Τζιμάκο υπάρχει και 4ος στόχος, η έξοδος στην Ευρώπη, η οποία παίζεται ακόμα.
Αδερφε, ειναι καταντια να μιλαμε για στοχο εξοδου στην Ευρωπη.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και Κυπελλο και ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ φωναζαν!
Απο τα ΤΡΙΑ.....μειναμε με το ΕΝΑ!
Αρα θελω το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, καθε τι λιγοτερο απο αυτο ειναι ξεφτιλα.
Εξαλλου ο απατεωνας ελεγε απο περσι οτι φτιαχναμε ομαδα για φετος!!!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Αρα θελω το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, καθε τι λιγοτερο απο αυτο ειναι ξεφτιλα.
Εξαλλου ο απατεωνας ελεγε απο περσι οτι φτιαχναμε ομαδα για φετος!!!
Όπως τα λες @jim.
Τρία χρόνια ''χτίζει'' ο απ@τεώνας.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Δεν αξίζει να ασχοληθείς άλλο, ειλικρινά...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ειναι κωμικο οποιοδηποτε σχολιο για τον συγκεκριμενο..Δηλαδη εχθες υπαρχει εστω ενας ανθρωπος που να ελεγε "ΠΑΟΚΑΡΑ μου τι μπαλα παιζεις ? Πως τους εχεις πατησει ετσι " και στο τελος εξαιτιας της διαιτησιας χασαμε ?
Του Σαστρε δεν το ειδα αλλα και ετσι να ηταν, οι γαυροι αλωνιζουν απο εκεινη τη στιγμη ολο το γηπεδο κυριολεκτικα και με υποδειγματικο τροπο βαζουν το 2ο γκολ...Δεν τους σταματει κανεις...Μας εχουν κανει κυριολοκετικα μ@λακες...
Εφτασε ο Τσολακης να δινει ασισστ στον Ναβαρο....Εφτασαν σε σημειο να βγαινουν με 3 μπαλιες στην πλατη της αμυνας...Αδιανοητα πραγματα...
Στο πρωτο ημιχρονο υπαρχει κανεις που δεν εκανε το σταυρο του καθε φορα που εβγαιναν μπροστα και περιμεναμε τον εποπτη να σηκωσει τη σημαια ? Ευτυχως που και αυτοι ηθελαν να γινουν ηρωες και δεν δεν εκοβαν τη μπαλα σε ελευθερους παικτες γιατι το κοντερ θα ειχε γραψει παραπανω...
Και αδικηθηκαμε που ? Οταν καναμε την πρωτη τελικη στο 75' και η πρωτη ευκαιρια ηταν η κεφαλια του Κουλιερακη στο 76' ?
Υπαρχει δικαιολογια για τον αντιπαλο που επαιξε πρωτη φορα με αυτους τους 3 αγνωστους στην αμυνα +τον Ρετσο ? Για τον αντιπαλο που επαιξε 120 λεπτα και πεναλντι και ειχε και αεροπορικο ταξιδι, με εμας που ειμαστε αραχτοι απο τον βραδυ της Πεμπτης στα σπιτια μας ?
Οχι κυριοι...Υποτιμαει παρα πολυ την νοημοσυνη μου οποιαδηποτε αναφορα σε διαιτητικα λαθη οταν εγω παρουσιασα ενα μπ@υρδελο και οταν σταυροκοπιομουν καθε φορα και παρακαλουσα τον Υψιστο να βγαλει ο εποπτης τον Ναβαρο οφ-σαιντ...
Υ.Γ. Με τον διο τροπο δεχτηκαμε τα γκολ μεσα-εξω απο τη Μπριζ...Με τον ιδιο τροπο δεχτηκαμε τα γκολ μεσα -εξω απο τη Δυναμο...Με τον ιδιο τροπο δεχτηκαμε τα γκολ (το ενα ακυρωθηκε) απο τη Λαμια στην Τουμπα..Με τον ιδιο τροπο δεχτηκαμε τα γκολ απο την κουλα...Με τον ρουλη μια απο τα ιδια...Επισης με τον ιδιο τροπο καναμε το κλαρινο στην Τουμπα απο τον γαυρο...Ου εστιν τελος..
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Τι άλλο να πούμε για τον συγκεκριμένο;
Στερέψαν τα λόγια και ντράπηκε και η ντροπή.
Δεν έχω τι άλλο να πω.
Τα είπε όλα χθες ο αδερφός @m01can4 σε λίγες γραμμές, που μου έχουν "καρφωθεί" στο μυαλό.
Ο ΠΑΟΚ είναι δέσμιος μιας "κλίκας", που τον μικραίνει και έχει συμβιβαστεί με την ήττα, έτσι ώστε ποτέ να μην αποδίδεται ποτέ, καμία ευθύνη, σε ολους όσους τους αναλογούν.
Αυτό το "παρεάκι" είναι πραγματική "λαίλαπα" για τον ΠΑΟΚ. Μια "κατάρα" από τις λίγες. Κ@ρκίνος....
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ από τη ΛΟΥΤΣΟΚΡΑΤΙΑ....
Πραγματικά μου προκαλεί "απέχθεια" αυτή η "άρρωστη" κατάσταση.
Το ωραιο με τα τρολ του ΠΑΟΚ ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει Μποτο να του τα χωσουν... 🤣 🤣 🤣 🤣
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
😂😂😂😂
Ναι. Αυτό ήταν παράλειψη. Έπρεπε να είχαν φέρει ένα Τεχνικό Διευθυντή, να τον "σφάξουν" και φέτος, σαν "αποδιοπομπαίο τράγο" και να του φορτώσουν όλες τις "πληγές του Φαραώ".
Μάλλον το μετάνιωσαν. Εκτός αν δεν έβρισκαν κάποιον να είναι διατεθειμένος να κάνει τον "αυτοφοράκια ή την Ιφιγένεια".
Ένας τέτοιος"σάκος του μποξ", είναι πάντα πολύ βολικός για τα αφηγήματα και να του ρίχνουν τις ευθύνες, ώστε να μένουν στον "αφρό".
Ενταξει και παλι ομως ,το ΣΑΝΟ για τους παικτες που - ΔΕΝ- 🤣 🤣 εχουμε εχει ξεκινησει για ακομα μια χρονια.
Εξαλλου οι χθεσινοι οι καρκινωματος, ειναι παγκοσμιως γνωστοι!!!
Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΣΑΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ειναι κωμικο οποιοδηποτε σχολιο για τον συγκεκριμενο..Δηλαδη εχθες υπαρχει εστω ενας ανθρωπος που να ελεγε "ΠΑΟΚΑΡΑ μου τι μπαλα παιζεις ? Πως τους εχεις πατησει ετσι " και στο τελος εξαιτιας της διαιτησιας χασαμε ?
Του Σαστρε δεν το ειδα αλλα και ετσι να ηταν, οι γαυροι αλωνιζουν απο εκεινη τη στιγμη ολο το γηπεδο κυριολεκτικα και με υποδειγματικο τροπο βαζουν το 2ο γκολ...Δεν τους σταματει κανεις...Μας εχουν κανει κυριολοκετικα μ@λακες...
Εφτασε ο Τσολακης να δινει ασισστ στον Ναβαρο....Εφτασαν σε σημειο να βγαινουν με 3 μπαλιες στην πλατη της αμυνας...Αδιανοητα πραγματα...
Στο πρωτο ημιχρονο υπαρχει κανεις που δεν εκανε το σταυρο του καθε φορα που εβγαιναν μπροστα και περιμεναμε τον εποπτη να σηκωσει τη σημαια ? Ευτυχως που και αυτοι ηθελαν να γινουν ηρωες και δεν δεν εκοβαν τη μπαλα σε ελευθερους παικτες γιατι το κοντερ θα ειχε γραψει παραπανω...
Και αδικηθηκαμε που ? Οταν καναμε την πρωτη τελικη στο 75' και η πρωτη ευκαιρια ηταν η κεφαλια του Κουλιερακη στο 76' ?
Υπαρχει δικαιολογια για τον αντιπαλο που επαιξε πρωτη φορα με αυτους τους 3 αγνωστους στην αμυνα +τον Ρετσο ? Για τον αντιπαλο που επαιξε 120 λεπτα και πεναλντι και ειχε και αεροπορικο ταξιδι, με εμας που ειμαστε αραχτοι απο τον βραδυ της Πεμπτης στα σπιτια μας ?
Οχι κυριοι...Υποτιμαει παρα πολυ την νοημοσυνη μου οποιαδηποτε αναφορα σε διαιτητικα λαθη οταν εγω παρουσιασα ενα μπ@υρδελο και οταν σταυροκοπιομουν καθε φορα και παρακαλουσα τον Υψιστο να βγαλει ο εποπτης τον Ναβαρο οφ-σαιντ...
Υ.Γ. Με τον διο τροπο δεχτηκαμε τα γκολ μεσα-εξω απο τη Μπριζ...Με τον ιδιο τροπο δεχτηκαμε τα γκολ μεσα -εξω απο τη Δυναμο...Με τον ιδιο τροπο δεχτηκαμε τα γκολ (το ενα ακυρωθηκε) απο τη Λαμια στην Τουμπα..Με τον ιδιο τροπο δεχτηκαμε τα γκολ απο την κουλα...Με τον ρουλη μια απο τα ιδια...Επισης με τον ιδιο τροπο καναμε το κλαρινο στην Τουμπα απο τον γαυρο...Ου εστιν τελος..
+ 1926
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Ντροπή ρε Αλαβάντα να μιλάς έτσι για τον ρουμάνο κλεφτοκοτά!
Θα θυμώσουν οι πουτσ@γλυφτες του.
"Προπονητακος" της φαπας, της κηφισιας και του πανσερραικου.
Αλλα ξεχναω, φτασαμε στους 8 του Κονφερενς για δευτερη χρονια! 😆 😆 😆 😆
Αει στο δι@ολο ρε και εσεις και το απατεωνας που στηριζετε.
Ξεφτιλιζετε τον ΠΑΟΚ νανοι του ρουμανου.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Το νικ δεν το βάζω, δεν υπάρχει λόγος ένας πανηλιθίος να γίνει φίρμα....
Δεν ξερω πόσοι ΠΑΟΚτσηδες το έχετε καταλάβει , αλλα ο ΠΑΟΚ ειναι φαβορί για το πρωτάθλημα . Εχει 3 ντέρμπι στην τούμπα +9 και πρέπει να κερδίσει την αδιάφορη λαμια και την Ρουλα τελευταία αγωνιστική (θα περιμένει να παίξει το τελικό ) +6 λοιπόν με 15 β είμαστε πρωταθλητές .