«Είχαμε την πρόκριση στα χέρια μας και τη χάσαμε»
Αν συμφωνεί πως κρίθηκαν όλα στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας όπου η Μάλμε ισοφάρισε και πήγε το ματς στην παράταση: «Νομίζω πως για 94’ λεπτά αξίζαμε εμείς να πάρουμε την πρόκριση. Όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό και με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να πεις πως υπάρχει έλλειψη πίστης και αυτοπεποίθησης. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να είχαμε πετύχει το τέταρτο γκολ δεν το κάναμε και πιστεύω πως πληρώσαμε την αφέλεια μας.
Ήμασταν αφελείς και το πληρώσαμε. Έπρεπε στο δεύτερο μέρος να είχαμε τελειώσει το ματς με ένα τέταρτο γκολ και δεν το κάναμε και το πληρώσαμε. Στο πρώτο μέρος η Μάλμε είχε πρωταρχικό ρόλο. Μας στοίχισε πολύ το πρώτο γκολ της Μάλμε και ανεξάρτητα του αν καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια προηγούμενοι, γενικώς έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το ματς. Το τρίτο γκολ της Μάλμε με έκανε να αισθανθώ πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό αυτής της φάσης του τρίτου γκολ, όλα έγιναν λάθος».
Για το αν πιστεύει πως αυτός ο αποκλεισμός από το Champions League μπορεί να επηρεάσει την ομάδα και αν επίσης μπορεί να επηρεάσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν συνεχίζει σε αυτόν τον θεσμό όπου τα έσοδα είναι περισσότερα: «Δεν ξέρω και δεν μπορώ να απαντήσω….»
Για τη συνέχεια και την προσπάθεια η ομάδα να προχωρήσει στο Europa League: «Η ευθύνη όλων μας είναι να ισορροπήσουμε στο μυαλό μας. Έχουμε εξασφαλίσει ευρωπαϊκή παρουσία αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τα δυο ματς που κρίνουν την πρόκριση στο Europa που θα είναι ένα παραπάνω βήμα. Είναι ευθύνη δική μου και όλων όσων είναι στο κλαμπ να έχουμε τους παίκτες αφοσιωμένους στα επόμενα ματς. Έχουμε μπροστά μας μια ολόκληρη σεζόν. Να ξυπνήσουμε αύριο γνωρίζοντας πώς έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια».
Για το αν θεωρεί πως συνολικά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την Μάλμε: «Πιστεύω πως είχαμε την πρόκριση στα χέρια μας και τη χάσαμε. Από κάθε σκοπιά. Γιατί όταν η μπάλα είναι δική μας στο 95’ και δεν στέλνουμε τη μπάλα στο άλλο μισό… τότε έχεις την πρόκριση στα χέρια σου και την χάνεις».
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορούσε να είχε καλύτερη στρατηγική στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα: «Σας είπα για τα λάθη που έγιναν. Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις μακρινές μπαλιές τους στο τέλος στις καθυστερήσεις. Ημασταν αφελείς, το είπα και πριν…»
Για το αν θεωρεί πως μια ενδεχόμενη παρουσία Σαμάτα θα μπορούσε να είχε δώσει λύσεις στην ομάδα στο φινάλε και με τον τρόπο που πίεζε σε αντίστοιχα ματς: «Όταν παίρνεις δυο ποδοσφαιριστές για το μέλλον της ομάδας και ο άλλος γνωρίζει πως είναι εκτός πώς το διαχειρίζεσαι;»
Επίσης όταν στο 85΄βάζεις τον παλαίμαχος θεωρώντας πως το παιχνίδι έχει τελειώσει και τελικά πάει στην παράταση, τότε παίζεις με 10!!!
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Μην ξεχναμε οτι και αυτοι ειναι πρωταθλητες στη χωρα τους και επιπλεον εχουν παιχνιδια στα ποδια τους λογω πρωταθληματος...Αυτο που ειναι ανησυχητικο ειναι το το γεγονος οτι με εξαιρεση τον Καμαρα και τους δυο Ρωσους, ειμαστε η ιδια ομαδα με περυσι...Και με εξαιρεση τον Καμαρα ολοι οι υπολοιποι ειναι βασικοι...Με αυτους πηρες πρωταθλημα...Να δεχτω οτι λογω προετοιμασιας ειμαστε "πισω" αλλα το θεμα "ομοιογενειας" πρεπει να θεωρειται δεδομενο...
