Αν δεν είναι σοβαρό και τον πλακώσουν στις θεραπείες, μπορεί να μπει αποστολή.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
τεραστια απωλεια. σε ντερμπι που θελει δυναμη και ογκο στην επιθεση. ατυχοι και παλι. ας ελπιζουμε ο γερε θα κανει το θαυμα του.
In my mind, the power i find
Τουλάχιστον θα είναι ελπίζω πλήρως έτοιμος και δυνατός για τα πλέι-οφ.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Πάει αυτός, ΤΕΛΟΣ.
Ο Γιώργος Γιακουμάκης ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τέθηκε εκτός μάχης. Η κατάσταση του φορ του ΠΑΟΚ θα αξιολογειθεί εκ νέου τις επόμενες μέρες.
Λυπάμαι που το γράφω αλλά η ομάδα θυμίζει ΚΑΤ (ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ). Με την έλευση του νέου έτους, έτους συμπλήρωσης100 χρόνων (να φύγει και να μην ξανάρθει) ο Π.Α.Ο.Κ. παίζει σε κάθε παιχνίδι με έλλειψη 4 έως 5 βασικών παικτών.
Γι αυτό το χάλι φταίει η προετοιμασία, ο ανάδρομος Ερμής, η κακοτυχία, η καταμάγια, τα βουντού των αντιπάλων;
Έτσι δεν πας πουθενά. Ο υπέρτατος ΑΝ.ΣΚ. είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Όλα τα άλλα είναι "νά 'χαμε να λέγαμε και νά 'χαμε να πούμε", όπως έλεγε κι ο κύριος αυγολέμονος.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!
Αληθεια σκεφτονται να τον αποκτησουν?
Προφανως εχει θεματα και μαλιστα σημαντικα.
Τωρα πως βγηκαν στην επιφανεια, ενας Θεος ξερει.
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
και εγώ ήμουν υπέρ να μείνει βλεποντας να βοηθάει στο γκολ, αλλά αν είναι να λείπει την μισή σεζόν άστο καλύτερα. μην ξεχνάμε οι μεξικανοί ζητάνε τα αντερά τους. με τα ίδια λεφτά παίρνεις σεντερφοράκλα χωρίς κολλήματα και τραυματισμούς.
Νομίζω ότι ''κάηκε'' κι αυτός. Δεν είναι μικρός. Για να έχεις όμως διαφορετική διαχείριση στον Γιακουμάκη, δεν έπρεπε να πάμε σε φτηνές λύσεις τύπου Γερεμέγεφ.
Έπρεπε να πάρουμε έναν ακόμα σαν τον Γιακουμάκη. Αλλά πού; Με τον Γούμενιτς;
Νομίζω ότι ''κάηκε'' κι αυτός. Δεν είναι μικρός. Για να έχεις όμως διαφορετική διαχείριση στον Γιακουμάκη, δεν έπρεπε να πάμε σε φτηνές λύσεις τύπου Γερεμέγεφ.
Έπρεπε να πάρουμε έναν ακόμα σαν τον Γιακουμάκη. Αλλά πού; Με τον Γούμενιτς;
συμφωνώ απόλυτα. αντί του γερεμέγιεφ που όσο ξέρει τόσο παίζει ο άνθρωπος έπρεπε να τα στάξουν να πάρουν επιτέλους ένα φορ της προκοπής. τύπου πρίγιο, ελ καμπί, γιόβιτς ακόμα και αθανασιάδη.
αυτό τον π@@στη τον μαρίν, 2 καλοκαίρια τάχα μου έπαιζε το όνομα, δεν μπορούσαν να του κάνουν μια σοβαρή πρόταση εκεί στην παέ? πάμε και του χρόνου με οζντόεφ τώρα.
τέλοσπαντων θα πούμε πολλά μετά την απώλεια του πρωταθλήματος που την χαρίσανε μαζί με τον άλλο χοντρό στην κούλα. τώρα δεν έχει κανένα νόημα.
πάντως πρόκειται για το πιο φλώρικο πρωτάθλημα χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του γιατί οι κούπες μετράνε στο τέλος.
όταν στην τελευταία αγωνιστική ο αντίπαλος σου δεν μπορεί να νικήσει το ΜΠΕΟΣ FC και ο άλλος την λαρισούλα, τότε θεωρείται και δεδομένο πριν καν αρχίσουν τα πλει οφ.
Κάτι μου λέει ότι ο Λουτσέσκου θα επιμείνει στην απόκτησή του.
Θα δείξει, πάντως υπάρχει θέμα.
Ο Λουτσέσκου θα επιμείνει, η Παζάροβα θα έχει έτοιμη τη δικαιολογία αν μας ζητήσουν πολλά λεφτά.
Αν και αν θυμάμαι καλά, πρέπει να έχουν συμφωνήσει με τους Μεξικανούς στο παρασκήνιο.
Γι' αυτό πήραμε και τον Σάντσες από αυτούς, τον δεξί μπακ.
Αν θέλουν μπορούν να κάνουν κ@λοτούμπα και να βρουν δικαιολογίες.
Πρώτη φορά θα είναι?
Ελα μωρε αφου θα ερθει δανεικος ο Τζιμας!
Μιλαμε για μεγαλους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Αλήθεια γιατί...?
Εχει αλλα ντραβαλα τωρα...Ο εκλεκτος του δημοσιογραφος Θ. Αυγερινος κατεβαίνει υποψήφιος με την Μαρία των Τεμπών και πασών των Ρωσιών...Εκει θα πεσει το χρημα...Ποιος τον γ@μαει τον ΓιαΚουμακη και τον ΠΑΟΚ ...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.