Razvan Lucescu II (...

Notifications
Clear all

[Closed] Razvan Lucescu II (Coach) #Reloaded

562 Posts
9 Users
630 Reactions
6,659 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Γράφει ιστορία ο Λουτσέσκου: Ισοφαρίζει Μαρτίνς και φτάνει τους 56 ευρωπαϊκούς αγώνες με τον ΠΑΟΚ!

Ελπιζω με νικη.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 03/10/2024 5:39 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Τράβα φώναξε τον Άγγελο, να κάνει κανά ευχέλαιο στην ομάδα, γιατί τα ρουμάνικα ξόρκια είναι τζούφια φέτος.

Δηλαδή το άκρον άωτον της ειρωνείας της τύχης.

Πέρσι έκανε ένα κάρο μαλ@κίες και σκοράραν όλοι και πήραμε πρωτάθλημα, ενώ σκόραρε γκολ μέχρι και ο φαλακρός φροντιστής στον πάγκο με το μούσι και την κοιλιά και φέτος που τα κάνει σχεδόν όλα σωστά, με σωστές αλλαγές κλπ και παίζαμε και μπαλίτσα για την εποχή, πάνε ολα στράφι και η πόρνη η μπάλα, δεν μπαίνει με τίποτα στο πλεκτό.

Ευχέλαιο χθες !!

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 04/10/2024 11:52 am
teododo and The People reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Οι 3 σερί ήττες του ΠΑΟΚ από Γαλατά, Άρη και Στεάουα τον γύρισαν 6 μήνες πίσω, όταν ο Δικέφαλος περνούσε κρίση εν μέσω play off.Εκείνο το διάστημα, το σύνολο του Λουτσέσκου μέτρησε 5 ματς χωρίς νίκη καθώς είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την ΑΕΚ στην OPAP Arena (2-2) αλλά και η γκέλα στη Λαμία (1-1)

Επαναλαμβανομενες παθογενειες!

Posted : 04/10/2024 4:16 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Είναι αυτή η περίοδος που ό,τι κάνουμε, δεν μας βγαίνει - Πρέπει να συνέλθουμε!»

«Έχουμε κι εμείς μερίδιο της ευθύνης, δεν θέλω να μπαίνω σε πολλές συζητήσεις και αναλύσεις. Από την άλλη, η ποδοσφαιρική μου εμπειρία μου λέει ότι υπάρχουν περίοδοι που ό,τι και να κάνεις, δεν τα καταφέρνεις. Δεν βγαίνει. Οποιοδήποτε λάθος, το πληρώνεις με γκολ. Έτσι έγινε, το ματς με την Στεάουα, μοιάζει με αυτό με τον Άρη. Τουλάχιστον ένα 1-1 στο τελευταίο 10λεπτο θα μας έδινε την ευκαιρία να έχουμε άλλη μια ηρεμία. Η πίεση στους παίκτες αυξάνεται όσο ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ο κίνδυνος αστοχίας είναι ακόμη μεγαλύτερος «Πρέπει να συνέλθουμε. Μπορούμε να πάρουμε αυτήν την ένταση του παιχνιδιού μας ως βάση επιστροφής» 

Posted : 04/10/2024 4:29 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Πρακτικα - γιατι εχει αποδειχθει- ο ΠΑΟΚ του Ρουμανου "παίρνει μπρος" στα μεσα Νοεμβρίου...Αυτο ομως δεν ειναι το ζητουμενο γιατι μεχρι τοτε θα εχεις βρεθει εκτος Ευρωπης και στο πρωταθλημα μπορει να εισαι τοσο πισω που να πρεπει να κυνηγας το απολυτο στο καθε παιχνιδι...

Παμε σε κατι αλλο...Εχουμε -ως ομαδα αλλα και λογω προπονητη-απεμπολισει τη σημασια του φορ...Και εξηγουμαι... Περιμενουμε πλεον τα γκολ απο ολους τους αλλους και τελευταιο εχουμε τον φορ...

Για να δωσω ενα μετρο συγκρισης...Ο γαυρος μεσα στο παιχνιδι του "κυνηγαει" να βρει τον Ελ Καμπι...Ομοιως ο βαζελος τον Ιωαννιδη...Το ιδιο η κουλα και ειδικα την χρονια που εκανε το νταμπλ αλλα και φετος με τους καινουργιους επιθετικους..Μεχρι και ο ρουλης με τον Μορον...Και αυτο γινεται ακομα και με μεγαλες μεταβιβασεις απο τον τερματοφυλακα...Ολες δε οι ομαδες κοιτανε να κλεισουν τους παραπανω επιθετικους...Ειτε σε Ελλαδα, ειτε σε Ευρωπη...Σε εμας οι αντιπαλοι κοιτανε να μπλοκαρουν το σουτ των χαφ, των μπακ, των στοπερ και παει λεγοντας...Παντως η πιεση που ασκουν στα φορ ειναι μικροτερη σε σχεση με τους αλλους...

Εμεις ειτε λογω Πιου, ειτε λογω Μπραντον (που ειχε αλλα χαρακτηριτικα) εχουμε μετατοπισει το θεμα "γκολ" σε άλλους (Ντελιας, Ταισον, Ζιβκο, Ντεσποτοφ, τα στοπερ, τα μπακ) και τελευταιο εχουμε το φορ...Ολες οι κινησεις μεσα στο γηπεδο ειναι "παμε στα πλαγια να βγαλουμε ειτε γιομα , ειτε χαμηλα αντε και καμια καθετη ή κανα σουτ εξω απο την περιοχη" των προαφερθεντων...

Και αν "περυσι γενναγανε και τα κοκορια μας" , δεν σημαινει οτι θα συμβει και φετος..Και ενα τελευταιο...Θυμαμαι να λεμε που ειναι ενας Πριγιοβιτς ή περυσι να κραζουμε τον Πιου...Θυμαμαι ακομα πιο πιο πισω να κραζουν τον Ολιβειρα γιατι δεν ηταν και καλα ο "παστελωτης" παρα του οτι εκανε δουλεια μεσα στο γηπεδο αλλα και σκοραρε...Οριστε, λοιπον...Φετος ηρθαν φορ απο το πανω ραφι...Η συγκομιδη τους ειναι μικρη οχι γιατι ειναι ανικανοι αλλα γιατι δεν τους "παιζει" το συστημα...

Μακαρι να δουμε κατι καλυτερο...

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 04/10/2024 8:22 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Πολύ σωστά @telis-stallone. Αυτό το πράγμα, που το σύστημα του Ρουμάνου ''αχρηστεύει'' τους επιθετικούς, δεν το καταλαβαίνω. 

Μας είχαν πρήξει τα τουμπερλέκια, πέρσι τα Λουτσόσκυλα, ότι ο Ρουμάνος είναι θιασώτης του Πεπ του Γκουαρντιόλα και άλλα τέτοια γραφικά. Που στην τελική μπορεί και να είναι.

Ας δει και αυτός ο ''μπαγλαμάς'' τι φταίει. Εμείς θα το βρούμε; Αυτός παίρνει 2+ μύρια το χρόνο.

Ή ας ρωτήσει τον μπαμπά του.

Ή ας πάρει τηλέφωνο τον Γκουαρντιόλα ρε φίλε. Να του πει: Γεια σου Πεπ. Είμαι ο Ραζβάν και είμαι ένα φάν-μπόι. Αλλά τυγχάνει να είμαι και προπονητής. Πες μου αγαπητέ Πεπ, πώς τα καταφέρνεις εσύ και σκοράρει συνέχεια ο Χάαλαντ στο σύστημα σου και εμένα όλοι οι επιθετικοί μου, όταν έρχονται στον ΠΑΟΚ και τους βάζω στο σύστημά μου, ''ευνουχίζονται'' ΟΛΟΙ ποδοσφαιρικά.

Posted : 04/10/2024 11:13 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Η ομάδα χτίζεται τώρα - Είμαστε πρώτοι, θέλουμε δουλειά.Μπορώ να φύγω αν δεν είναι κάποιος ευχαριστημένος»

Αρχικά ρωτήθηκε:

- Αυτή η νίκη με όλα τα δεδομένα που υπήρξαν πριν από το ματς, τις τρείς ήττες, ένα πρόστιμο που είχε μπει, μπορεί να αποδειχθεί ως μία από τις πλέον κομβικές, από την έναρξη της σεζόν;

“Αν θέλετε να απαντήσω, αλλάξτε την ερώτηση, κάντε διαφορετικά την ερώτηση”.

- Αυτή η νίκη μπορεί να αποδειχθεί ως μία από τις πλέον κομβικές μετά από τις τρεις ήττες;

“Ακούστε. Εσείς όλοι οι άνθρωποι, ο ιδιοκτήτης πρέπει να καταλάβετε, πως όταν αλλάζει η ομάδα κάθε χρόνο, ουσιαστικά φτιάχνεις ξανά την ομάδα, Από το μηδέν, Για να μην πω, από το μείον πέντε. Και όταν γίνεται αυτή, η ανανέωση, χρειάζεται χρόνος, είτε το θέλετε, είτε όχι.

Δεν γίνονται όλα τα πράγματα σε ένα βράδυ. Υπάρχουν αυτοματισμοί, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να φτιαχτούν ξανά, η σύνδεση μεταξύ των παικτών που πρέπει να γίνει ξανά. Υπάρχουν αυτοματισμοί μεταξύ των παικτών που πρέπει να μάθουν μεταξύ τους, όχι μόνο μεταξύ της ομάδας.

Έχω την εμπειρία μου, κάθε χρόνο χτίζουμε την ομάδα. Εφόσον σπάσαμε την διαδικασία με την ανανέωση και τις αλλαγές που έγινε σε πρόσωπα, τότε θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ ψηλά. Από όλα τα χρόνια, η δουλειά μου έδειξε πως τον Νοέμβριο, τα πράγματα μέσα στην ομάδα αποκτούν μεγαλύτερη χημεία.

Ανεξάρτητα από την ποιότητα των παικτών στο ρόστερ, ας μην ξεχνάμε πως έχουμε παίκτες από διαφορετικές κουλτούρες, άλλος είναι από την Ανατολική Ευρώπη, άλλος από την Βόρεια, άλλος από την δυτική Ευρώπη. Είναι πολύ εύκολο να χαλάς όταν παίζεις ποδόσφαιρο και πιο δύσκολο είναι να φτιάχνεις. Ήμασταν τυχεροί να μπούμε στο Γιουρόπα Λιγκ, τυχεροί να έχουμε μία βάση από πέρυσι και ως ένα σημείο να έχουμε έναν τρόπο παιχνιδιού.

Είχαμε δύο ευρωπαϊκά ματς με πολλές ευκαιρίες και κάναμε λάθη που πληρώσαμε επειδή αυτό συμβαίνει όταν χτιζουμε μία ομάδα. Ξέρουμε πως όταν τα πράγματα κατασταλάξουν όλοι θα αντιληφθούν τι θα κάνουμε.

Όταν υπάρξει χημεία είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία κάτι που είναι θετικό στοιχείο και δεν είμαστε στην 10η θέση, όπως αισθανόμουν τις τελευταίες ημέρες.

Είμαι εδώ αυτή τη νύχτα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω στη Θεσσαλονίκη και να πάρω τις βαλίτσες μου για το Βουκουρέστι την επόμενη ημέρα. Αν όλοι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αυτή την διαδικασία που εξήγησα. Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν την διαδικασία της δουλειάς που κάνουμε.

Είμαι σε ειρήνη με το τι έχω κάνει στον ΠΑΟΚ, έχω δείξει τι μπορώ να κάνω, αν δεν είναι κάποιος ευχαριστημένος, εγώ είμαι εδώ μπορώ να φύγω πίσω στο Βουκουρέστι χωρίς κανένα πρόβλημα”.

- Μιλάτε σαν να μην αναγνωρίζεται η δουλειά σας..

“Μιλάω και λέω αυτό που πιστεύω. Για αυτό που αισθάνομαι περισσότερο. Είμαι εδώ, είμαι αυτός, δεν λέω ότι μπορούμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα ή το Γιουρόπα, λέω όμως ότι θα κάνουμε δουλειά για να φθάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε στο τέλος της σεζόν.

Νιώθω ότι πρέπει να έχουμε ισορροπία και δεν πρέπει να κάνουμε πλάκα με μία ομάδα που είναι καινούρια και δεν πρέπει να κάνουμε πλάκα με την δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Δεν πρέπει να της βάζουμε τεράστια πίεση, γιατί έτσι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε σωστές σχέσεις, γιατί δίνεις χώρο σε πράγματα που συμβαίνουν μέσα στην ομάδα και ίσως στο μέλλον επηρεάσουν την ομάδα. Ποιοι είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, ποιοι όχι. Δημιουργούν πολλές ιστορίες όλα αυτά. Πρέπει να έχουμε μεγάλη ισορροπία. Δεν μιλάω για εμάς μόνο, γενικά, στην Ελλάδα συμβαίνει. Το πιο δυνατό σημείο μας, όλη αυτή τη περίοδο ήταν η ισορροπία. Αν χάσουμε αυτή την ισορροπία, τότε δεν μπορούμε να πετύχουμε”.

------------------------

Τρελαθηκε με το προστιμο που ηταν αρνητικος ενω εδιωξαν παικτες που ηθελε οπως ο Μειτε και ο Κουλιερακης.

Σιγουρα ειναι δακτυλος του Γιωργη που ξερουμε οτι δεν συμπαθιουνται.

Posted : 06/10/2024 11:44 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έχει εδώ και λίγο καιρό που τα "χώνει" στη Διοίκηση για ό,τι έγινε στις μεταγραφές.

Άφησε υποννοούμενα και για τις ευρωπαϊκές λίστες. Προφανώς κάποιοι μπήκαν που δεν ήθελε και κάποιοι έμειναν εκτός που τους ήθελε, ενώ σίγουρα ήταν αντίθετος στο πρόστιμο, που έριξε ο Ιβάν.

Όπως και όταν βγαίνει ο Σαββίδης και λέει τη μία μέρα ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα της δωδεκαετίας, από τη στιγμή που ήρθε στον ΠΑΟΚ και μετά, από 2 μέρες τους ρίχνει πρόστιμο, προφανώς είναι σα να ρίχνει όλο το φταίξιμο στο Ρουμάνο, για τα τελευταία κλαρίνα που κάναμε.

Θίχτηκε ο Ρουμάνος και θα τους τα χώσει κι άλλο, γιατί έχει και αρκετό δίκιο, με αρκετές μ@λακίες που έγιναν στις μεταγραφές, είτε με παρέμβαση του Γιώργη, είτε με τους χειρισμούς της Μαριούσκας στο θέμα Μεϊτέ και όχι μόνο.

Τα έχει πάρει κρανίο.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει πάει σε κάποια ομάδα ακόμα.

Μήπως έμαθε τίποτα ο Ρουμάνος και έχει αρχίσει και τα "χώνει";

Posted : 07/10/2024 8:21 am
The People
(@the-people)
Noble Member

Μήπως;

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 07/10/2024 9:08 am
Bersekeros reacted
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα βγαινει και λεει "οτι αν δεν σας κανω, γυρναω στο Βουκουρεστι"...Το αν τον πειραξε το προστιμο , ποσως με απασχολει...Εαν διαφωνει με το προστιμο στα κακα αποτελεσματα, να φανταστω οτι διαφωνει και με τα πριμ στα καλα αποτελεσματα..Ετσι πανε αυτα...

Εισαι στην Ευρωπη και χανεις απεναντι σε 10 παικτες απο μια αδυναμη ομαδα στην εδρα σου..Πριν απο μερικες ημερες εχεις κανει κλαρινο απο τον ρουλη παλι μεσα στην εδρα σου..Δεχομαι οτι ειχαμε ευκαιριες αλλα με τις ευκαιριες δεν γ@μησε κανεις..

Και η Γαλλια, και η Τσεχια και η Πορτογαλια ειχαν ευκαιρες αλλα στο τελος εμεις σηκωσαμε το ΕURO με μια κεφαλια του Χαριστεα και του Δελλα...

Απο εκει και περα οτι το Νοεμβριο παμε καλα το ξερουμε αλλα και η παπατζα οτι καθε χρονο φτιαχνει ομαδα δεν στεκει..Γιατι φετος μπορει να ηρθαν καινουργιοι παικτες αλλα αυτος ζητουσε μετεγγραφες...Δηλαδη βλεπει ανισορροπια στην ομαδα γιατι  εφυγε ο Νασμπεργκ, ο Ραφα, ο Πιου, ο Εκονγκ, ο Ζιβκο Ζιβκοβιτς και ο Μαρκος Αντονιο ? Τοτε τι να πει ο γαυρος που αλλαξε 3 προπονητες και 70 παικτες σε μια σεζον ?

Και οκ, εφυγε ο Μειτε που και εγω τον γουσταρα... Αντικατασταθηκε ομως με Καμαρα και Μπακαγιοκο...Δεν αντικασταθηκε με τον Κορδονουρη.. Και φορ κλαιγοταν οτι δεν εχει και του εφεραν...Και τον Κουλιερακη τον αντικατεστησαν με τον Λοβρεν και τον Κολει...Δεν του εφεραν τον Βοκολο...

Στο ελληνικο πρωταθλημα αυτοι ηρθαν...Δεν ειμαστε ουτε η Πρεμιερ Λιγκ, ουτε το Καμπιονατο...Το αν δεν παιζουν καλα ας το ψαξει...

Και αυτος ομως παραμενει ακλονητα σταθερος σε αυτο που παιζει και παντα με αλλαγες - και μονο- προσωπων...Εχθες για παραδειγμα που το ματς ειναι στο 0-0 ή στο ματς με την Στεαουα των 10 παικτων τι θα τον εμποδιζε να παιξει με 2 επιθετικους ? Ή να παιξει με 3 στην αμυνα ?

