Σου δινει μια αλλη αυρα ενας τετοιος παικτης που αν ηταν σε καλη αγωνιστικη κατασταση, θα εκανε οτι ηθελε.
Βεβαια δεν θα ερχοταν και στον ΠΑΟΚ 🙄
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Ωραιος προχτες στο ματς...Μου αρεσε...Βεβαια ειχε ερθει μολις πριν λιγες ημερες...Και τον Μαικλ Τζορνταν να εφερνες δεν θα εκανε παπαδες..
Απο εκει και περα ποτισμενος με το στυλ του ΝΒΑ που τα τελευταια χρονια -μετα το ξαφνιασμα με τον Στεφεν Καρυ που αλλαξε ολο το παιχνιδι- οι αμυνες ειναι αστειες, τον εβλεπες ποσο χαλαρος ηταν οταν οι αντιπαλοι επιχειρουσαν σουτ 3 ποντων...
Γι' αυτο και στο ΝΒΑ εχεις κατι σκορ 140-125 !!! Επιχειρουν 70 τριποντα σε καθε ματς με αμυνες για γελια...Λες και βλεπεις επιδειξη των Χαρλεμ στα '80ς...
Παρολα αυτα η στοφα του σταρ ειναι εμφανης...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Σε όλο τον κόσμο οι φανέλες του Kevin Porter Jr.

Η είδηση της έλευσης του Kevin Porter Jr. στον ΠΑΟΚ mateco έκανε τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε έντονη συζήτηση παντού. Μία εβδομάδα μετά την άφιξη του Αμερικανού γκαρντ στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ακριβώς διαδρομή, κάνουν πλέον και οι φανέλες του, οι οποίες ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.
Το “77” που επέλεξε ο Kevin Porter Jr. και φόρεσε ήδη στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ταξιδεύει πλέον σε όλο τον κόσμο. Το βράδυ της άφιξης του KPJ στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ο πρώτος νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που προμηθεύτηκε την επίσημη εμφάνιση της ομάδας με το “77” και η συνέχεια ήταν και συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή! Στις ΗΠΑ έχει σταλεί ήδη ένας σημαντικός αριθμός επίσημων εμφανίσεων του ΠΑΟΚ, αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως η Αγγλία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, το Λουξεμβούργο, η Νορβηγία και η Σουηδία.
Όσον αφορά την Ελλάδα; Φυσικά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αλλά και σε κάθε γωνιά της χώρας. Από τον Έβρο μέχρι τη Ρόδο, την Καλαμάτα, τη Γαύδο και την Τέλενδο!
Ο Kevin Porter Jr. θα πραγματοποιήσει το πρώτο του παιχνίδι στο PAOK Sports Arena αυτή την Κυριακή στο παιχνίδι απέναντι στην Καρδίτσα (14/4 στις 20:15) στην προσπάθεια της ομάδας να κερδίσει μία θέση στα Playoffs.
Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τις επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, αλλά και τα νέα εντυπωσιακά T-shirt που αναμένονται ως το τέλος της εβδομάδας, μαζί με άλλα αναμνηστικά προϊόντα.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Τουλαχιστον θα βγουν τα λεφτα που πηρε (10 χιλ) και θα βγαλει και κατι η ΚΑΕ.
Τεράστιας συλλεκτικής αξίας φανέλες.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
19 ΠΟΝΤΟΥΣ, 10 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ, 9 ΑΣΙΣΤ, 4 ΤΑΠΕΣ
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Στο χαλαρό ο παικταράς και το χάρηκε με τον κόσμο. Ήταν εμφανές!
"Χάρι Πό(ρ)τερ" Τζούνιορ | Ο "μάγος" του ΠΑΟΚ έκανε το Παλατάκι να παραμιλά
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τα πρώτα του συναισθήματα: «Ένιωσα καλά, είμαι εδώ για να φέρω νίκες στην ομάδα. Όλοι στην ομάδα θέλαμε τη νίκη. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη. Οι φίλαθλοι μάς αγκάλιασαν, ένιωσα την αγάπη από την αρχή και τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη σε όλο το παιχνίδι».
Για την προσαρμογή του από τον ερχομό του στο ΝΒΑ: «Είχα μια δυσκολία στην προσαρμογή, ήξερα ότι θα είναι διαφορετικά εδώ. Στο πρώτο παιχνίδι δεν τα πήγα τόσο καλά. Οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί και πρέπει να τους μάθω. Όσο περνούν οι μέρες με τις προπονήσεις η κατάσταση βελτιώθηκε και νιώθω καλύτερα».
