Razvan Lucescu II (...

Notifications
Clear all

[Closed] Razvan Lucescu II (Coach) #Reloaded

562 Posts
9 Users
630 Reactions
6,654 Views
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρουμάνος κάνει μεγάλο γκελ, σε μεγάλη μερίδα του κόσμου. Εμείς εδώ πάντα κρατούσαμε μια στάση αντικειμενικής κριτικής, χωρίς προσωπολατρία.

Αλλά ναι, βλέπω στα διάφορα μέσα / σόσιαλ κλπ αυτό ακριβώς που λέει @jim. Μία τάση να υπερασπιστούν τον Ρουμάνο, μην τυχόν και τον πειράξουν και από την άλλη κάποιους που είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την διοίκηση.

Εγώ θα ήθελα να σταθώ μακριά και πέρα από αυτά, έχοντας ως γνώμονα μόνο τον ΠΑΟΚ, ούτε τον Ραζβάν, ούτε τον Γιώργη ή τον Ιβάν ή όποιον άλλο. ΔΕΝ μου αρέσουν οι διχασμοί, οι γλειψειματίες και οι προσωπολάτρες. Θέλω και προσπαθώ να κρατάω στάση μακριά από οτιδήποτε σχετικό.

Ένα κείμενο υπεράσπισης του Λουτσέσκου που θα ήθελα να παραθέσω, είναι μια ανάρτηση, του πρώην αρχηγού του ΣΦ. ΠΑΟΚ Θύρα 4, του Χρήστου Παπανικολάου (ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια διαμένει πλέον στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας αν θυμάμαι καλά), που έκανε στο λογαριασμό του στο facebook. Είναι καλό κείμενο και εκφράζει την γνώμη του με εύστοχο τρόπο, μακριά από την τοξικότητα των σόσιαλ ένθεν / κακείθεν.

Βρέθηκα τις προάλλες σε ένα από τα πρωτοκλασάτα αποστακτήρια του οποίου οι σαμπάνιες θεωρούνται από τις κορυφαίες...
Και για να ακριβολογώ ίσως η εμπειρία του να απολαύσεις ένα μπουκάλι αυτής της σαμπάνιας στο ελεύθερο εμπόριο,να αποτελεί για την τσέπη ενός καθημερινού ανθρώπου ένα άπιαστο όνειρο...

Χαζεύοντας λοιπόν τη βιτρίνα με τα προϊόντα, έβαλα τον εαυτό μου να βρίσκεται στο σωστό μέρος να απολαύσει την ποιότητα αυτής της σαμπάνιας...

Σε μια σουίτα του ξενοδοχείου Hôtel du Palais στο Biarritz με θέα στη θάλασσα όπου τα θηριώδη κύματα του Ατλαντικού σβήνουν αρμονικά πάνω στη Βάσκικη άμμο...

Αμέσως μετά κρατώντας την εικόνα της άμμου στο μυαλό μου και θέλοντας να νιώσω την απόλυτη αντίθεση, ίσως για να μπορέσω να αξιολογήσω την στιγμή,

μεταφέρομαι νοερά στη μέση της ερήμου έχοντας ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της αφυδάτωσης και έχοντας καταναλώσει πάσης φύσεως υγρό που θα μπορούσα να έχω προμηθευτεί...

Έτοιμος να ψοφήσω από τη δίψα δηλαδή,με δεκάδες κοράκια να βολτάρουν κυκλικά πάνω από το κεφάλι μου...
Τότε εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου ένας βεδουΐνος κρατώντας στο ένα χέρι του αυτό το μπουκάλι της σαμπάνιας και ένα μπουκάλι με νερό στο άλλο...

Μην πιστεύοντας στην κωλοφαρδία μου απλώνω τα χέρια μου να τα αρπάξω και τα δύο αφού στις τσέπες μου υπάρχει ένας σκασμός λεφτά και δεν με νοιάζει τι θα ζητήσει,για να μου τα δώσει...

Αυτός όμως μου ξεκαθαρίζει ότι ΜΟΝΟ ΕΝΑ μπουκάλι μπορώ να διαλέξω. "Τί θα διάλεγα σε αυτή την περίπτωση;" Σκέφτομαι μην έχοντας τραβήξει το βλέμμα μου ούτε στιγμή από το μπουκάλι της σαμπάνιας...

Ναι έχω το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής να απολαύσω αυτό το μπουκάλι που είναι όνειρο άπιαστο και πιθανότατα να γίνω μπεκρή-μεζές για τα κοράκια...

Ναι έχω το δικαίωμα να μπορώ να κριτικάρω και να ξυνίσω τα μούτρα μου για τη συσκευασία του νερού...
Ναι έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τη θερμοκρασία του ...

Να εξοργιστώ εξετάζοντας το PH του και απλά να το απορρίψω, ικανοποιώντας τον εγωισμό ή και την ψευτοπερηφάνια μου, ελπίζοντας ότι σύντομα θα βγω από την έρημο...

Σε κάθε περίπτωση όμως,αν δε διαλέξω το νερό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν παύω να είμαι τεράστιος μαλάκας... Κατέληξα...

Ακριβώς αυτό συμβαίνει με τον Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος βρίσκεται στην έρημο από το 1926 και εκεί θα βρίσκεται εις τον αιώνα των αιώνων...

Μόνο που ο ΠΑΟΚτσής δε συμβιβάζεται με αυτό και ζει κυνηγώντας την ουτοπία του να μετατρέψει την έρημο που εκτείνεται γύρω του σε Γη της Επαγγελίας...

Στην επιθυμία αυτή φαίνεται ότι ευθυγραμμίζεται και πρωτοστατεί και ο μεγάλος ηγέτης του που ακούει στο όνομα Ιβάν Σαββίδης και αυτό δίνει κουράγιο και ελπίδα στον ΠΑΟΚτσή...

Είναι πράγματι μαγικό να αισθάνεσαι ικανός να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου , ακόμα κι αν είναι απλά ψευδαίσθηση...
Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα επίπονο και απαιτητικό παιχνίδι του μυαλού,που είναι το μεγαλύτερο αληταριό και τις περισσότερες φορές αφήνεσαι γοητευμένος να σε παρασύρει...

Εκεί ακριβώς είναι που βρίσκεται ο κίνδυνος...
Εκεί μπορεί να γίνει το ολέθριο λάθος...
Τη στιγμή που έχεις παρασυρθεί...
Τη στιγμή της έπαρσης...

Άλλωστε συνέβη ήδη μια φορά και έπρεπε να έχουμε μάθει άπαντες...

Για να συνεχίσει λοιπόν να υπάρχει η ελπίδα να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο, πρέπει να συνεχίσουμε να μένουμε ζωντανοί και υγιείς και αυτό γίνεται,κατά τη γνώμη μου,μόνο προτιμώντας πάντα το νερό από τη σαμπάνια ...

Ειδικά αν δείχνεις ότι έχεις καταλάβει ότι με το νερό είσαι πολλαπλά ωφελημένος αφού δεν ξεδιψάς μόνο αλλά μπορείς να πλύνεις,να καθαρίσεις να μαγειρέψεις,να ποτίσεις και να καλλιεργήσεις χωρίς να ζοριστείς ιδιαίτερα...

Άλλωστε το Ρουμανικό νερό που πηγάζει από τα Καρπάθια είναι γνωστό ότι είναι από τα καλύτερα...

Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα σε όλους...

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 07/10/2024 9:43 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Πέρσι στους -5 βαθμούς από την κορυφή, πρώτος και στο +2 φέτος μετά από 7 αγωνιστικές!

Αυτό αλλάζει πολύ εύκολα όπως είδαμε και φέτος αλλά και πέρσι...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 08/10/2024 9:45 am
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

• 20/10 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 20:30
  • 24/10 ΠΑΟΚ - Βικτόρια Πλζεν 19:45
  • 27/10 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 21:00
  • 30/10 Αιγάλεω - ΠΑΟΚ 17:00
  • 03/11 Λαμία - ΠΑΟΚ 20:30
  • 07/11 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ 22:00
  • 10/11 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 20:30

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 10/10/2024 5:31 pm
The People
(@the-people)
Noble Member

Πω πω, πριονοκορδέλα μας πάει όσον αφορά τη συχνότητα αλλά και με ντέρμπι.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 10/10/2024 5:57 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έτσι είναι στις μεγάλες ομάδες με στόχους. Και πρέπει να ανταποκριθούμε.

Γι' αυτό θα πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες ''ετοιμοπόλεμοι''.

Posted : 10/10/2024 10:50 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Οι πουτ@νας γιοι πηγαν παλι να δημιουργησουν θεμα μολις μπηκε στο γηπεδο με την ληξη!

Posted : 20/10/2024 11:07 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Για ποιο λογο πανε διπλα του και του λενε κατι γ@μω τις μανες τους?

Posted : 20/10/2024 11:12 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

"Δεν ξεχνώ το κλεμμένο πρωτάθλημα"

Για το αν η ομάδα του κυρίως στο πνευματικό κομμάτι ήταν καλά προετοιμασμένη: «Πάντα τα ματς απέναντι στη ΑΕΚ είναι δυνατά πολύ περισσότερο όταν αναφερόμαστε σε μια δυνατή ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και εδώ στην Αθήνα, σε μια δυνατή έδρα. Εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Κυρίως δεν θέλαμε στην ΑΕΚ το δικαίωμα να κάνει αυτή τις ευκαιρίες και το παιχνίδι της αξιοποιώντας την καλή ομάδα που έχει. Η ΑΕΚ δεν είχε τις μεγάλες ευκαιρίες, εμείς ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και νομίζω πως η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα».

Για το αν αυτή η ισοπαλία που επιτρέπει στην ομάδα να παραμείνει στην κορυφή, τη βοηθήσει και στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει του αγώνα της Πέμπτης: «Κάθε ματς για μένα είναι σημαντικό. Είχαμε προτεραιότητα το ματς με την ΑΕΚ, τώρα θα κοιτάξουμε το επόμενο. Και αμέσως μετά και το ματς του Πρωταθλήματος. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, σε κάθε ματς πρέπει να καταθέτεις την προσωπικότητα σου και σήμερα το κάναμε απέναντι στην ΑΕΚ».

Για το αν μπορεί να δούμε και σε άλλα ματς τον Κεντζιόρα δεξί μπακ με τους Λόβρεν-Κόλεϊ ως κεντρικό δίδυμο: «Κανείς δεν ξέρει αλλά θα σημειώσω πως κάθε ματς είναι ξεχωριστό όπως ξεχωριστές είναι και οι καταστάσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ο Μπάμπα δεν μπορούσε να συνεχίσει, είχα την επιλογή ή να βάλω τον Σάστρε στα δεξιά η να βάλω τον Κόλεϊ στο ματς και τον Οτο στα αριστερά.

Ο Κόλεϊ όπως και άλλα παιδιά απουσίαζαν με τις Εθνικές τους ομάδες και επέστρεψαν μόλις πριν από μερικές μέρες. Μπορεί λοιπόν να είναι μια λύση και για επόμενα ματς αυτό που με ρωτάτε αλλά παίζει ρόλο και ο αντίπαλος και οι καταστάσεις. Κυρίως βασίστηκα στα παιδιά που ήταν εδώ σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και δούλεψαν όλες τις μέρες πάνω στην στρατηγική για το παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για την επιστροφή του Μπράντον Τόμας στη δράση μετά από δυο μήνες: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Σας έχω πω πως όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν γιατί η σεζόν είναι μεγάλη. Αλλά ο Μπράντον και σε αυτό το σύντομο χρόνο που έπαιξε στο ματς έδειξε τα στοιχεία που τον διακρίνουν. Ετρεξε αρκετά, βοήθησε και περιμένω σιγά σιγά να ανέβει και άλλο και να μας δίνει τα πράγματα που έχουμε πάρει από αυτόν και πριν το τραυματισμό του».

Ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της ΑΕΚ για το αν έπρεπε να απαντά στους οπαδούς της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα και απάντησε: «Τι θέλεις να σου απαντήσω; Μάχομαι για τη δουλειά μου και παλεύω για τους παίκτες μου. Αυτός είμαι είτε το δέχεστε είτε όχι. Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ με…αγαπά. Μας κλάπηκε ένα Πρωτάθλημα το 2018 και αυτό δεν το ξεχνώ….»

Posted : 20/10/2024 11:42 pm
jim reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Όσο τον βρίζουν οι κ@ραγκιόζηδες της χάρτινης πουτ@νας δεκελείας, τόσο κερδίζει πόντους στη συνείδηση όλων των ΠΑΟΚτσήδων.

Δεν κοιτάνε τα χάλια τους λέω γω καλύτερα, με τον Σούπερ Μάριο της γραφικότητας και τον σουρωμένο διαρκώς Τζόνι Γουόκερ.

Posted : 21/10/2024 12:47 pm
Billysm-4, jim and The People reacted
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Τον προκαλουν, και χθες το ιδιο εκαναν.

Και καλα εκανε και τους απαντησε.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 21/10/2024 7:01 pm
Billysm-4 and Bersekeros reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 21/10/2024 10:23 pm
The People
(@the-people)
Noble Member

Πάνε να τιμωρήσουν τον Ρουμίνιο (τον κάλεσε σε απολογία ο αθλητικός υσαγκαιλέας), με πιθανή τιμωρία τις 15 ημέρες.

Τελικά είχε δίκαιο ο Σαλιάρης "αυτοί κύριε πρόεδρε δεν ήταν ταραξίες, ήταν αιπειστύμωναις".

Τελικά ναι, είναι αιπειστύμωναις, τον προκάλεσαν κι αυτός την πάτησε και απάντησε.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 22/10/2024 9:36 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Αν τον τιμωρήσουν επειδή του την έστησαν και τον προκάλεσαν, θα γίνει χαμός...

Γιατί θα έρθουν 😎 ..

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 22/10/2024 1:45 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ, ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΑΣ !

ΟΛΗ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΕΝΩΜΕΝΗ, ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΟΚ Γ@ΜΗΜΕΝΗ !!

ΧΑΡΤΙΝΟΙ Ρ^ΦΙ@ΝΟΙ ΚΛΑΨΟΜ@ΝΗΔΕΣ Μ@ΝΟΠΑΝΑ

Video by Looper5 στο FB

Posted : 23/10/2024 1:11 am
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Τιποτα δεν θα γινει...Και να τον τιμωρησουν με καμμια αγωνιστικη δεν τρεχει και τιποτα...Λες και δεν μπορει να κουτσαρει απο την κερκιδα...Στα υπολοιπα ειναι γνωστη η τακτικη της κουλας να τον τσαντιζουν...Το ιδιο θα εκαναν και αν ειχαν κερδισει... Δεν αλλαζει τιποτα..Μαλιστα και ο Αλμειδα πηρε αποστασεις απο το συμβαν και ουτε που ασχοληθηκε πραγμα που δειχνει ποσο μ@λακες τους θεωρει σε αυτο το κομματι και δεν εμπλεκεται..

Απο εκει και περα αν ο Λουτσεσκου ηταν παλαιστης του Wrestling στις ΗΠΑ , η απωλεια του πρωταθληματος θα ηταν δρωμενο πανω στο ρινγκ...Θα εμφανιζοταν ο αντιπαλος παλαιστης με τα χρωματα της κουλας και ενα ομοιωμα της κουπας του πρωταθληματος και θα ορμαγε ο Ρουμανος να τον σπασει στο ξυλο.. 😀 😀 😀 

Καθε χρονο τα ιδια γινονται σε ολα τα ματς της κουλας και ειδικα στο γηπεδο τους..Απλως επρεπε να τους γραψει στα @ρχιδια του και να μην ασχολειται...Πηραμε το "Χ" και τελειωσε η ιστορια...

Στο τελος θα καταντησει σαν τον συγχωρεμενο τον Αλέφαντο που ολη την ωρα ελεγε για το κλεμμενο πρωταθλημα με τον Δουρο...Δεν αξιζει τον κοπο..

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 23/10/2024 11:18 am
teododo reacted
Page 32 / 38
Share: