπονητής είπε… «Τους είδα και τους άκουσα. Η υποστήριξη του κόσμου δίνει στο τέλος αυτό το παραπάνω της ενέργειας που χρειάζεται για τη νίκη. Ήταν εκπληκτικό αυτό που συνέβη. Ήξερα ότι θα έρθει ο κόσμος, αφού ζουν σε όλο τον κόσμο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και σε αυτή την περιοχή, αλλά δεν περίμενα ότι θα έρθουν τόσο πολλοί και θα είναι τόσο ενθουσιώδεις».

Μου αρεσει γιατι δεν κρυβεται και λεει αληθειες.

Posted : 10/10/2024 5:45 pm
jim reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Όσο περνάει ο καιρός θα φαίνεται και η δουλειά που κάνει περισσότερο. Επίσης όσο περνάει ο καιρός τον συμπαθώ όλο και περισσότερο.

Posted : 10/10/2024 10:46 pm
jim reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Ελεγε οτι θα στρωσει η ομαδα και το εκανε.

Μακαρι να δειξει διαρκεια και συνεπεια στην αποδοση.

Γιατι και οι παικτες που εχει δεν ειναι και τιποτα φοβερο.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 10/10/2024 11:23 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Χάσαμε στις λεπτομέρειες - Είμαστε ίδιοι με τον Παναθηναϊκό»

«Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να κερδίσουμε. Στο τέλος το ταλέντο του Παναθηναϊκού κέρδισε, αλλά είμαι ικανοποιημένος με όσα κομμάτια κάναμε μέσα στο ματς. Πριν το παιχνίδι, λίγοι περίμενα ότι θα παίξουμε έτσι. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ποτέ δε μπορείς να είσαι ικανοποιημένος όταν χάνεις, αλλά από όλα τα άλλα, είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου».

Για την άμυνα και την επίθεση: «Κάνουμε προετοιμασία και για τις δύο πλευρές. Δίνω τα εύσημα στην ομάδα, καταφέραμε και ακολουθήσαμε τη ροή του αγώνα και τον υψηλό ρυθμό. Οι παίκτες διάβασαν αρκετά πράματα, φτάσαμε σε υψηλό σκορ και ήταν πολύ σημαντικό ότι διεκδικήσαμε τη νίκη. Στο τέλος κέρδισε ο Παναθηναϊκός λόγω του ταλέντου του και όχι γιατί τους αφήναμε και τους κοιτούσαμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και είναι ένα πολύ θετικό δείγμα».

Για τη συνεχή βελτίωση της ομάδας : «Νομίζω πως είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτό. Η ομάδα δουλεύει πολύ και όντως έχει αλλάξει και βελτιώνεται σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Είμαστε μια ομάδα με 10 νέους παίκτες και είμαστε προετοιμασμένοι να δούμε πως θα αντιδράσουμε όταν θα κάνουμε και ένα βήμα πίσω. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Τώρα εξελισσόμαστε. Τώρα παίρνουμε ότι μας δίνει αυτή η περίοδος.

Για το ματς με την Πόρτο την Τετάρτη: «Αύριο θα έχουμε ρεπό, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για κούραση, δύο μήνες αφού ξεκινήσαμε. Θέλουμε να παίξουμε στον ίδιο ρυθμό. Με την Πόρτο θα ζητήσω από όλους να είναι έτοιμοι και να μπορέσω  ανοίξω το ροτέισον».

Για το σημείο που ήταν το σκορ 70-62 και τη διαφορά των ριμπάουντ: «Παίζαμε κόντρα στον Μήτογλου και τον Λεσόρ, οπότε νομίζω πως θα κοιμηθώ καλά. Ήταν πολύ δύσκολο να τον σταματήσουμε τον Λεσόρ. Έχανε τα σουτ του και έπαιρνε τα ριμπάουντ ο ίδιος. Είχαμε πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ, μας πόνεσε ο Λεσόρ, ο οποίος είχε 4/12 σουτ, οπότε κάναμε καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Είναι ομάδα τοπ επιπέδου και πολλές άλλες ομάδες και στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολο να τον σταματήσουν».

Και κατέληξε: «Ήμασταν μπροστά στο σκορ για 27 λεπτά.  Ο Ναν έβαλε 27 πόντους αλλά δεν μας επηρέασαν τόσο όσο τα σουτ του Γκραντ ή του Γκριγκόνις και του Παπαπέτρου. Ευχαριστώ τον κόουτς Αταμάν που είπε ότι αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό, μας τιμάει πολύ αυτό».

RESPECT COACH!

Posted : 12/10/2024 7:22 pm
Bersekeros reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 12/10/2024 7:40 pm
Page 3 / 14