Και στο κατω-κατω της γραφης η ζωη δεν ξεκιναει και δεν σταματα στον Λουτσεσκου...Καθε χρονο δεν "θα ειναι του αι-Γιανιου" να σκοραρουν 100 γκολ ολοι οι παικτες της ομαδας...

Posted : 07/10/2024 10:04 am
Bersekeros reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Για να πω την αλήθεια, επειδή τις τελευταίες ημέρες έμαθα διάφορα γι αυτόν, στην διοίκηση πέραν των αυλικών, δεν τον υπολογίζουν και πολύ.

Και έμαθα και περιστατικά όπως π.χ με τον Τζάλμα που του είπαν κάποτε ότι πρέπει κάποιος να πουληθεί για να έρθουν έσοδα και αυτός είπε οκ, αρκεί να μην είναι ο Τζάλμα...

Τελικά του έστειλαν μνμ ότι...πουλήθηκε ο Τζάλμα.

Για τον Μέιτε τους είχε πει ότι είναι απολύτως απαραιτήτως για την ομάδα και πρέπει να γίνει μια υπέρβαση στο ποσό.

Του είπαν να είναι ήσυχος, αλλά τον έγραψαν κανονικά παρά το ότι μιλούσε αυτός με τον παίκτη και του έλεγε ότι τον έχουν διαβεβαιώσει ότι θα γίνει.

Τώρα μην γελιόμαστε, με τον Μειτε που θα γνώριζε την ομάδα , φέτος θα ήταν πολύ καλύτερος.

Ο Μπάκα, χθες ήταν για ακόμη μια φορά ΤΡΑΓΙΚΟΣ.

Στο τόπικ του ο Τεο, λέει το απολύτως αυτονόητο.

Γενικά, η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Δεν έχει και τελείως άδικο, αλλά ο ΠΑΟΚ δυστυχώς ή ευτυχώς με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 07/10/2024 11:01 am
Bersekeros reacted
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Παντα ετσι ηταν...Στο τελευταιο ματς πριν τους ομιλους καποτε εφυγε ο Ακπομ..Ομως παλαιοτερα τους εκαναν τα χατηρια με τα "sign re malaka", με την παραμονη Βιερινια, με Ελ Καντουρι κλπ...

Δεν διαφωνω με Μειτε οπως και κανεις αλλος αλλωστε...Το οτι ο Μπακαγιοκο -εγνωσμενης αξιας παικτης - δεν εχει ανταποκριθει ακομα ειναι ενα θεμα...Αλλα ειναι η πρωτη φορα που λεει "ειμαι ετοιμος να επιστρεψω στο Βουκουρεστι"...Επίσης ας μην ξεχναμε και την ατακα του μπαμπα του περυσι "οτι ηταν ετοιμος να τον μεταφερει στη Τουρκια"...

Posted : 07/10/2024 11:34 am
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Εγώ θα έλεγα, ότι μάλλον και αυτός και η Διοίκηση έχουν έτοιμες τις "καβάτζες" τους, σε περίπτωση που στραβώσει το πράγμα.

Προς το παρόν δεν βλέπω να γίνεται κάτι, γιατί είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αλλά νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που ενώ είναι ακόμα στην ομάδα, βγάζει στη "σέντρα" τη διοίκηση, τόσο έντονα.

Σα να τους λέει, ότι κοιτάξτε, εγώ μπορεί να φύγω και στα π@πάρια μου, αλλά αυτή τη φορά θα σας κάνω "ρόμπα" στον κόσμο, για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε.

Posted : 07/10/2024 12:39 pm
The People
(@the-people)
Noble Member

Νομίζω ότι και πέρυσι το καλοκαίρι τους ξεμπρόστιασε λέγοντας "με αυτό το υλικό δεν περνούμε τίτλο" και έτσι τις τελευταίες μέρες στην κυριολεξία έγιναν οι μετεγγραφές.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 07/10/2024 2:22 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Αυτο το ειπε απο αντιδραση οπως ειχε γραψει καποιος αρδ που ηταν στην προετοιμασια για να τους πικαρει.

Παντως μου κανει εντυπωση που οι πουτσ@γλυφτες ανεβηκαν στα καγκελα και ειναι ετοιμοι για πολεμο, μην τυχον πειραξουν τον Ραζβαν.

Ρε ΟΡΝΙΑ, δεν εχετε καταλαβει οτι μεταξυ αυτου και της διοικησης υπαρχει χασμα εδω και χρονια?

Δηλαδη πιστευαν οτι ειναι ολα αρμονικα?

ΠΟΣΑ ΓΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 07/10/2024 7:38 pm
Page 31 / 38
Share: