8. Soualiho Meïté

Notifications
Clear all

8. Soualiho Meïté

71 Posts
8 Users
34 Reactions
809 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Σουαλιό Μεϊτέ από την Μπενφίκα, με μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25, με οψιόν αγοράς. Ο Γάλλος μέσος επιστρέφει στην Τούμπα και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 82.

Γεννημένος στις 17 Μαρτίου 1994, στο Παρίσι της Γαλλίας, ο Μεϊτέ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Οσέρ, κάνοντας το ντεμπούτο του στη Ligue 1 κατά τη διάρκεια της σεζόν 2011-12. Tην επόμενη σεζόν η Λιλ με την Οσέρ ήρθαν σε συμφωνία για τον 19χρονο Γάλλο, με την πρώτη να τον παραχωρεί ξανά στην Οσέρ με δανεισμό για να καταγράψει 22 συμμετοχές, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές.

Ο Μεϊτέ επέστρεψε στη Λιλ, όπου και παρέμεινε μέχρι τη σεζόν 2015-16, μετρώντας 41 συμμετοχές. 

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2016 μετακόμισε στη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Πέρασε δύο χρόνια στη Jupiler Pro League, αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή. Ο Γάλλος συμμετείχε σε 58 παιχνίδια, σκόραρε δύο γκολ και κατέγραψε δύο ασίστ, όντας πρωταγωνιστής της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Bελγίου.

Τη σεζόν 2017-18 επέστρεψε ξανά στην Ligue 1, αυτή τη φορά για την Μονακό, με την μεταγραφή να κοστίζει 8.000.000 ευρώ. Στους «Μονεγάσκους» αγωνίστηκε τρεις φορές πριν πάει δανεικός στην Μπορντό, όπου και κατέγραψε 19 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ.

Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στην Serie A για λογαριασμό της Τορίνο. Ο Γάλλος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γκρανάτα σε 94 αγώνες, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας επτά ασίστ.

Οι εμφανίσεις του κέντρισαν το ενδιαφέρον της Μίλαν, η οποία τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο του 2021 έγινε κάτοικος Μιλάνου και έπαιξε σε 21 παιχνίδια, μετρώντας και μία ασίστ. 

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μεϊτέ ήταν η Μπενφίκα. Στη Λισαβόνα μέτρησε 27 εμφανίσεις πριν φύγει δανεικός για την Κρεμονέζε την σεζόν 2022-23, όπου είχε 35 συμμετοχές και δύο ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2023 έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης και έγραψε ιστορία! Ο Μεϊτέ αγωνίστηκε σε 42 αγώνες, με ένα γκολ και δύο ασίστ, συμβάλλοντας καθοριστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2024 επέστρεψε στην Μπενφίκα και τώρα επιστρέφει ξανά στην Τούμπα για να φορέσει και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα.

Σου, καλώς ήρθες πίσω!»

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 24/01/2025 4:10 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

ANTE MALAKA ΑΡΓΗΣΕΣ!

Posted : 24/01/2025 4:12 pm
jim, Billysm-4 and Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ναι !!

Ti Sou και mou is back, βρε εκεί στην ΠΑΕ;

The Mountain Is Back!

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 24/01/2025 4:35 pm
jim and teododo reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Δεν μπορω να καταλαβω πως αυτος ο παικτης δεν βρηκε ομαδα, πως δεν τον ηθελε καποια ομαδα απεγνωσμενα οπως εμεις.

Σε εμας κουμπωσε ιδανικα, τι να πω, γι αυτο και εγραψε στα π@π@ρια τον βαζελο.

Αν βρει αγωνιστικο ρυθμο, νομιζω μαζι με Καμαρα, θα γ@μισουν κοσμο!

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 24/01/2025 4:47 pm
jim and Bersekeros reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Εδειξε ποιος ειναι.

Και πιστευω πως δεν θα αργησει και πολυ να βρει ρυθμο παρα την μεγαλη απραξια.

Λιγα λεπτα να αρχισει να παιρνει σε καθε παιχνιδι και θα το βρει.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 25/01/2025 12:17 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Εδειξε ποιος ειναι.

Και πιστευω πως δεν θα αργησει και πολυ να βρει ρυθμο παρα την μεγαλη απραξια.

Λιγα λεπτα να αρχισει να παιρνει σε καθε παιχνιδι και θα το βρει.

Posted : 25/01/2025 12:18 pm
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Τα συναισθήματά του για την επιστροφή στον ΠΑΟΚ:

«Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω μαζί σας, στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τους ανθρώπους της ομάδας, που η επιστροφή μου έγινε πραγματικότητα. Ελπίζω να σας δω σύντομα στο γήπεδο».

- Για το πόσο έτοιμος είναι να βρεθεί στο γήπεδο με την ομάδα:

Νιώθω υπέροχα. Όπως είπα, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι πίσω στην ομάδα. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Europa League. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, το είδα αυτό και με τα όσα κάναμε την περασμένη σεζόν. Το παρελθόν είναι παρελθόν και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παρόν, να κάνουμε την δουλειά μας και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

- Τι είχες στο μυαλό σου, τι σε έκανε να γυρίσεις πίσω;

«Είναι απλό, ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ γενικά. Οι φίλαθλοι, η ομάδα, η πόλη. η οικογένειά μου ήταν πολύ χαρούμενη ότι επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά, η ατμόσφαιρα. Έλαβα πολλά μηνύματα από τους συμπαίκτες μου, από τους φιλάθλους. Σκέφτηκα όλα όσα έκανα εδώ την περσινή σεζόν.

Ήμουν πραγματικά χαρούμενος, είχα ειρήνη μέσα μου και μπορούσα να παίξω το ποδόσφαιρο όπως μου αρέσει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και θα πιέσω τον εαυτό μου να παίξω».

- Νέο κεφάλαιο, νέο στυλ, νέο νούμερο. Τι καινούριο να περιμένουμε από εσένα;

«Έναν νέο Σου! Ελπίζω μία καλύτερη εκδοχή. Δούλεψα πολύ αυτούς τους μήνες και θέλω να έρθω και να δώσω τα πάντα για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Έχουμε καλή ομάδα, και μας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες να διευθετήσουμε και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι τη φετινή σεζόν».

Posted : 26/01/2025 2:12 pm
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Μου ελειψε να βαζει το σωμα του και να στελνει τον αντιπαλο για.........βολτα!!!

Posted : 08/02/2025 10:04 pm
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Βελτιωμένος σε σχέση με προχθές.

Λογικά αρχίζει να ανεβαίνει.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 08/02/2025 10:32 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Απίστευτα σημαντική η παρουσία του στο χώρο του κέντρου.

Posted : 08/02/2025 10:38 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Είχε σε 81 λεπτά συμμετοχής, 59/63 πάσες, δηλαδή έφτασε το 94% της ακρίβειας, αριθμούς που τους είχε και πέρσι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είχε 76 επαφές με την μπάλα, 6/7 επιτυχημένες μακρινές μπαλιές και μια πάσα - κλειδί στο 0-2 του Πέλκα, φάση που ξεκινά από υπέροχη επιθετική ανάπτυξη του Μεϊτέ.

2/2 επιτυχημένες ντρίμπλες στην μεσαία γραμμή, 4 κερδισμένες μονομαχίες στον άξονα με την μπάλα κάτω και 2 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες για τον 30χρονο Γάλλο χαφ που επιχείρησε και να σκοράρει, αλλά στις 2 προσπάθειες του προς την εστία, η μπάλα 2 φορές βρήκε σε κορμιά αμυντικών.

Σταμάτησε 4 φορές επιθέσεις του ΟΦΗ κάνοντας φάουλ, είχε 2 κλεψίματα και επέβαλλε τον δικό του νόμο στον χώρο του κέντρου από το πρώτο λεπτό. 

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 09/02/2025 12:36 pm
Bersekeros and jim reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Καποιες κινησεις του θυμησαν τον περσινο παικταρα.

Σιγα σιγα θα επιστρεψει, ισως και την καταλληλη στιγμη.

Posted : 09/02/2025 11:30 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Βουνό και ογκόλιθος!!

Posted : 10/02/2025 1:48 am
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Του ειπες οτι "ειμαι μαλ@κας που καθομουν τοσο καιρο" ? 🤨 

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 13/02/2025 12:44 am
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)