18. Luka Ivanušec

Notifications
Clear all

18. Luka Ivanušec

22 Posts
6 Users
9 Reactions
239 Views
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αακοινώνει τον δανεισμό του Λούκα Ιβανούσετς από τη Φέγενορτντ για τη σεζόν 2025-26, με οψιόν αγοράς. Ο Κροάτης θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 18.

Ο Λούκα Ιβανούσετς γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1998 στο Βάραζντιν της Κροατίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της τοπική ομάδα και στη συνέχεια εντάχθηκε στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, όπου πραγματοποίησε 92 συμμετοχές, πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 13 ασίστ.

Ακολούθησε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 175 παιχνίδια, σημείωσε 37 γκολ και κατέγραψε 20 ασίστ. Κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Κροατίας και δύο Σούπερ Καπ, όντας ένας από τους πιο σταθερούς και παραγωγικούς παίκτες της ομάδας.

Τη σεζόν 2023-24 η Φέγενορντ έκανε δικό της τον Ιβανούσετς. Στην πρώτη του απόπειρα εκτός Κροατίας, ο Λούκα κατέγραψε 55 εμφανίσεις, τέσσερα γκολ και επτά ασίστ, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ Ολλανδίας.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Ιβανούσετς έχει καταγράψει 22 συμμετοχές με την εθνική ανδρών της Κροατίας, σκοράροντας δύο φορές και μοιράζοντας δύο ασίστ, ενώ έχει συμμετάσχει και στο UEFA Euro 2020. Έχει υπάρξει επίσης μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της χώρας του.

Καλώς ήρθες, Λούκα!

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Posted : 13/07/2025 2:11 pm
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Ελπίζω να δείξει τα στοιχεία που έδειξε και στην Φέγενορντ!

Posted : 13/07/2025 2:12 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Παικτης με ποιοτητα, μπορει να μας ανεβασει επιπεδο, ελπιζω να προσαρμοστει γρηγορα.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 13/07/2025 8:21 pm
The People reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Καλός παίκτης, μπουκαδόρος, έχει το ένας με ένας, του λείπει ίσως η ταχύτητα.

Με 5 εκατομμύρια ρήτρα αγοράς, ως δανεικός, είναι παίκτης μίας χρήσεως. 

Θα τον ετοιμάσουμε για τη Φέγενορντ....Αν δεχτεί να κάτσει στον πάγκο, ο ''είναι τρελός - είναι τρελός ο Τάισον''.

Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.

Posted : 13/07/2025 10:37 pm
teododo reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Δανεικος για να μην μπαινουμε σε περιττα εξοδα.

Ελπιζω να παιξει οσο το δυνατον περισσοτερο.

ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ

Posted : 14/07/2025 8:34 am
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

"Μόλις πριν από 3 μήνες έπαιξε με την Φέγενορντ εναντίον της Ίντερ στους 16 του Τσ. Λ. και μάλιστα το πεναλτι που κέρδισε και έκανε γκολ η ομάδα του προηλθε από δική του εξαιρετική πάσα.
Δεν θυμάμαι να έχουμε παρει ποτε παικτη που μόλις την προηγουμενη χρονιά να έχει παιξει στην νοκ άουτ φάση του Τσ. Λ.
Είναι παίκτης που θα μας ανεβάσει επίπεδο.
Βασικά μας λένε ότι είναι φτιαγμένος για το παιχνίδι του λουτσεσκου"

Και ενα σχολιο-αγιογραφια συνοπαδου μας..Ολα τα λεφτα η τελευταια προταση... 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 14/07/2025 10:33 am
Bersekeros reacted
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

ΟΠΑΔΟΣ κατηγορια ΦΥΤΟ!

Posted : 14/07/2025 10:47 am
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Ποια είναι τα συναισθήματά σου γι΄αυτήν τη φανέλα, γι΄αυτόν τον σύλλογο;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέρος αυτού του συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η συμφωνία, ανυπομονώ να αρχίσω και να παίξω παιχνίδια».

Ποιοι είναι οι στόχοι στον ΠΑΟΚ, ατομικοί και ομαδικοί;

«Ξέρω πως οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι υψηλοί, άκουσα πως φέτος είναι τα 100 χρόνια του συλλόγου. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε πρωταθλητές. Αυτό είναι που θέλω να πετύχω με την ομάδα, προσωπικά θέλω να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ, να μοιράσω ασίστ και να βοηθήσω την ομάδα να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο».

Γνωρίζεις τις ιστορίες με τους Κροάτες στον ΠΑΟΚ, μίλησες με κάποιον πριν πάρεις την απόφαση να έρθεις;

«Μίλησα φυσικά με τον Ντέγιαν Λόβρεν και τον Κοτάρσκι. Μου είπαν πολύ ωραία πράγματα για την ομάδα, για την πόλη. Ότι θα απολαύσω την παρουσία μου εδώ και έτσι πιστεύω πως θα γίνει».

Έρχεσαι να συναντήσεις τον Λουτσέσκου, έχεις μιλήσει μαζί του, γνωρίζεις την ποδοσφαιρική του προσέγγιση, καταστρώσατε κάποιο πλάνο μαζί;

«Έχω μιλήσει ήδη και είμαι πολύ ικανοποιημένος που με ήθελε στην ομάδα. Ήταν πολύ σημαντικό ότι ο προπονητής με ήθελε. Ανυπομονώ να μπω στις προπονήσεις για να δω πως θέλει να παίξουμε».

Έρχεσαι να συναντήσεις και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, πιθανόν έχεις συναντήσει ήδη κάποιους από αυτούς, θέλεις να τους στείλεις κάποιο μήνυμα;

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματα που έχω λάβει ήδη. Ευχαριστώ και όσους ήρθαν να με υποδεχθούν στο αεροδρόμιο, ένιωσα ιδιαίτερα ευπρόσδεκτος και ελπίζω να τους ικανοποιήσω με τα παιχνίδια και την απόδοσή μου».

Posted : 14/07/2025 11:56 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Μεγαλη αισιοδοξια βλεπω!
Φέγενορντ για Ιβανούσετς: «Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί περισσότερο»

Posted : 15/07/2025 11:44 am
Telis Stallone
(@telis-stallone)
Noble Member

Παντως ο Κροατης ολο και περισσοτερο χρησιμοποιειται ως επιτελικος μεσος...Σημερα θα ξεκινησει αυτος και καποια στιγμη θα μπει και ο Ντελιας... 😎 

Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.

Posted : 23/07/2025 9:55 am
nikolasf4 reacted
Bersekeros
(@bersekeros)
Illustrious Member

Έφεραν αυτόν τον "σακατεμένο" παίκτη, που είναι πιο αργός από την καθυστέρηση, για να κάνουν τάλαρα τον Ντέλια οι ξ€φτίλες.

Ναι, δεν είναι δανεικός μίας χρήσης και μάλιστα αποτυχημένη επιλογή.

Θα δώσουμε 5 εκατομμύρια για τη ρήτρα. 😂

Μόνο που δεν μας είπαν αν θα είναι σε ρούβλια ή δραχμές. 

Posted : 18/09/2025 10:46 am
nikolasf4 reacted
m01can4
(@m01can4)
Admin Admin Registered
Topic starter

Τον βλέπω ανεβαίνει και αυτός, δεν είναι κακός παίκτης...

Posted : 02/11/2025 11:26 pm
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

«Συνδέομαι περισσότερο με τους συμπαίκτες μου, χαρούμενος που βοηθάω να έρχονται νίκες»

«Ελέγξαμε το παιχνίδι και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Φυσικά θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Συνδέομαι όλο και περισσότερο με τους συμπαίκτες μου και είμαι χαρούμενος που βοηθάω να έρχονται νίκες. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτή τη νοοτροπία νικητή. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα, οπότε κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Posted : 02/11/2025 11:54 pm
jim
 jim
(@jim)
Famed Member

Posted by: @jim

Παικτης με ποιοτητα, μπορει να μας ανεβασει επιπεδο, ελπιζω να προσαρμοστει γρηγορα.

Ολλανδια εχει παιξει, Φεγενορντ, οχι Δοξα Κρανουλας.

Δειχνει οτι βρισκει τα πατηματα του.

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Posted : 03/11/2025 12:28 am
teododo
(@teododo)
Big BOSS Admin

Ωραιο το πλασε αλλα στο πρωτο ημιχρονο, που χαθηκες ρε ψυχη?

«Παίξαμε καλά, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ, αλλά δεν είχαμε την αποφασιστικότητα στην αντίπαλη εστία. Είμαστε απογοητευμένοι, είχαμε τη νίκη στα χέρια μας, αλλά τη χάσαμε με την εικόνα μας στα τελευταία δέκα λεπτά.

Πάντα οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στο ποδόσφαιρο. Εάν δεν είσαι 120% συγκεντρωμένος, το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί. Αυτό συνέβη στη φάση του γκολ που δεχτήκαμε. Έχουμε ακόμη τρία ματς και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Δεν υπάρχει πίεση, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παίξουμε κόντρα σε κάθε αντίπαλο και αυτό θα πάμε να κάνουμε».

Posted : 28/11/2025 12:22 am
Page 1 / 2
Share: