Για την ωρα δειχνει καλα στοιχεια στο παιχνιδι, βεβαια η διαρκεια θα δειξει μεσα στην σεζον.
Αλλα τα παει καλα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
Ζησαμε να δουμε 4-4-2 στο 70΄
Παντως η ομαδα ειχε επιθετικοτητα, οι αλλαγες δεν την αποσυντονισαν!
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ
Με τους καταλληλλους παικτες και τον Ντελια διπλα τους, θα δουμε ωραιο ποδοσφαιρο.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!
Διαβασα τη συνεντευξη που εδωσε μετα τον αγωνα...Για εμενα πολυ καλος...Για πρωτη φορα μετα απο το περασμα του Ρουμανου Μουρινιο, δεν ακουσα για "balance mentality", για ατυχιες, για χρονο κατανοησης του συστηματος και λοιπες πιπες...
Επισης για πρωτη φορα ειδαμε να μην γυρναει η μπαλα πισω με εκεινη την βλακεια που παιζαμε τοσα χρονια μεχρι ο Μπαμπα να ανεβει , να βρει τον Ταισον και εκεινος να ψαξει τον Ντελια...
Και φυσικα ειδαμε καθαροαιμο 4-4-2...Βεβαια το μονο του λαθος ειναι οτι ζηταει παικτες απο τον Γουενιτς και αυτο μπορει να του κοστισει..
Και για να μην μακρυγορω παραθετω μερικα αποσπασματα απο τη συνεντευξη που εδωσε...
Δεν ήμασταν τυχεροί, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για την τύχη.
Όσον αφορά τη στατιστική ήταν καλή αλλά δεν με νοιάζει η κατοχή. Με νοιάζουν οι ευκαιρίες, με τον Ζαφείρη, με τον Τάισον, με τον Γερεμέγιεφ. Χάσαμε πέναλτι, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο
Και φυσικα τον ρωτησαν οι λινατσες για τις στατικες φασεις καθοσον δεν ειδαν τον Ζιβκοβιτς να εκτελει τα στημενα σηκωνοντας το χερι...
Για τα διαφορετικά πρόσωπα στις στατικές φάσεις: «Προτιμώ να μην απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Απάντησα ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετά κομμάτια του αγώνα. Πέρσι ήμουν σε μία ομάδα που ήταν πρώτη στα στημένα μετά την Άρσεναλ στην Ευρώπη. Στη Μιραντές το ίδιο. Πρέπει να βελτιωθούμε και σε αυτό».
Ο κύριος "25 εκατοστά". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών.
Μια χαρά το πάει το έργο. Δεν τον έχουν ενισχύσει όμως παικτικά όσο θα έπρεπε....
Κωνσταντινούπολη, Πόντος, Μικρά Ασία, Μακεδονία ο ΠΑΟΚ έχει Ιστορία.
Ο ΠΑΟΚ είναι Μάχη και Θυσία.
Οι πουτσ@γλυφτες του Ρουμινιο, χασανε την συνηθεια.
Γ@μω τα σπιτια σας μουν@πανα.
Ξηλωθείτε και φέρτε φορ στον άνθρωπο.
Τον Κουλουρη εγραφαν χθες 🤣
😆 😆
Τον Κουλούρη ονειρευόταν ο Λίσι όλο το καλοκαίρι.
Για το ότι οι παίκτες της Άντερλεχτ ήταν πιο έξυπνοι πιο έτοιμοι στις λεπτομέρειες: «Νομίζω ότι το γκολ που μας ακυρώθηκε είναι καθαρό, δεν είναι οφσάιντ. Υπάρχει ένα πέναλτι υπέρ μας που δεν δόθηκε. Αν σήμερα σταθούμε στη διαιτησία, είμαστε σε τελείως λάθος δρόμο. Σήμερα μία ομάδα ανταγωνίστηκε και μία όχι. Μας έδειξαν πως να είμαι ανταγωνιστικοί. Μαθαίνουμε απ' αυτό. Σήμερα μας έκαναν μάστερ πως να ανταγωνιζόμαστε. Πρέπει να μάθουμε πολλά για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Αν δεν μάθουμε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».
Για την αλλαγή που έμεινε ο ΠΑΟΚ χωρίς επιθετικό: «Αν η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική δεν είναι μόνο ευθύνη των παικτών, αλλά και δική μου. Αυτά για την προηγούμενη ερώτηση. Η αλλαγή στο ημίχρονο ήταν επειδή ο Μπάμπα είχε κίτρινη κάρτα και επειδή έτρεχαν πολύ παραπάνω από μας. Αυτό πλήρωσε και ο Μύθου. Δεν ήταν ο μοναδικός υπεύθυνος. Δεν θέλω να αναφερθώ σε επιμέρους καταστάσεις. Αν θες να ανταγωνίζεσαι στην Ευρώπη, είναι αδύνατο να δεχθείς τέτοια πράγματα».
Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να γίνει ανταγωνιστικός: «Σήμερα έπρεπε να αμυνθούμε και να επιτεθούμε με έντεκα παίκτες. Ο αντίπαλος έπαιζε με έναν... βρώμικο τρόπο, χωρίς κακία. Πρέπει να αντιδρούμε στα χαρακτηριστικά της αντίπαλης ομάδας και πρέπει να είμαστε ικανοί να παίξουμε και εμείς ένα... βρώμικο παιχνίδι. Να είμαστε πιο επιθετικοί στις μονομαχίες. Πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα την πίεση. Στο 3-2 έπρεπε να είμαστε πιο έξυπνοι. Αντίθετα, μπήκαμε ξανά στον... τρόπο τους που προβόκαραν και δεχθήκαμε δύο κόκκινες κάρτες. Πρέπει να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις για να γίνεσαι καλύτερος».
Για τις κόκκινες αν είναι.. αλάτι στην πληγή: «Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα πολύ μεγάλο. Πρέπει να το διαχειριστούμε καλύτερα. Δεν είδα τι συνέβη με τον επόπτη. Άκουσε κάποια πράγματα από τον Γερεμέγιεφ, αλλά στο πρώτο γκολ των Βέλγων, αντίστοιχα δεν άκουσε τι έλεγαν οι Βέλγοι. Έγιναν κάποια λάθος πράγματα, πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα τα πράγματα με λιγότερους παίκτες. Δεν ήμουν κοντά στον Γερεμέγιεφ, οπότε δεν ξέρω τι είπε. Σίγουρα στη φάση του Αντρίγια, όπως έδειξε μία κόκκινη έπρεπε να δώσει και μία στην Άντερλεχτ».
Για την απειθαρχία αν τον φοβίζει η συμπεριφορά των παικτών: «Τους εμπιστεύομαι όλους και γνωρίζω ότι αυτοί που δεν πήραν αρκετά λεπτά συμμετοχής, μπορούν πλέον να αποδείξουν τι αξίζουν».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"
Ήδη κάποιοι άρχισαν να αναπολούν τον...Γκαρσία και πάει λέγοντας!
Το ανανεωμένο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι το International break
| 20 Αυγούστου | Πρώτος αγώνας Play Off Conference League | ΠΑΟΚ - Μπραν |
| 22-23 Αυγούστου | 1η αγωνιστική Super League | ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός |
| 27 Αυγούστου | Δεύτερος αγώνας Play Off Conference League | Μπραν - ΠΑΟΚ |
| 29-30 Αυγούστου | 2η αγωνιστική Super League | Ατρόμητος - ΠΑΟΚ |
| 1-3 Σεπτεμβρίου | 1η αγωνιστική Κυπέλλου | |
| 5-6 Σεπτεμβρίου | 3η αγωνιστική Super League | Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ |
| 8-10 Σεπτεμβρίου | 2η αγωνιστική Κυπέλλου | |
| 12-13 Σεπτεμβρίου | 4η αγωνιστική Super League | ΠΑΟΚ - Άρης |
| 19-20 Σεπτεμβρίου | 5η αγωνιστική Super League | Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ |
3 εκτός έδρας σε 10 μέρες... 🙄
Άμα δεν προσέξει, θα τον στείλουν αδιάβαστο.
Στο ποδοσφαιρικό αυτόφωρο ως ιδανικό "αυτοφωράκια" .
Μα αυτό το ξέραμε από την αρχή, κάποια στιγμή θα αρχίσουν να βγάζουν τις εντολές της διοίκησης οι Αρδ