Εκτός προπόνησης του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου λόγω ίωσηςΜεχρι την Κυριακη θα ειναι καλα.
Στο training report δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. 🙄
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ όνομα και πράμα.....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Είπε: ''ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.''
Είναι η πρώτη φορά που τον ακούω να αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για ένα φιάσκο.
Μήπως έχουμε παραίτηση ή έχουν συμφωνήσει στο τέλος της χρονιάς να πάρει τον ''μπούλο'' και απλά δεν μας το έχουν ανακοινώσει ακόμα;
ΜΑΚΑΡΙ.
Γιατί νιώθει το τέλος να πλησιάζει.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΡΕ!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Αν μιλήσω θα βρίσω άσχημα ,,,\
😡 🤬
Που ειστε ρε πουτσ@γλυφτες του ρουμανου κλεφτοκοτα?
Που κρυβεστε ρε γ@μημενοι δουλοι?
Αει στο δι@ολο ΖΩΑ!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
μακάρι ρε π@υστη να σε πάρει ο βάζελος να τους διαλύσεις χειρότερα και αυτούς. τον σάκη τσιώλη να είχαμε φέτος τέτοια ξεφτιλίκια να χάνεις από καλλιθέα, βόλο, όφη και 0/8 ντέρμπι κανένας! μόνο εσύ ανίκανε τεμπέλη. και αυτό που φάνηκε σε βάθος χρόνων, κάνεις από τις χειρότερες προετοιμασίες και προπονήσεις. μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει επισημάνει κανένας όμως! τέτοιον φλώρικο, άνευρο, απαθή και παράλληλα αγύμναστο ΠΑΟΚ δεν ξαναδα και με καμιά διοίκηση. μιας που ξέρω και κάτι ελάχιστα ρουμάνικα DU TE DRACU SI LASA NE IN PACE ξεφτίλαααα
In my mind, the power i find
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Γραμμένο με πόνο ψυχής. Που να καταλάβουν, οι έμμισθοι υπαλληλίσκοι της ΠΑΕ, για το πως νοιώθει ο αγνός φίλαθλος της ομάδας.!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Καθισα εχθες και ειδα το Γιουβε-Αταλαντα 0-4 και κοντεψα να βαλω τα κλαματα...Νωριτερα ειχα δει το Καλλιθεα -ΠΑΟΚ 2-1...
Η περιπτωση του Γκασπερινι συμφωνα με τα ιταλικα μεσα ειναι να αντικαταστησει τον Γκουαρντιόλα στη Σιτυ...Οποτε πιστευω οτι μια καλη περιπτωση για τον παγκο της Αταλαντα ειαι ο Λουτσεσκου...Αλλα ευτυχως δεν θα φυγει απο εμας...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
μακάρι ρε π@υστη να σε πάρει ο βάζελος να τους διαλύσεις χειρότερα και αυτούς. τον σάκη τσιώλη να είχαμε φέτος τέτοια ξεφτιλίκια να χάνεις από καλλιθέα, βόλο, όφη και 0/8 ντέρμπι κανένας! μόνο εσύ ανίκανε τεμπέλη. και αυτό που φάνηκε σε βάθος χρόνων, κάνεις από τις χειρότερες προετοιμασίες και προπονήσεις. μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει επισημάνει κανένας όμως! τέτοιον φλώρικο, άνευρο, απαθή και παράλληλα αγύμναστο ΠΑΟΚ δεν ξαναδα και με καμιά διοίκηση. μιας που ξέρω και κάτι ελάχιστα ρουμάνικα DU TE DRACU SI LASA NE IN PACE ξεφτίλαααα
Ισχύει και πολύ σωστό αυτό για τις προπονήσεις.
Φαίνεται κάθε καλοκαίρι, που αποτυχαίνει κάθε χρόνο η ομάδα στην Ευρώπη, για το κάτι παραπάνω ή φτύνουμε αίμα, για να μην αποκλειστούμε από κάτι ψαράδες ή ξυλοκόπους.
Από ομάδα που έχει τον Σβούρα βοηθό προπονητή, δεν μπορώ να περιμένω σύγχρονη τεχνογνωσία φυσικής κατάστασης.
Γελάει ο κόσμος.
Ίσως είναι πιο κοντά από ποτέ για μπουλο…