Και συνέχισε: «Είναι μια ευκαιρία φέτος που γυρνάω στα παρκέ και αισθάνομαι ευγνώμων που ο ΠΑΟΚ μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Θα το λέω για πάντα το πώς μου συμπεριφέρθηκε το κλαμπ. Εκεί παίζουμε 48 λεπτά και εδώ 40. Θα έπρεπε να προσαρμοστώ και σε αυτό και νομίζω πως έδωσα πράγματα σήμερα στο παρκέ. Νομίζω πως έκανα καλή δουλειά με προπονήσεις όταν δεν έπαιζα μπάσκετ, νιώθω καλά. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όσο χρειάζεται, ακόμα και για να φέρνω τα νερά».
Για το τριπλ-νταμπλ: «Μου είπαν κάποια στιγμή ότι θέλω μια ασίστ και ένα ριμπάουντ. Πάντα είναι δύσκολο να το πετύχεις στο τέλος, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Νόμιζα πως το πέτυχα, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, στις ΗΠΑ είναι διαφορετικά από ότι στην Ευρώπη. Δίνοντας μια πάσα σε ένα καλάθι νόμιζα πως το κατάφερα, αλλά είναι διαφορετικά τα πράγματα εδώ. Είμαι χαρούμενος και έτσι, θα το πετύχω το τριπλ-νταμπλ στο επόμενο παιχνίδι».
Για το εξωαγωνιστικό και τις δυσκολίες: «Το πιο δύσκολο ίσως είναι όταν οι άλλοι δεν ξέρουν αγγλικά ή στο να παραγγείλω φαγητό. Με χαροποιεί το πώς με υποδέχτηκαν όλοι στην πόλη, νιώθω πολύ μεγάλη αγάπη, το απολαμβάνω και θέλω να ανταποδώσω την αγάπη στον κόσμο του ΠΑΟΚ».
Απολαυστικο και εντελως αγχολυτικο να βλεπεις ενας τετοιο παικταρα στο παρκε!
Τα λογια ειναι ΠΕΡΙΤΤΑ!
No question about that!
MVP of the game 🔛 @Kevinporterjr 🙌🏽#PAOK ⚪️⚫️ #kpj #mvp #basketball #kevinporterjr pic.twitter.com/AIhnDp1kiC— PAOK BC (@PAOKbasketball) April 15, 2024
Την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με την Μπριζ την Πέμπτη από τις κερκίδες της Τούμπας θα έχει ο Πόρτερ Τζούνιορ. Αυτό έκανε γνωστό ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου του Βορρά, Μιχάλης Γιαννακίδης.
«Είναι ένα παίκτης ο οποίος έχει πολύ όρεξη για μπάσκετ, μετά από αυτό το συμβάν που έγινε στο παρελθόν. Έχει καταλάβει το λάθη του. Είναι ένα παιδί με πολύ χαρά, όπως τον είδαμε και χθες στο γήπεδο είναι ένας σταρ. Ότι και να πούμε για το μπασκετικό κομμάτι είναι πολύ λίγο»
«Εμείς περιμέναμε ότι θα είναι ένας παίκτης που έρχεται από το NBA και θα έχει ένα παραπάνω τουπέ και ύφος, στην αρχή αναρτιόμασταν αν θα είναι εντάξει με τους συμπαίκτες. Όταν ήρθε εδώ καταλάβαμε ότι είναι ένα πολύ κοινωνικό παιδί, συμπεριφέρεται άψογα με όλους τους συμπαίκτες τους αλλά και με όσους είναι στην ομάδα. Δεν συζητάω με το πρόεδρο τι σχέση έχει, την Πέμπτη είπανε ότι θα πάνε μαζί στην Τούμπα. Και θεωρώ ότι θα ζήσει και μια ατμόσφαιρα που θα είναι πολύ ευχάριστη. Να δει γεμάτο γήπεδο και να καταλάβει σε ποια ομάδα είναι. Να πει “ποιο NBA και μείνει εδώ στη ΠΑΟΚΑΡΑ”
Είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα να κρατήσεις έναν τέτοιο παίκτη, αλλά αυτό που έχουμε κάνει και έχουμε πει είναι να έχει όλα τα εφόδια για να είναι χαρούμενος, και εξωαγωνιστικά όσο γίνεται καλύτερα. Είναι πολύ καλός με τους συμπαίκτες τους και αυτό φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι. Εκτός ότι είναι δεινός σκόρερ δείχνει ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Μακάρι να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε»
Ρε Γιαννακίδη, σε ποιο κόσμο ζεις ρε μεγάλε?
Καλό το όνειρο αλλά έχει τέλος δυστυχώς.
Στο NBA θέλει να επιστρέψει....
Έτσι είναι. Αλλά είναι απόλαυση ο παικταράς και μόνο που φόρεσε την τιμημένη ασπρόμαυρη φανέλα.
Έβαλε 28 πόντους και 5 ασίστ, αλλά όταν θα σκέφτεται τι "προπονητή" είχε θα ξεκολιάζεται στα γέλια!

Άνετα και χαλαρά αυτά τα νούμερα ο παικταράς!
Και οχι σε ιδιαιτερα καλη βραδια καθως ειχε και λαθη και αστοχα σουτ-βολες.