Notifications
Clear all

[Closed] 77. Kevin Porter JR

87 Posts
8 Users
56 Reactions
1,295 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και έτοιμος να παίξω…»

Η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ mateco προκάλεσε πάταγο σε όλο τον κόσμο και η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, έφερε ένα άνευ προηγουμένου ενδιαφέρον. Ο Kevin Porter Jr. έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Τρίτης (2/4) και από την πρώτη στιγμή κατάλαβε που ακριβώς έχει έρθει. Θερμή υποδοχή από την ομάδα μας, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάση Χατζόπουλο, που ήταν στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μαζί με τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τριλυράκη και τον μάνατζερ Μιχάλη Γιαννακίδη. Η πρώτη επαφή με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και αμέσως μετά η πρώτη γεύση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που περίμενε τον Αμερικανό σούπερ σταρ και τον υποδέχθηκε με ένα θερμό χειροκρότημα, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του. 

«Είμαι ενθουσιασμένος για την υποδοχή και τον τρόπο που με δέχθηκαν οι άνθρωποι της νέας μου ομάδας», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αμερικανού γκαρντ, που εξήγησε την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα: «η Ελλάδα ήταν πάντα μία από τις χώρες που ήθελα να επισκεφτώ. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ και είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας αι έχω την ευκαιρία να παίξω και πάλι μπάσκετ, γιατί είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω από μικρός».

Μιλώντας για αυτά που γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ, ο “KPJ”, είπε: «Μαθαίνω και σίγουρα είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει ακόμα να μάθω για τη νέα μου ομάδα. Αυτό που πρέπει να σας πω ότι όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα από τους ατζέντηδές μου για το ενδεχόμενο να έρθω να παίξω στην Ελλάδα άκουσα μόνο καλά πράγματα και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ», ενώ αναφερόμενος στο κίνητρο που έχει και τον στόχο του με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Ο βασικός μου στόχος είναι να έχω μία καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, να χτίσουμε μία καλή χημεία και να διασκεδάσουμε. Και φυσικά να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Παίζω μπάσκετ από 3 ετών. Είναι αυτό που θέλω κι αγαπάω να κάνω και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου».

Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά… «Αισθάνομαι έτοιμος και είμαι πάντα έτοιμος. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανα προπονήσεις».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος σχολίασε κατά την άφιξη του Kevin Porter Jr… «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Θέλω να καλωσορίσω τον κύριο Πόρτερ στην ομάδα μας. Πιστεύω πραγματικά μέσα μου πως θα μας βοηθήσει στα εναπομείναντα παιχνίδια. Ήταν μια χρονιά πολύ δύσκολη για μας και θέλουμε να την κάνουμε να τελειώσει καλά. Να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Όπως πάντα, αυτό που λέμε δεν τα παρατάμε ποτέ και γι’ αυτό καλωσορίζω τον Κέβιν στην ομάδα και ελπίζω να πάμε μαζί μέχρι το τέλος δυνατά».

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 03/04/2024 9:41 am
teododo reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 03/04/2024 3:15 pm
Bersekeros and nikolasf4 reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Αξίζει ακόμα και ως συλλεκτική αυτή η φανέλα, γιατί πρόκειται για τεράστιο όνομα.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 04/04/2024 12:34 am
nikolasf4 reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Posted : 04/04/2024 9:22 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Γαμ@ει το παλικαρι!

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 04/04/2024 10:11 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Δεν υπάρχει ο παικταράς !!

Posted : 04/04/2024 11:26 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Δεν στελνουμε και τον Πιου που ειναι ψηλο παιδι να πηδαει μπας και παρει και κανα ριμπαουντ ?

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 05/04/2024 11:45 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

O Πίου πηδάει μόνο για κεφαλιές. 😊 

Posted : 05/04/2024 8:50 pm
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Θα καρφωνει με κεφαλια στο καλαθι... 🤣 🤣 🤣 🤣 

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 05/04/2024 9:15 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

🤣 🤣 🤣 🤣 

Σωστός !! Αυτό δεν το σκέφτηκα !

Posted : 05/04/2024 9:17 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ο απολογισμός του Κέβιν Πόρτερ:

• 14 πόντοι
  • 3/7 δίποντα
  • 2/7 τρίποντα
  • 2/3 βολές
  • 4 ριμπάουντ
  • 4 ασίστ
  • 2 κλεψίματα
  • 5 λάθη
  • 2 φάουλ
  • 9 PIR
  • σε 25:43

Posted : 06/04/2024 7:29 pm
Bersekeros and nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Πώς ήταν η πρώτη σου εμπειρία να παίζεις για τον ΠΑΟΚ;

«Ήταν καλή. Ειλικρινά, δεν έπαιξα στο καλύτερο επίπεδο των δυνατοτήτων μου. Είχα μία αργή αρχή , παίζοντας όμως με αυτούς τους παίκτες, με βοήθησαν να μείνω συγκεντρωμένος και θετικός. Η χημεία στην ομάδα είναι πολύ καλή οπότε δεν ήμουν ποτέ πεσμένος. Περνούσα συνέχεια καλά μέσα στο παρκέ, κάτι το οποίο έχω να κάνω εδώ και πολύ καιρό. Οπότε ήταν καλό που βρήκα ένα γκρουπ παικτών όπως αυτοί ώστε να επιστρέψω. Ήταν φοβερό»

Ήσουν πιο χαλαρός στο δεύτερο ημίχρονο;

«Ναι, σίγουρα. Προσπαθούσα να βρω τον ρυθμό του αγώνα. Είναι η πρώτη μου φορά σε αυτού του είδους το πρωτάθλημα και σε μικρότερο αγωνιστικό χώρο. Διαφορετικό στιλ στην άμυνα και διαφορετικό στην επίθεση, οπότε μπήκα στο παιχνίδι και απλά ήθελα να προσαρμοστώ σε αυτού του είδους το παιχνίδι, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, στο στιλ παιχνιδιού. Δεν περίμενα πολλά από τον εαυτό μου καθώς έχει περάσει τόσο καιρός αλλά ναι ήταν ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο»

Γιατί επέλεξες να παίξεις για τον ΠΑΟΚ;

«Από την πρώτη ημέρα μου έδειξαν, με αγκάλιασαν. Από τις πρώτες επαφές, όταν έψαχνα για μία ομάδα ώστε να πάω και να τελειώσω τη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη ομάδα που με τράβηξε και είναι σα να βρίσκομαι σε μία σχέση όπως αυτή της οικογένειας από την αρχή. Με έφεραν και μου έδειξαν τόση αγάπη που δεν είχα ποτέ πριν. Ήταν απίθανο».

Γιατί σου πήρε τόσο πολύ να επιστρέψεις στη δράση;

«Γιατί εκεί που ήμουν πριν στο NBA, τα πράγματα άλλαξαν και έπρεπε να πάρω μία απόφαση για το τι ήταν καλύτερο για εμένα. Δεν ήθελα να μείνω εκτός δράσης για έναν χρόνο και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία να παίξω και είπα το ναι. Είμαι εδώ 6 ημέρες και νιώθω ήδη σαν το σπίτι μου.

Τι σε κάνει να νιώθεις τόσο άνετα εδώ;

«Πέραν από την ομάδα που με καλωσόρισαν, ήμουν στο αεροδρόμιο και οι οπαδοί με υποδέχτηκαν, κάτι το οποίο δεν το είχα βιώσει ξανά στο παρελθόν. Από τη στιγμή που ήρθα εδώ είναι πολύ προσεκτικοί για εμένα, και όπως είπα, ποτέ μου δεν είχα βιώσει ξανά αυτή την εμπειρία και αυτή τη στήριξη»

Τι ήξερες για το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ πριν έρθεις εδώ;

«Ήξερα λίγα πράγματα. Έπρεπε να κάνω αρκετή έρευνα όταν εμφανίστηκε αυτή η ευκαιρία στην αρχή. Πραγματικά είναι ένα υπέροχο πρωτάθλημα. Ξέρω λίγο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά τώρα ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό. Θέλω να μείνω εδώ, έχουν μείνει 3 ματς νομίζω και θέλουμε να τελειώσουμε δυνατά.

Βλέπεις τον εαυτό σου στο μέλλον στην Ευρώπη ή το NBA;

Σίγουρα θα πρέπει να δούμε τι γίνεται. Σίγουρα όμως βλέπω τον εαυτό μου να γυρίζει εδώ πίσω. Σίγουρα κάποια στιγμή της καριέρας μου. Όχι να γυρίσω απλά στην Ευρώπη αλλά εδώ, να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να εκφράσω το πόσο ευγνώμων είμαι».

Posted : 07/04/2024 10:59 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Άργησε να πάρει μπρος αλλά έκανε αυτό που μπορούσε παρά την αποχή.

Όσο για τις δηλώσεις, λογικό να θέλει να ανταποδώσει στον ΠΑΟΚ, μετά την περιπέτεια που είχε, δεν τον πίστεψε κανείς.

Restart κάνει ο τύπος.

Posted : 07/04/2024 11:01 am
jim and Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Οι δηλώσεις ευγνωμοσύνης για τον ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι είναι απόλυτα ειλικρινείς. Θεωρώ ότι δίνουν πολλούς ''πόντους'' φήμης στην ομάδα, όταν γίνονται από ένα τόσο μεγάλο παίκτη.

Posted : 07/04/2024 2:58 pm
jim reacted
Billysm-4
(@billysm-4)
Noble Member

Για αλλα 3 παιχνιδια θα τον δουμε και θεωρω πως θα βελτιωσει και τα στατιστικα του γιατι μπορει χθες να πετυχε 14 ποντους αλλα δεν ηταν και τοσο ευστοχος.

ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Posted : 07/04/2024 3:58 pm
jim reacted
Page 2 / 6
Share: