Ο Ιταλος οπως ειχε γραψει στην αρχη μια χαρα ειναι για τον ΠΑΟΚ...Και το πλανο που εχει και τις εντασεις που θελει να βαλει στο παιχνιδι της ομαδας και οι γρηγορες επιστροφες καθως και η γρηγορη μεταβαση απο την επιθεση στην αμυνα και τουμπαλιν, μια χαρα ειναι...
Να σας πω την αμαρτια μου, θυμιζει λιγο και τον αμπαλο που στειλαμε στη χωρα με τις φαβελες να μαζευει τιτλους...
Απο εκει και περα τον λυπαμαι γιατι μιλαει - ορθως- για την ενισχυση της ομαδας για τον πρωτο προκριματικο γυρο...Που να ξερει οτι μιλαμε για Conference και αμα...
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Μα δεν θα φταίει ο προπονητής που θα τον κράξουν οι ιβανίστας στην πρώτη στραβή, όταν δεν του φέρνουν παίκτες.
Αυτός καλό σκεπτικό έχει, αλλά αυτό το σύστημα θέλει παίκτες. Άλλο στην προετοιμασία με χωριά και μπιραρίες και διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Αυτό το σύστημα έχει απαιτήσεις. Χρειάζεται βάθος ρόστερ και εναλλακτικές.
Αλλιώς θα κοιτάει στον πάγκο και θα ξύνει το κεφάλι του.
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Συνεχιζει ο αμοιρος, αλλα δεν ξερει που εμπλεξε!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Περίμενε. Θα έρθουν αύριο το πρωί. Πρωί πρωί.
Σε 2 εβδομάδες έχει επίσημο παιχνίδι και θα μπουν να παίξουν κατευθείαν από το αεροδρόμιο, χωρίς προετοιμασία. 😆
Αρχικά ανέφερε:
«Είμαι χαρούμενος με τη δουλεία που έγινε μέχρι σήμερα, καθώς η προσπάθεια όλων των παικτών ήταν απίστευτη, έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Οπότε είμαι χαρούμενος κι έχω πολύ καλό συναίσθημα για αυτό το ξεκίνημα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Για το που επικεντρώθηκε σε αυτό το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας;
«Επικεντρωθήκαμε στο να τους δείξουμε μια ιδέα για το πως θέλουμε να δουλεύουμε. Πραγματικά σκληρά, με υψηλό ρυθμό σε όλες τις προπονήσεις και κάποιες βασικές αρχές, γιατί πολύ σύντομα έχουμε σημαντικά παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια».
Για το αν έχουν αρχίσει οι παίκτες να αφομοιώνουν τις ιδέες του:
«Έχουν αρχίσει να το κάνουν και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την προδιάθεση τους. Για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Βλέπω ότι πιστεύουν σε αυτό που δουλεύουμε κι αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Το πόσο χρόνο θα χρειαστούμε είναι αδύνατο να το πούμε. Προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και σε κάποιες στιγμές των αγώνων βλέπουμε ωραία πράγματα».
Τι του έχει αρέσει μέχρι τώρα στην ομάδα και τι θέλει να βελτιώσει:
«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, αλλά είναι φυσιολογικό σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Είναι φυσιολογικό να χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ, γιατί κάνουμε πολλά λάθη, αλλά είναι φυσιολογική διαδικασία. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι παίκτες προσπαθούν να κάνουν όλα όσα τους ζητάμε, με τον καλύτερο τρόπο. Για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ τυχερός».
Για το πότε θα δούμε τον ΠΑΟΚ του Λίσι στο 100%:
«Πιθανότατα ποτέ, είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις. Αν πετυχαίναμε αυτό θα ήμασταν μάλλον μια τέλεια ομάδα. Και το να είσαι τέλειος είναι σχεδόν απίθανο. Οπότε πρέπει να προσπαθούμε να φτάσουμε όσο πιο κοντά μπορούμε στον στόχο, αλλά να ξέρουμε ότι θα υπάρξουν καλές και κακές στιγμές. Δεν είναι μια σταθερή διαδικασία, είναι μια διαδικασία με καλές και κακές περιόδους. Πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, για όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε στο πρωτάθλημα, αλλά και σε όλους τους αγώνες».
Για τον τακτικό σχεδιασμό που είχε συνηθίσει ο ΠΑΟΚ κι αν σκοπεύει να τον αλλάξει:
«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είχε τα τελευταία χρόνια έναν σπουδαίο προπονητή, ίσως έναν θρύλο εδώ, και δεν θα ήταν έξυπνο εκ μέρους μου να μην αξιοποιήσω κάποια από τη δουλειά του. Γιατί πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου είναι ένας σπουδαίος προπονητής, οπότε πρέπει να κρατήσουμε κάποια πράγματα που η ομάδα έκανε καλά, και φυσικά να προσθέσουμε κάποια πράγματα που μας αρέσουν, γιατί κάθε προπονητής είναι διαφορετικός, και θέλει να περάσει τις δικές του ιδέες».
Πιστευω εχει καταλαβει που εμπλεξε.
Δεν φταίει αυτός. Θα είναι λάθος νομίζω να κατηγορηθεί αυτός για αυτό που έρχεται.
Τι δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά την εκτός έδρας νίκης επί της Ντιναμό Κιέβου με 2-3.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το πως είδε το πρώτο του παιχνίδι: «Είναι κάπως δύσκολο να αναλύσω το ματς, γιατί βρεθήκαμε πίσω στο σκορ νωρίς. Δεν παραπονιέμαι για αυτό. Ισοφαρίσαμε γρήγορα, είχαμε έναν τραυματισμό. Ανεβάσαμε την απόδοσή μας και δίκαια πήγαμε με το 1-2 στα αποδυτήρια. Στο β΄ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά κάναμε το 1-3, εκεί κάπως κινδυνέψαμε, ίσως αξίζανε την ισοφάριση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες, οι αλλαγές έδωσαν ταχύτητα και ενέργεια. .Παίξαμε πολύ καλά, κοντρολάραμε το ματς και είμαι χαρούμενος για τη νίκη».
Για την «καθίζηση» μετά το 70': «Σ' αυτό ευθύνεται ο ψυχολογικός τομέας, ο συναισθηματικός. Ίσως επειδή ο αντίπαλος είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Ήμασταν άνετοι στο γήπεδο, είχαμε τον έλεγχο. Μετά όταν σκόραραν όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Η Ντιναμό είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, ξέρει τι να κάνει στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες και να επιτίθεται. Ίσως θα μπορούσα να κάνω και νωρίτερα τις αλλαγές. Ήταν μία μεγάλη ομαδική προσπάθεια. Μία νίκη που ανήκει σε όλη την ομάδα».
Για τον Σανταμαρία και την κατάσταση του Άλι: «Τον Σανταμαρία τον γνωρίζω πολύ καλά. Μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη, ένιωθα ότι τον χρειαζόμασταν. Γι' αυτό πήραμε αυτή την απόφαση. Για τον Άλι πρέπει να περιμένουμε αύριο τις εξετάσεις. Δεν θέλω να πω αν είναι καλά ή κακά τα δείγματα. Καλύτερα αύριο».
Μια χαρα στηθηκε η ομαδα, απλα στην αμυνα θελει ενισχυση και περισσοτερη δουλεια.
Για το τι κρατάει εκτός της πρόκρισης: «Πιστεύω ότι σήμερα ήταν πολύ σημαντικό ότι είδα στο γήπεδο, ο τρόπος που ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μεγαλώνουμε τα καλά μας διαστήματα στο παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε καλή ανάπτυξη παιχνιδιού και δεν μπορούσαμε να πάρουμε το πλεονέκτημα. Όσο περνούσαν τα λεπτά βελτιωνόμασταν. Ψάχναμε τη στιγμή μας και το ημίχρονο για να αλλάξουμε. Μετά αλλάξαμε, βελτιωθήκαμε και και επικρατήσαμε μίας καλή ομάδας».
Για τη διαφορά στην αμυντική λειτουργία: «Σήμερα αμυνθήκαμε καλύτερα. Δεν μου άρεσε ο τρόπος άμυνας το τελευταίο 20λεπτο στην Πολωνία, ο τρόπος που χάσαμε έδαφος. Ο Ζαφείρης έπαιξε διαφορετικά με το πρώτο ματς όσο η ομάδα είχε τη μπάλα. Διαφορετικά όταν δεν είχαμε τη μπάλα, λόγω της καλύτερης φυσικής κατάστασης».
Για τον Τζόναθαν Γκόμες: «Είναι πολύ καλός παίκτης, τον προπόνησα στην Μιραντές. Τώρα έχει παραπάνω αυτοπεποίθηση, Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και με τον Τζόναθαν. Συνολικά μου άρεσε η ομάδα σήμερα, ίσως με τη μπάλα δεν ήταν το πιο διασκεδαστικό ματς όμως έπρεπε να προκριθούμε».
Για το αν βοήθησε η κερκίδα και το ντεμπούτο του στην Τούμπα: «Η Τούμπα ήταν φανταστική. Δεν έχω παραπάνω λόγια. Το απόλαυσα και ελπίζω η ομάδα να είναι ικανή να δημιουργεί και άλλα τέτοια βράδια».
Για τα 90λεπτα των Σανταμαρία-Μύθου: «Ο Ανέστης ήταν να γίνει αλλαγή με τον Γερεμέγιεφ, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε. Ο Σανταμαρία είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, πολύ καλός στο κέντρο και προστατεύει τη μπάλα».
Για τον Κωνσταντέλια: «Ο Κωνσταντέλιας είναι διαφορετικός το ξέρετε, αλλά σήμερα πρέπει να μιλήσουμε για το τι έκανε χωρίς τη μπάλα. Πίεζε παντού και συνεχώς. Βοηθούσε στα κλεψίματα. Υπάρχουν τομείς που πρέπει να βελτιώσει, ωστόσο να σταθούμε σε όλη την ομάδα για την σημερινή εμφάνιση και πως βοηθάει τον Κωνσταντέλια να δείχνει αυτά που δείχνει στο χορτάρι».
Μειωσαμε τις γιομες αισθητα, παιζουμε με Ντελια γιατι ολα ξεκινουν απο αυτον.
Μια χαρά, το παλεύει ο άνθρωπος και όσο μπορεί καλύτερα...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Καλά το πάει.
Έχει και ωραίες ιδέες, αλλά η ομάδα θέλει ενίσχυση.
Καλά το πάει.
Έχει και ωραίες ιδέες, αλλά η ομάδα θέλει ενίσχυση.
Θέλει 1 σέντερ μπακ, ένα δεξί μπακ (γιατί τον Λύρατζη τον έχουν μόνο για να παίζει ποντιακή λύρα), δύο χαφ (γιατί ο Μεϊτέ δεν πρόκειται να ξαναπαίξει στο επίπεδο πού φανταζόμαστε, επίσης γιατί το ανερχόμενο αστέρι, ο Σαρρής θα επανέλθει σε κανένα τρίμηνο) και ένα σέντερ φρο.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.!!