Γαι παραδειγμα, απο το 1΄λεπτο τρωμε φαση για γκολ...Την ιδια ακριβως φαση την ξαναβλεπουμε στο 12'...Απο το ιδιο σημειο..
Πονηρο και δυσκολο αποτελεσμα το 2-2....Ελπιζω να μην εχουμε ντραβαλα...Ουτε καν θελω να το σκεφτομαι..
Δυστυχως ειχαμε ντραβαλα...Και το ωραιο ειναι οτι και το πρωτο και το δευτερο γκολ το τρωμε απο το ιδιο ακριβως σημειο...Επισης απο το ιδιο σημειο (δεξια πλευρα αμυνας) φαγαμε και τα δυο γκολ στη Δανια...Και η εξαιρεση ηταν πραγματικα ο Καμαρα που εκανε και αυτος την μ@λακια...Οταν σε ολα τα ματς - φιλικα και μη- η ιδια σου η αμυνα και γενικως ο οργανισμος ΠΑΟΚ δεχεται τουλαχιστον 2 γκολ δεν πας μακρυα..
Ενα ακομα θεμα ειναι η προετοιμασια που για τετοιου ειδους αγωνες δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο βαρεια...Μετα το 60' και στους τεσσερις αγωνες εχουν κλαταρει...Τι να το κανω να πετανε τον Νοεμβριο κοντρα στο Αγρινιο και στις Σερρες...Εδω μετα το 60' παρεδιδαν πνευμα οι παικτες.. Ο στοχος των ομιλων χαθηκε...
Υ.Γ. Επισης το χθεσινο ματς απεδειξε και ενα αλλο τραγικο σημειο....Απομυθοποιησε τον Ρουμανο εξπερ της προπονητικης που ηξερε τα παντα στην ομαδα και αλλοι τυπου Αμπελ δεν τα ειχαν καταφερει στο Τσ.Λ και ηταν μυρουδιαδες...Και αν εκραζαν τον Αμπελ για την αποτυχια με παικτες τυπου Πελκα και χωρις Ακπομ, τωρα τι εχουν να πουν με το ακριβοτερο ροστερ στην ιστορια του ΠΑΟΚ αλλα και στην Ελλαδα...Και για να μην ξεχνιομαστε ο Πορτογαλος ειχε αποκλεισει σε νοκ αουτ παιχνιδι Μπεσικτας και Μπενφικα , οχι Μπανια Λουκα σε διπλους αγωνες...Ε, ρε πως τα φερνει η π@υτανα η ζωη...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Ο προπονητης ειναι στεναχωρημενος.
Γρηγορα ενα καλο πουτσ@γλυψιμο απο τα ΖΩΑ των σοσιαλ για να νιωσει καλυτερα.
ΥΓ. Εχει παιξει Play offs Champions League 🤫

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Το μεγαλυτερο ξεβρακωμα του το κανει ο προπονητης της Μαλμε που γυριζει και λεει οτι "καποια στιγμη προς το τελος καταλαβμε οτι το παιχνιδι το φοβηθηκε ο ΠΑΟΚ"...
Τωρα τις π@πες οτι μεχρι το 94' το αξιζαμε τις ακουω βερεσε...Το ιδιο αξιζαμε και στη Λεωφορο και μας το καρφωσε ο Λημνιος και το ιδιο εγινε εχθες με τον Σουηδο στο τελευταιο δευτερολεπτο...
Τελος παντων...Να συνελθουν και να μπουμε ομιλους Europa που οπως και να το κανεις θα ειναι μια υπερβαση σε σχεση με το περσινο Κονφερενς...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Ο προπονητης ειναι στεναχωρημενος.
Γρηγορα ενα καλο πουτσ@γλυψιμο απο τα ΖΩΑ των σοσιαλ για να νιωσει καλυτερα.
ΥΓ. Εχει παιξει Play offs Champions League 🤫

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Το πιο γρήγορο "ξεβράκωμα" στην ιστορία της προπονητικής μετά από πρωτάθλημα.
Ναι, σύμφωνοι, δεν τον ενίσχυσαν ως όφειλαν, αρκούντως έγκαιρα.
Αλλά και αυτός ο "Κομφούκιος" της προπονητικής, με τις παπάτζες για μπάλανς και μεντάλιτι, ήταν ανύπαρκτος.
Όχι μόνο με τη Μάλμε, αλλά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Η ομάδα σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια, των φιλικών συμπεριλαμβανομένων, ήταν αθλητικά "συγκαμμένη", τακτικά ασύνδετη, με μηδέν ομοιογένεια, με καμία ισορροπία στο αμυντικό τρανζίσιον.
Μπάλανς και μεντάλιτι και τρίχες κατσαρές. Τα σκαμπό μου μέσα....
Στα στημένα καμία ισορροπία σε πανομοιότυπες φάσεις στο δεύτερο δοκάρι.
Καμιά βοήθεια στο Σάστρε που δεν μπορούσε να τους συγκρατήσει δεξιά, με ένα εξάρι όπως τον Τσιγγάρα, για ντουμπλάρισμα στα μαρκαρίσματα.
Αλλά ναι, ξέχασα, εμείς δεν παίζουμε με 3 χαφ, πρέπει να έχουμε δεκάρι.
Και μου βάζεις στο 10 τον αρχιπαλαίμαχο ρε αθεόφοβε. Ρε "ιερόσυλε". Τον θεό του ποδοσφαίρου ρε προπονητικέ "τσιγκ@νε", δεν τον σεβάστηκες;
Για πόσο καιρό πίστευες ότι θα τον πετυχαίνεις στον ύπνο, πριν σε τιμωρήσει;
Πού είναι ρε μεγάλε υπέρπροπονητή των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών, το μεντάλιτι; Είδες εσύ κανένα μεντάλιτι στην παράταση, που η ομάδα παραδόθηκε ψυχή τε και σώματι;
Ήταν αυτή ψυχολογική προετοιμασία ομάδας για να πάει σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ;
Καταδικάστηκες να βλέπεις κι εσύ κι ο ΠΑΟΚ, τα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια, με το κυάλι.
Αλλά ναι, αυτή τη φορά, μέσα στην ανεπάρκεια σου, έχεις τα ελαφρυντικά τη διοικητικής ανεπάρκειας, της "τρεις το λάδι - τρεις το ξύδι - κάτσε να τα γράψω στο τεφτέρι, μοντέρνας ΤΣΕΟ" και όλων των "γύρω γύρω όλοι" παρατρεχάμενων.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Τον παλαίμαχο γιατί τον έβγαλε?
Εμένα μου άρεσε... 🤣
Για το ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πάλι γκολ και ουσιαστικά βάζει ένα παραπάνω από τον αντίπαλο για να κερδίσει ένα ματς: «Γιατί μας αρέσει να κρατάμε τον κόσμο σε εγρήγορση, να δώσουμε θέαμα στον κόσμο, να του προσφέρουμε αδρεναλίνη (σημείωσε χαριτολογώντας αρχικά)».
Πρόσθεσε: «Σίγουρα υπήρχαν στιγμές που είχαμε καλύτερες αντιδράσεις. Απλά χάσαμε στο προηγούμενο ματς την αυτοπεποίθηση μας και πλέον έχουμε έναν φόβο για να μην κάνουμε λάθος. Αλλά θα σας πω πως στο τέλος είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα με την Μάλμε, δυο μέρες μετά και προετοιμαζόμενοι για το σημερινό ματς μίλησα στους παίκτες μου και τους είχα πει πως είχαμε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση πριν από χρόνια. Είχαμε αποκλειστεί από την Μπενφίκα και στα επόμενα ματς στο Πρωτάθλημα είχαμε δυσκολευτεί. Τώρα κερδίσαμε αυτό το ματς για αυτό με βλέπετε ήρεμο και χαρούμενο. Γιατί το κερδίσαμε και δεν χάσαμε βαθμούς και αυτό είναι σημαντικό στην παρούσα φάση. Σε κάθε περίπτωση, είτε αρέσει είτε όχι, η ομάδα χτίζεται με νέα πρόσωπα που πρέπει να μπουν στο πνεύμα της ομάδας. Πρέπει να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Στα τέσσερα ευρωπαϊκά ματς, βγάλαμε καλά πράγματα αλλά υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε συνεχή ροή ενεργειών και χάναμε τον έλεγχο. Ξέρω ότι πρέπει να υποφέρουμε, να δουλέψουμε σκληρά να είμαστε ταπεινοί. Πέρσι με τις συνεχόμενες προκρίσεις πήραμε αυτοπεποίθηση με τις νίκες απέναντι στην Μπεϊτάρ και την Χάιντουκ. Τώρα η ομάδα είναι ανισορροπία και είμαστε μια στα πάνω μας και μια στα κάτω μας».
Για τις αποχωρήσεις παικτών και για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν: «Ας πούμε πως δεχθήκαμε τα γκολ. Ας το αναλύσουμε. Δεν είναι θέμα άμυνας. Είναι το πώς διαχειρίζεσαι τη μπάλα ως ομάδα όταν αμύνεσαι. Για αυτό σας είπα πως τώρα είμαστε μια στα πάνω και μια στα κάτω. Εχουμε καλές αλλά κακές στιγμές. Πολλές φορές πληρώνουμε λάθος αποφάσεις της στιγμής. Στο πρώτο γκολ του Πανσερραϊκού εμείς είχαμε τη μπάλα και από δικό μας λάθος πήγε στο τρανζίσιον ο αντίπαλος. Με μια λάθος επιλογή, μπαίνεις σε δύσκολη θέση. Αλλά θα το πω: τη δεδομένη στιγμή αυτή δεν είναι η ομάδα μου, δηλαδή με τις αρχές που θέλω να αγωνίζεται. Από την Μάλμε δεχθήκαμε τρια γκολ που είναι επιτομή της αφέλειας! Θα μπορούσαμε να είχαμε ελέγξει διαφορετικά τα πράγματα. Το πώς θα διαχειριστούμε την κάθε κατάσταση. Τώρα για αποχωρήσεις και μεταγραφές; Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα που έχω αυτή τη στιγμή. Και να τους στέλνω σωστά μηνύματα σε αυτούς που έχω. Την ομάδα που έχω, πρέπει να προπονώ. Όπως έκανα πέρσι όταν στην αρχή της χρονιάς ήταν η τελευταία μου χρονιά στο συμβόλαιο μου. Αλλά θα σας πω, κάθε παίκτης που έρχεται και θα έρθει θέλει χρόνο. Ακόμη και πέρσι είχαν έρθει τελευταία στιγμή οι Ντεσπόντοφ και Μεϊτέ. Αλλά επαναλαμβάνω προτιμώ να είμαι αφοσιωμένος στους παίκτες που είναι εδώ και στο πώς θα φτιάξω την ομάδα. Απόλυτα έτοιμοι πνευματικά και προπονημένοι καλά. Κάθε παίκτης που θα έρθει θέλει χρόνο. Τα αντιμετωπίζω θετικά όπως και πέρσι που απόλαυσα την σεζόν».
Για την παρουσία του Τσάλοβ και το αν είναι ικανοποιημένος: «Θα σας πω πως τώρα στην παρούσα φάση είναι σαν ψάρι έξω από το νερό και όχι μέσα σε αυτό. Τώρα στην παρούσα φάση. Υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να περιμένει έναν ακόμη μήνα τουλάχιστον για να παίξει στη δική μου ομάδα. Ο Τσάλοβ έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μπράντον Τόμας. Εχει την ποιότητα και την εμπειρία να ισοσταθμίσει αυτή την κατάσταση που βρίσκεται. Ο Μπράντον τρέχει για την ομάδα, πιέζει τους αντίπαλους αμυντικούς και είναι σίγουρα ότι τον μισούν. Ο Τσάλοβ είναι καθαρός στράικερ, μπορεί να μην έχει να μάθει να δουλεύει για την ομάδα. Ολοι οι παίκτες κάνουν προσπάθεια ώστε να έρθουν στο σημείο που όλοι θέλουμε».
Για το αν θεωρεί πως η στρατηγική «παιχνίδι με παιχνίδι» δεν πρέπει να αλλάξει: «Γνωρίζουμε πως είμαστε οι περσινοί πρωταθλητές. Σίγουρα οι ομάδες που θα παίζουν απέναντι μας θα έχουν αυτό το κίνητρο το έξτρα να μας κερδίσουν. Αλλά το ζητούμενο είναι το πώς εμείς θα προσεγγίσουμε την σεζόν και τα ματς. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ταπεινοί και να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, ναι παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν είμαστε Μπαρτεσελόνα ή Μάντσεστερ Σίτι. Πρέπει να το αποδεχθούμε. Αλλά δεν με αφορούν οι άλλοι. Να δουλέψουμε σκληρά, δεν θα δεχθώ διαφορετική άποψη από το «παιχνίδι με παιχνίδι». Αυτή είναι η δύναμη μας».
Τι μ@λκιες πάλι λέει ρε?
Άρχισε πάλι τα παπατζιλίκια. Τι δεν είναι η δική σου ομάδα ρε; Εσύ οφείλεις να την έχεις έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά.
Την άμυνα που είναι για τα πανηγύρια, δεν την είδες τόσο καιρό; Εσύ τι κάνεις γι' αυτό;
Τον Τσαλόφ γιατί τον έβαλε στο στόμα του δεν καταλαβαίνω. Το ξέρουμε ότι είναι ανέτοιμος. Τα παράπονα να τα κάνει στο Μαράκι, που έλεγε ''First Champions League, then transfers'', όταν την έλεγαν για μεταγραφές....
Δωσε ΣΑΝΟ στον λαο σου μεγαλε "Στρατηγε" και μετα βουρ για Δελχι για να ετοιμαστουμε ψυχολογικα! 🤣
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Ευάλωτος αμυντικά, με 10 γκολ παθητικό ήδη!
Γιατί μας αρέσει να κρατάμε τον κόσμο σε εγρήγορση, να δώσουμε θέαμα στον κόσμο, να του προσφέρουμε αδρεναλίνη

Επειδη δεν αντεχει το ξεβρακωμα, αρχιζει και λεει μαλ@κιες του τυπου "ειμαστε ανετοιμοι" λες και δεν ειναι ιδια ομαδα!
Ενας Καμαρα υπαρχει! Αλλα επειδη δεν του εκαναν το χατηρι αρχιζουν και του λενε για 20χρονα που θα παιξουν αριστερο μπακ!!!
Προφανως και η κανουλα του χρηματος ΕΚΛΕΙΣΕ μετα τον αποκλεισμο!
Γι αυτο κοψε τις μ@λκιες σου.
ΜΟΝΟ στους πουτσ@γλυφτες σου αυτα. 😡
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Ένταξει, έκλεισε η κάνουλα και με το Μαράκι τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, είναι ζόρικα.
Το καταλαβαίνω αυτό. Αυτός υπολόγιζε σε μεταγραφές εκατομμυρίων. Ας μπορούσε να τις επιβάλλει με τον τρόπο του έγκαιρα.
Εκ των υστέρων τι να το κάνω να ακούμε πάλι τα γνωστά παπατζιλίκια;
Φυσικά για να χτυπούσαμε είσοδο σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ, έπρεπε αφενός να έχει την ομάδα έτοιμη και όχι συγκαμμένη και από την άλλη να του έκαναν πιο γρήγορα τις μεταγραφές.
2 εκατομμύρια το χρόνο παίρνει. Ας έβρισκε τη λύση, για το πώς θα γινόταν αυτό.
Αν πάραυτα δεν μπορεί να δώσει ή να βρει λύσεις, στους στόχους που του βάζουν, με βάση τη δεδομένη διοικητική κατάσταση ή αντιμετώπιση ή αν δεν του αρέσει αυτή η κατάσταση, τότε μπορεί να δώσει 2 εκατομμύρια να μείνει ελεύθερος και να πάει στο καμπιονάτο (λέμε τώρα).
Γιατί και εκεί, από την πρώτη αγωνιστική θα υπήρχαν απαιτήσεις ετοιμότητας της ομάδας και όχι από τον Οκτώβριο - Νοέμβριο, με την προετοιμασία που έχει μάθει και ξέρει να κάνει ή να μην κάνει.