6. Aritz Elustodo

Notifications
Clear all

6. Aritz Elustodo

11 Posts
5 Users
1 Reactions
92 Views
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Αρίτζ Ελουστόντο Ιριμπάρια

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αρίτζ Ελουστόντο Ιριμπάρια με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06.2028 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 6.

Ο Ελουστόντο (γεννημένος στις 28 Μαρτίου 1994), με καταγωγή από την Μπεασάιν της Γκιπούθκοα, στη Χώρα των Βάσκων, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Τον Ιούλιο του 2012 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην SD Μπεασάιν, ομάδα της Tercera Division, όπου πραγματοποίησε τις πρώτες του συμμετοχές σε επίπεδο ανδρών.

Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, εντάχθηκε στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, που αγωνιζόταν στη Segunda Division B και στις 14/1/2015, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε ένα παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

Συνολικά έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας του Σαν Σεμπάστιαν 313 φορές.

Ο Ελουστόντο έχει αγωνιστεί στην αντιπροσωπευτική ομάδα της Χώρας των Βάσκων, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ισπανίας Κ21.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 28/06/2026 8:37 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Περιμενουμε με αγωνια να γινει πραξη το φθηνος και καλος.

Posted : 28/06/2026 8:38 pm
Bersekeros reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ελεύθερος ήρθε, με συμβόλαιο για 2 + 1 χρόνια.

Κλασικά με ελεύθερους και δανεικούς θα πάμε, ως συνήθως.

Μόλις έρθει το τσεκ από την Ουέφα την 1η του Ιούλη, θα κάνουν και μόλις 1 μεταγραφή τον Γιαννούλη για το ξεκάρφωμα, για να πανηγυρίζουν τα ζωντανά.

Τα τελευταία χρόνια ο Βάσκος δεν έπαιξε και πολλά λεπτά. Ενώ στους τραυματισμούς όπως είδα, έχει μία ευαισθησία στον αστράγαλο. 

Θα δούμε στα φιλικά κατά πόσο θα είναι έτοιμος για τα πρώτα ευρωπαϊκά. 

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 29/06/2026 8:57 am
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Οι πρώτες σκέψεις όταν έμαθες το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Είναι αλήθεια ότι σε ενθουσιάζει η ιδέα, είναι ωραίο να ενδιαφέρονται για σένα, ειδικά αν πρόκειται για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ φάνηκε να πίστεψε πάρα πολύ σε μένα και έχω πολλή όρεξη να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη στο γήπεδο».

Με ποιον μίλησες για να μάθεις για τον ΠΑΟΚ και τι σου είπε: «Με πρώην συμπαίκτες μου που έπαιξαν στην Ελλάδα, φίλους, αλλά και εγώ ο ίδιος με την οικογένειά μου, ψάξαμε και πήραμε αρκετές πληροφορίες. Μιλάμε για ένα ιστορικό κλαμπ της Ελλάδος... σκεπτόμενος τον χαρακτήρα μου, την ιδιοσυγκρασία μου, μου άρεσε πολύ η ιδέα να έρθω σε αυτή την ομάδα και να τη βοηθήσω να πάμε πιο ψηλά».

Πως σου φαίνεται πως θα δουλέψεις με έναν προπονητή που ποδοσφαιρικά είναι Ισπανός: «Το γνωρίζω, ήμασταν αντίπαλο μέχρι πριν λίγο καιρό. Τώρα θα είναι προπονητής μου, εγώ ποδοσφαιριστής, θα πρέπει σαν ομάδα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να ανεβάσουμε τον ΠΑΟΚ ακόμα ψηλότερα και να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».

Τι ποδοσφαιριστής είναι ο Αρίτζ Ελουστόντο; «Ποδοσφαιριστής με χαρακτήρα. Αν κάτι έχει είναι ότι τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο και στα εύκολα και στα δύσκολα. Με αρκετή εμπειρία, πλέον, του αρέσει να βοηθάει πάρα πολύ τους συμπαίκτες του. Να βοηθάει τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του».

Σε προσωπικό επίπεδο; «Είναι ένας απλός άνθρωπος. Του αρέσει να είναι εξωστρεφής, να είναι ένας πολύ καλός φίλος των φίλων του, να είναι πάντα διαθέσιμος να βοηθάει. Η αλήθεια είναι ότι έχει πάρα πολλή όρεξη να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, να προσαρμοστώ γρήγορα και να μπω σιγά σιγά στο γκρουπ».

Για την πρώτη «έξοδο» από την Ισπανία: «Έχω δύο παιδιά, τώρα που τα άφησα πίσω έστω και για λίγο καιρό, στεναχωρήθηκα λίγο, αλλά ξέρω ότι ερχόμαστε στο καλύτερο μέρος, σε μία πολύ όμορφη πόλη. Θα τους έχω μακριά μου για λίγο καιρό, έχω πολλή διάθεση, έχω γεμίσει τις μπαταρίες, έχω πολλή όρεξη να ξεκινήσω»

Πως σου φαίνονται τα ασπρόμαυρα; «Από την ώρα που μου δώσατε να φορέσω τη φανέλα, μου άρεσε πολύ. Η αλήθεια είναι ότι πολλά χρόνια φορούσα τα κυανόλευκα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά από εδώ και στο εξής μόνο ασπρόμαυρο»

Για το αν θυμάται κάτι από το Σοσιεδάδ-ΠΑΟΚ; «Ήταν ένα ματς που κοπιάσαμε για να κερδίσουμε. Θυμάμαι την ασίστ που έδωσα στον Όσκαρσον, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Θυμάμαι όμως ότι ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για αυτό το παιχνίδι, γιατί πλέον είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ, θέλω να μείνει σαν ανάμνηση».

Ένα μήνυμα για τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Ήρθα να βάλω το... λιθαράκι μου. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο το δυνατόν το κλαμπ και θα κάνω τα πάντα για αυτά τα χρώματα».

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 29/06/2026 2:44 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Εχει εμπειρια καθως ηταν σε πολυ ανταγωνιστικο πρωταθλημα, το θεμα ειναι να βοηθησει ακομα περισσοτερο.

Ειμαι επιφυλακτικος.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 29/06/2026 9:37 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Καληνύχτα.

Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Ελουστόντο στο φιλικό με την Τβέντε

Posted : 11/07/2026 6:44 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered

Πάλι καλά.

Στον δικέφαλο το πρόβλημα, απέφυγε τα χειρότερα!

Posted : 11/07/2026 9:43 pm
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό. Άμα ξεκινάμε με τόσους τραυματισμούς από την προετοιμασία, καταλαβαίνουμε πώς θα είναι όλη η χρονιά.

Posted : 12/07/2026 12:44 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin
Topic starter

Ψαξαμε πολυ να τον βρουμε?

Posted : 14/08/2026 12:06 am
The People
(@the-people)
Noble Member

Αρχηγος της Ρεαλ Σοσιεδαδ για. 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!

Posted : 14/08/2026 12:19 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έχουμε σκάουτινγκ γκουρού λέμε! 😆 

Posted : 14/08/2026 11:40 am
Share: